Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Coco crunch, avagy fehér a barnában

The End

2021. október 10. - Puerto Prince

A nagy érdeklődésre való tekintettel a blogot ezennel bezárom.

Mindenkinek jó egészséget és társas élvezést kívánok.

Később lesz egy angol nyelvű, társszerzővel készített blogom vagy vlogom, a címe az lesz, hogy Körbekúrtam a világot, vagy Shagging around the World. Időnként keressetek rá.

Köszönöm mindenki részvételét, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://cococrunch.blog.hu/api/trackback/id/tr5916716690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2021.10.10. 20:19:37

nocsak!?
Teljesen olyan jön le, mintha megsértődtél volna valamin.
Hogy nincs érdeklődés.
De hát posztok is nagyon ritkán voltak.
A blogolás ideje lejárt amúgy is, kb semmi olvasható nincs, kikoptak a régi lelkes kommentelők, akikből közösség alakult ki itt a blogszférán.

MsIreneAdler 2021.10.10. 21:36:28

Ne csináld már! Én spec nagyon élveztem az írásaidat, örömmel olvastam őket. Szomorú lennék, ha több sztori már nem lenne. Bár mostanában én is lusta dög vagyok, már ami a kommentelést illeti, érdeklődésem a blogod iránt nem csökkent, mondhatjuk lankadatlan :)
Szóval ne merj itten elköszönni!!!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.10. 21:40:10

@Lorrh: ja én nem sértődésből zárom le a blogot, hanem azért, amit te is mondtál; elmúlt felette az idő, és kb. egy éve nem is nagyon foglalkozom vele. Vannak terveim, elsősorban videós anyag és podcast, de ez később lesz és angol nyelven. Kérdés, hogy mikor.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.10. 21:45:52

@MsIreneAdler: ez kedves tőled, de ennek a blognak vége van. Részben nem is tetszik ez a formátum, hogy én leülök írni, felrakom, aztán olvassátok, aztán kommentelünk, többnyire valami tök másról. Szerintem sokkal jobb lenne egy beszélgetés egy podcastban, vagy meginterjúzni embereket, vagy élőben kipróbálni társkeresőket, vagy prostikat, vagy szexuálisan nyitott embereket, amerre járok.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.10. 22:37:01

hiányozni fogsz...de igen, próbálj ki mindent, ami van és lesz

mgdé 2021.10.10. 23:46:03

Magam részéről sajnálom. :(
S azt is, hogy a korábbi írásaid már nem láthatóak. (Bár, lehet, mégis igen, csak én bénázok. Ez lenne a jobbik eset.)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.10.11. 09:34:54

Ilyen műfaj ez a blogolás. Írhatsz bármit, kb. az ötödik komment után félremegy a téma, és ennyi. Tapasztalat. Lehet bármennyi időt tölteni egy poszt megírásával, a kommentfolyam akkor is másról fog szólni.
Akkor kellett volna írnod, mikor még megvolt az összeszokott közösség, akikkel lehetett jókat dumálni, röhögni, vitázni, bár már akkor is ez volt a tendencia, hogy a poszt témája csak arra volt jó, hogy elinduljon egy dumakör. De már ez a közösség sincs meg.
Voltak jó posztjaid, nem kellett volna eltüntetni az előző írásaidat, de ez a te döntésed.
Sok sikert a további terveidhez :)

Lorrh 2021.10.11. 09:46:23

@Szőkenőő: "Voltak jó posztjaid, nem kellett volna eltüntetni az előző írásaidat, de ez a te döntésed."
Pont ezért írtam, hogy megsértődött valamire és a törlés egy bosszúvágy kiélése volt.
Ha valaki nem akar posztolni akkor simán csak nem ír. Ehhez nem kell letörölni a korábbi oldalakat, beszélgetéseket.
Valami front lehet mert DQ is letörölt csomó posztot most.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.11. 09:50:26

@Peni a Valdes: köszönöm, te is. Számomra már inkább beszélgetések vannak újdonságok címén, de az is jó

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.11. 10:46:25

@mgdé: @Szőkenőő: @Lorrh: Nem bosszúvágy vagy düh miatt vettem le a posztokat, hanem azért - ha már így kiprovokáltátok belőlem :D -, mert úgy alakult, hogy többedszeri kérésemre sikerült lefokoznom magam, és több időm lesz írni, illetve szórakozni munkaidőben. Átnéztem ezt a blogot, és nem tetszett. Nem tetszett a hangulata, a témái, a formátuma. Nem tudom így folytatni. Nem tetszik, hogy - és ez nem a rendszeres olvasók hibája - a magyar blogszférában tulajdonképpen három téma van: 1. politika, 2. bulvár, 3. életmód. Engem ezek viszont nem érdekelnek, már húsz éve sem érdekeltek, de sajnos valahányszor írok pl. arról, hogy milyen egy jó hajós kefélés, sosem arrafelé terelődik a téma, hogy ki hol hetyegett már, mondjuk vízparton vagy balatoni vitorláson, hanem arra, mint pl. Wombi esetében, hogy megsértem azzal, mikor megkérdezem, hogy milyen hajója van. A következő kérdésem, ameddig sosem jutottunk el, hogy kényelmes-e kefélni a sundecken, vagy hogy nézte-e már a csillagokat a lágyan ringatózó hajón, miközben nyalták a punciját. És hát az ő esete egyben példa is a másik problémára, hogy senki sem fog megosztani semmit sem a szexuális életéről, mert mit fog akkor szólni a többi. Kb. az az illem, hogy az ember titokzatosan sejteti, hogy milyen jó, de valójában mindenkinek konszolidált, rendes élete van, a múltjáról meg nem igazán akar beszélni. Legalábbis itt; és szerintem ez a lényeg. Biztos vagyok benne, hogy ha veletek - bármelyikőtökkel - csinálnánk egy anonim podcast-interjút, mélyebbre tudnánk menni, mint itt a kommentekben, ahol ugyanazzal a nickkel kell bekommentelni az autós, főzőcskézős meg sorozatos blogok posztjai alá, mint ide. Ahol nyilván nem fogtok arról beszélni (nem csak ti, más sem), hogy mondjuk milyen orális élményeitek voltak a legjobbak.

De visszatérve arra, hogy miért vettem le a posztokat, hát azért, mert a következő oldalra átdolgozva, lefordítva feltöltöm őket, főleg azért, hogy kirakhassak síkosítóról, óvszerről meg illatokról különféle reklámokat. :D

És egy utolsó gondolat ehhez a bloghoz: nekem az sem tetszett így visszaolvasva, hogy hiányoznak belőle az új elemek, talán a végén Afrikát kivéve, aminek már egy új blognak kellene lennie (és nem is az enyémnek). Pedig tök érdekelne, hogy milyen volt egy prostinak az első ügyfelet fogadnia. Hogy miben különbözik a prostitúció a különböző országokban? Hogy milyen lehetett Shamima Begumnak lelépnie 15 évesen, hogy hozzámenjen egy ISIS katonához? De ugyanennyire érdekelnek az álközéposztály által feltöltött tujakerítéses külvárosok mocskos titkai is, a titkárnőseggek által fényesre csiszolt irodai asztalok, az egyetemi kollégiumok bulihelyei melletti parkok torkoskodásai, de a hosszú távú kapcsolatok varázsfenntartó trükkjei is. Ilyen és még ezer más téma nem történt meg ezen a blogon, és lássuk be, nem is fog, elsősorban azért, mert én magam nem tudom egyedül megírni, másrészt meg mint említettem, a miliő nem olyan.

Lorrh 2021.10.11. 10:54:38

@Puerto Prince: kb hat éve elég durván folyt a szex téma a blogszférában, ahol én jártam.
Főként 40+os nők társkeresőben voltak és ők tartották fenn a zsezsgést.
Mára őket elérte a szomorú magány és a klimax és a szex okafogyottá vált sokuknak. Vagy rájöttek, hogy innen a blogokból mégsem sikerül a fehérlovas királyfit meglasszózni. Vagy egyszerűen elpárolgott a tesztoszteron.
Mintha az egész szex téma eltűnt volna a blogszférából.
Legalább 30-40 régi blogot követek és sehol semmi, kb évek óta leállt ez az élet.
Utoljára ez a poliamor téma forgott, de arról is kiderült hogy zsákutca: a leglelkesebb követői is átmentek monogámba.
Kiöregedett egy korosztály és a fiatalabbak meg más platformokon nyomulnak.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.11. 11:19:44

@Puerto Prince: megértem a problémád, hogy nem úgy folytak a szálak ahogy vágytal rá. Én sajnos nem sajnos nem igazán tudnék hozzászólni a parkos torkos témához, ugyanis én a való életben sokkal unalmasabb életed élek, éltem,mint ami esetleg a posztjaim alapján gondolni lehetett..lehetne.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.11. 11:20:31

Tehát nem tudok beszámolni semmi izgalmasrol

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.11. 11:29:48

@Lorrh: ezért szeretnék én is váltani. A hozzám hasonló negyvenes vén kecskék még lehet, hogy megnyalják a sót, de ez már tagadhatatlanul az élet B oldala.

Én valahogy úgy képzelem, hogy ebben a korban indul be a szexualitás egészséges, művelt és kifinomult elfajzása. A több partner és a sűrű partnercsere szerintem amúgy hosszú távon nem okoz extra élvezetet. A nyugati nőket szokták ezzel vádolni a helyi férfiak, hogy a legjobbat akarják, de a helyzet az, hogy mindenki azt akarja. Legfeljebb nem jut neki. De végül már nem sok van abban, ha 2-5 partnerrel vagy. Aki szerint meg ennél többre is tud figyelni, az valójában egyre sem tud. Vannak helyzetek, amikor több partner kifejezetten jó élményt nyújt, de ez csak jól összeszokott helyzetekben működik igazán jól. A legtöbb esetben kísérletezésről van szó, ami persze, hogy nem sül el jól. És hát a legtöbb jó szexpartner kellően romlott ahhoz, hogy a polgári életben semmi közös ne legyen velük.

Nade, hol is volt szó erről a poliamoriáról...? :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.11. 11:38:21

@Peni a Valdes: az átlagosan boldog magyar élet egyike azon perverzióknak, amiben sosem volt részem, és nem is lesz soha

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.10.11. 12:08:31

@Lorrh: Én lassan már alig olvasok blogot, elmúlt a varázs, mikor még aktívak voltunk a tjúk óllal.
Nem véletlenül nem lett több poszt, és most már gyakorlatilag ki is halt.
De azért a posztokat nem szedjük (még) le, azért sok meló van bennük :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.10.11. 12:31:41

@Puerto Prince:
Tudod mi volt a gond szerintem, miért voltak a szex témára gyakorlatilag süketek a posztolók?
Mert nem jó helyen kezdted el, illetve nem menedzselted jól az oldaladat. Akik idetaláltak hozzád, majdhogynem egy helyről jöttek, és nem voltak szokva ezekhez a sikamlós témákhoz, illetve az, hogy érdemben kommenteljenek is. Te próbáltál itt kiszedni az olvasóidból intim hozzászólásokat, de több okból se sikerülhetett. Vagy viccelődésbe fulladt, vagy kritikába, báááár ehhez képest te még nem is kaptál sok fújolást a téma miatt. És a másik pedig, hogy az oldaladat látogató közösség már rutinos abban, hogy ne adja ki magát túlságosan, mert sokszor volt rá példa, hogy más blogokban, más témákban az orruk alá dörgölték, és nem kellemes formában, mit is mondtak anno.....és ez óvatosságra int, mit árulsz el magadról.
Én egy ilyen oldalt mint a tied, inkább úgy népszerűsítettem volna, hogy keresek hasonló témában blogokat, és ott a neved mellett feltüntetve a blogod nevét, kommenteltem volna. Így több az esély arra, hogy olyanok jönnek ide olvasni, akik vevők a témára, és mernek érdemben is hozzászólni. Aztán vagy sikerül, vagy nem, de több az esély így, mint hogy megírod a posztokat, és várod a jószerencsét ki talál ide.
Wombira kicsit kitérve, mióta ő nincs, több blog is ellaposodott, unalmas lett, nincs kit szapulni, nincs kivel vitatkozni. Több helyen is ő volt aki pörgette a kommentszámot.
Szóval több minden okozhatja, ha egy blog nem működik, de ez legfőképp a bloggazda hibája. A közönség olyan, amilyen. De ahhoz, hogy működjön, bele kell tenni az energiát, nem elég csak megírni a posztokat.
Ez a vlog jó ötlet, de itt is neked kell majd menni utána, hogy legyen kivel és kinek működtetni, a sült cici...izé....galamb ott se repül majd a szádba :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.11. 13:07:44

@Szőkenőő: igen, szerintem nem feltétlen mi lettünk volna az a közönség akinek szánták ezt a blogot

Lorrh 2021.10.11. 14:04:00

@Puerto Prince: több, azóta megszünt és letörölt blogon. Volt ahol megsértődött a blogger, volt ahol börtönbe került (swingerpár-nál) és sokan kiábrándultak.
Én még alibanyánál kezdtem, de ő is abbahagyta a blogolást. Viszont ő nem törölte le, végigolvashatod 2014-1016-os éveket, sok száz kommentet. Ott valódi jó társaság alakult ki, az életben is összejártunk, voltak blogtalik megmindenfélék :-)

Diorella Queen 2021.10.11. 16:43:32

@Lorrh: Én csak az érdektelen posztokat töröltem és a már nem aktuálisokat.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.11. 23:36:01

@Szőkenőő: @Peni a Valdes: igen, ez jogos kritika volt. Sajnos sosem értettem hosszú távú dolgok végigviteléhez, illetve az önmarketinghez. Erre oda kell majd figyelnem

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.11. 23:38:06

@Lorrh: blogtalik? És mi EGYÉB volt még ott??? Áh. Látszik, hogy ezt elcsesztem :D

guma 2021.10.15. 17:50:01

@Puerto Prince: :))

sajnálom.
élveztem szöveged, történeteid, stb...
hiányozni fog a szines a kedves egyéniség aki tele van töprengéssel, rossz élménnyel és a nehezen elért sikerrel.
nem találtam a szavakat, mert ez rengeteg minden felidézett bennem...

azért jó lenne ha "szűnnél" meg :)))

guma 2021.10.15. 17:53:41

@mgdé:

jó látni, hogy nem vesztél el. :)

mgdé 2021.10.16. 22:52:14

@guma:

De, elvesztem,
ez már nem az én világom.
Már Ronaldinho játék közbeni jókedvét is csak elósdult felvételekről élvezhetem, nem is beszélve Ornella Muti hajdani gyönyörűséges kebleiről. :)
Az egyebeket meg inkább hagyjuk ...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.18. 16:09:12

@Lorrh: mentségemre legyen mondva, én annak idején terveztem hajós bulit a Balatonra, csak vagy kiderült, hogy a csajok rosszul vannak a hajón, vagy még egy fürdőruhás képet sem küldtek. Pedig én igen.
Na de lényeg a lényeg, az új oldal jobb lesz, több tartalommal, több szerzővel.

@guma:
Nem szűnök meg, csak átalakulok. Köszönöm a kedves visszajelzést :)

Amúgy ha már így összegyűltek a régi hűséges olvasók (és kiderült, hogy nem kérdeztem korábban), ki vállalna be egy beszélgetést - nem ma, pár hónapon belül - a szexualitás komolyabb és személyesebb aspektusairól?

MsIreneAdler 2021.10.21. 10:04:06

@Puerto Prince: @Peni a Valdes:
Ha lesz podcast, engem érdekelne :)! Peni ne legyél szégyenlős!!

MsIreneAdler 2021.10.21. 11:34:23

@Peni a Valdes: most még rekedt a hangom, egy intubáló cső megpiszkálta a torkomat nemrég :). Meg aztán tuti hogy nálam érdekesebb beszélgető partnerre gondolt @Puerto Prince.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.21. 15:44:29

@MsIreneAdler: Hoppá! Ugye semmi komoly?!

@Peni a Valdes: én mindkettőtökkel szívesen beszélgetnék... és persze másokkal is

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.21. 16:43:20

@Peni a Valdes: most amiket mondok, még nagyon képlékenyek, folyton változnak a fejemben, hogy hogyan is kéne. A feleségem szerint mindenképp le kéne szerződnöm szexuális segédeszközöket forgalmazó cégekkel meg amatőr pornósokkal. A hajós klubban azt mondják, hogy mindenképpen egy hajón kéne felvenni az egészet, és veretni (vagy mi a megfelelő magyar kifejezés arra, hogy felvágsz azzal, hogy sok pénzed van és megteheted, amit a szegényebbek nem). Persze ez ilyen kínai dolog, de mindegy. Mások azt mondják, hogy szexológusokkal és pszichológusokkal kéne beszélni. Én úgy érzem, hogy személyes élményekből kéne építkeznem, és tapasztalt emberekkel beszélni (most nem abban az értelemben, hogy hány emberrel volt már aktus, hanem hogy mennyire mélyült el valaki a témában). És szeretném az elejétől is kezdeni; pl. amit arról írtál, hogy amikor a cicid kinőtt, és onnantól rajtad ragadtak a férfiak tekintetei, az pl. szerintem egy jó kezdés. Az egészet úgy képzelem el, mint egy fa, amely egy törzsből indul, de aztán az ágait szétbontja, és azon élő levelek és virágok lesznek minden égtáj felé.

Csak az a baj, hogy nem nagyon vagyok jó ebben, úgyhogy most külső segítséget használok, és igazából Dave szervezi az egészet.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.21. 17:21:19

@Puerto Prince: nálam se mennyiség, se mélység nem volt. ezt kalkuláld be

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.21. 21:05:19

@Peni a Valdes: egy pajtásom a ködös Albionból... hét tenger matróza, kikötői akasztófavirág. Lényegében bármilyen hajón bármilyen munkát elvállal, csak új tengerekre juthasson el. Egyszer meglátogatott Magyarországon, de úgy szédült a szárazföldön, hogy miután bazmegelve (díz ájl iz fokkejn shájt májt!) beivott a déli parton, átúszott Tihanyba egy rendes sörért, mert látott egy apátságot, és a papok jó sört főznek.

Több felesége van, mint ujja, állítólag egy szakajtó kölyök édesapja, pedig égre-földre esküszik, hogy ő semmire sem emlékszik. Több országban körözik, kétszer kisebb hajótörést szenvedett, és bár sosincs pénze, folyton iszik és füstöl. Bár, hogy ezek közül melyik volt előbb, azt nála sosem lehet tudni. Mindig csencsel valamivel, legutóbb például egy hátizsák homokot kotort össze a Karib-tenger partján, és pincér volt egy hajón, ahol elrakta az összes feles üvegcsét, amit a floridai nyuggerek ittak. Szépen kimosta őket, és beletöltögette a homokot, aztán abból ivott addig, amíg rosszul nem lett a szárazföldtől, talán Píreuszban.

Legutóbb a Jóreménység-foknál találkoztunk, felszállt hozzám a hajóra, és segített rendben tartani, de Jáva körül nem bírt magával, és elment csajozni a dzsungelbe. Most került elő, és mivel tele van a zsebe dohánnyal, szívesen besegít nekem ebben a projektben, ha magammal viszem a következő utamra, amikor egy gazdag japán üzletasszony hajóját fogom átvezetni, ezúttal Dél-Amerikát megkerülve az USA keleti partjára. Ez jövőre lesz, úgyhogy addig is ötletelünk az oldalon. Hát kábé ennyi van.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.21. 21:06:14

@Peni a Valdes: a lényeg, hogy szeretnél-e róla beszélni

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.22. 08:50:49

@Peni a Valdes: nem semmiről, a szexualitásról, az emberiséget mozgató talán legnagyobb erőről

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.22. 10:31:44

@Puerto Prince: hát sok izgalmasrol nem fogok tudni beszélni...:D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.22. 10:59:39

@Peni a Valdes: az szuper, tehát jössz. Majd írok emilt, hogy mikor meg hogy, jó?

MsIreneAdler 2021.10.22. 13:34:34

@Puerto Prince: minden ok, ez egy régi adósság volt, már 5 éve még kellett volna csinálni. Jobban vagyok.
Dave nem semmi :).
Én a fádnak egy hátul megbúvó, zöld, virágzó, vidám, ámde roppant unalmas ága lennék :) Mondjuk az tény, hogy a te szexuális életed után ember legyen a talpán, aki a sajátját extrémnek mondaná.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.22. 13:48:52

@MsIreneAdler: én is egy pici levelke lennék max.....pont az ellentéte...és nem biztos hogy ezt keresi a szerző

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.22. 15:51:44

@Peni a Valdes: @MsIreneAdler: Igen Peni, érdekel, és a tiéd is, Irén. Azért, mert semmi értelme a saját faszságomat, és a hasonszőrű haverjaim hasonló faszságait ismételgetni. Nem azt mondom, hogy érdektelen, hanem azt, hogy értelmetlen. Az ilyen egyetértés-körökből alakul ki az ostobák gőgös magabiztossága.

Életem B oldalának egyik nagy kérdése, hogy mit váltottam ki a "konzervatív nemi életű" nőkből, akiken úgy rontottam át, mint egy úthenger. Sajnos sosem értettem az ilyesfajta lelki világot, szóval ez nekem tök új lenne pl.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.22. 17:13:44

@Puerto Prince: ok, csak azért batorkodtam ellenkezni mivel panaszkodtal hogy egyik olvasod sem számolt be itt a legjobb oralis élményéről a kikötőben....és én sem fogok

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.22. 19:56:58

@Peni a Valdes: nézd, én sosem tartoztam igazán a magyar közbeszédbe meg közönségbe: engem nyugodtan ki lehet javítani, és - olykor okkal - hülyének is lehet tartani, valamint nem hiszem, hogy mindent tudnék mindenről, szerelmes sem vagyok a véleményembe annyira, hogy bárkivel szakítsak az ellenkezés vagy alternatíva miatt. Még a pináról és a hajózásról sem, mert akárcsak a tenger, a női test és lélek is határtalan, önmagát éri körbe, és igazából kiismerhetetlen, úgyhogy mindig van mit tanulni

mgdé 2021.10.22. 20:01:09

Fontos előzetes kérdés, hogy az ún. politikai témák is beletartoznak-e a tervezett palettátokba, lévén jelentős részben csakis politikai indíttatású eseményekről tudnék beszámolni, mint pl. hogy Smittpali megválasztását követően erőteljes tiltakozásul a közt.elnöki palota sövényében kekszeltünk ... S természetesen igen eredményesen, mert, mint tudjuk, meg is bukott! :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.22. 20:14:57

@mgdé: na ez pl. tökéletesen fedi a hozzáállásomat a kortárs politikához!! <3

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.22. 20:56:09

@Peni a Valdes: azért kétlem, hogy semmi mondanivalód nincs a férfiakról és a szexről. De ha tényleg semmi sincs, az is tényleg már valami

MsIreneAdler 2021.10.22. 21:32:13

@Peni a Valdes: simán ág is lehetsz, ne legyél kishitű!
@Puerto Prince: ahogy itt olvasgattam a mélyen tisztelt hímnemű kommentelőket az évek során, általában a nőtől elvárt maximális partnerszám az 2-3 darab....:). Sőt a legtöbben szűzlányra vágynak. Szóval ehhez képest meg abszolút nem vagyok konzervatív.
Úgy gondolom, hogy aki okos, az rájön, hogy a változatosság nem úgy gyönyörködtet, hogy mindig más a partner. No de az időbe telik.

mgdé 2021.10.22. 22:35:12

@Peni a Valdes:

Nem :D , ő még tatai edzőtábori potentát hőskorából a röplabdáslányokat, tornászlányokat, egyéblányokat kedvelte, reájuk hivatali-leselkedett, én meg ugyebár nem vagyok az. S mivel párszor jártam ott, úgy hallottam, ő ezeket a kedveléseket csak és kizárólag az őt elnyomó átkos cucilizmus, valamint saját ottani hozzá méltatlan intézményi magasbeosztása ellenzésének kifejezéséül művelte :D , s ez ott és akkor bevillanván ötletet adott ... . ;)

MsIreneAdler 2021.10.22. 22:36:25

@Peni a Valdes: mondjuk lehet manapság már az az érdekes, ha az embernek "unalmas"az élete és ő ennek baromira örül és boldog :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.23. 15:30:07

@MsIreneAdler: ez így van. A következő életemben 8-tól 4-ig fogom tolni egy irodában, és egy másfél szobás panelben fogom kapcsolgatni a tévét

www.youtube.com/watch?v=6EQGqZY47dg

MsIreneAdler 2021.10.25. 15:06:48

@Puerto Prince: azért figyelted, hogy tiéd volt a szexi 69??? :)
No azért ennyire nem unalmas... pedig kanapé is szokott lenni még tévé is...:)
Mindenképp tudni akarok róla, bármilyen formában osztod az észt, szólj!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.10.26. 08:07:52

@Puerto Prince:
"Életem B oldalának egyik nagy kérdése, hogy mit váltottam ki a "konzervatív nemi életű" nőkből, akiken úgy rontottam át, mint egy úthenger. Sajnos sosem értettem az ilyesfajta lelki világot, szóval ez nekem tök új lenne pl."

A konzervatív nőket is megfűzted valahogy, úgyhogy ők is vesztettek valszeg a konzervatív elveikből :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.10.26. 08:08:45

@MsIreneAdler: Örülök hogy jobban vagy, írni fogsz a blogodba?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.26. 09:00:55

@Szőkenőő: az más... a fülöpökön igazi konzervatívok nincsenek. Hogyan is lennének, mikor az ország úgy változik, hogy én sem tudom követni, de még azok se, akik ott laknak. Az a néhány szigorúbban fogott vagy családos nő, akiről lehúztam a bugyót, meg nem igényelt extra teljesítményt. Azért Magyarországon sok nő full frigid vagy éppenséggel lenéző, arról nem is beszélve, hogy újra terjed a fotelkeresztény mentalitás. Nem lennék meglepve, ha ott is terjedne ez az amcsi dolog.

www.youtube.com/watch?v=CX5AIaC_P8Y

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.10.26. 09:26:50

@Puerto Prince:
Ez a Magyarországon sok nő frigid vagy lenéző, azért elég bátor megfogalmazás. Ehhez elég komoly merítés kellene, hogy ezt így ki lehessen jelenteni.

Ez az amcsi dolog meg a legnagyobb álszentség a világon. Fiatalon, csak azért seggbe dugatni magukat a lányoknak, hogy a szűzhártya ép maradjon, egy ostoba dolog. csak azért, hogy elmondhassák magukról, hogy ők már szexelnek. Mert ez nem szól másról. Kizárt, hogy ez a lányoknak élvezetes legyen, ez csak a kis kötsög srácoknak jó, akik miatt ezek az éretlen, hiszékeny lányok odadugják a popsijukat.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.26. 10:13:04

@Szőkenőő: lehet hogy tévedek, de lényegében az összes magyar ismerősömtől azt hallom, hogy a szexuális étvágy ilyen 40 körül, 1-3 gyerekkel, stb. lényegesen csökken. Rengetegen élnek szex nélküli kapcsolatban - nem azt mondom, hogy mindenki, sőt, arányokat sem tudok, de azt valamennyire ki merem jelenteni, hogy sokan. A férfiakról ugyanezt hallom. Hogy így kb. 40-es éveikben van egy másodvirágzás, de aztán 50 felé már örülnek, ha havonta van valami. Sőt, így jobban belegondolva relatíve sok helyen hallottam merevedési problémákról is. Sok az elhízott, egészségtelen ember is. Szerintem amúgy nem okvetlenül lenéző vagy bántó, ha az ember mond egy általánosítást. Pl. amikor az ausztonéz nőkben kiemelem az öntudat hiányát, az nem azt jelenti, hogy: 1. ez egy statisztikai, akadémiai vélemény, 2. mindegyik olyan, 3. fogalmatlan barmok. Csak azt jelenti, hogy az én értékítéletemben hiányzik belőlük a saját személyiségükre való refelexió; az önképüket alapvetően befolyásolják a társadalmi keretek - ezért mondják a nyugati és szabad szexualitású nőkre azt, hogy "liberated", mert hogy ők felszabadultak ebből.

Én nem vagyok anál-fan. Sőt, szerintem semmi extra nincs benne, ellenben meglehetősen undorító szagokkal és szaftokkal jár. Míg mondjuk egy illatos, fincsi puncit nyalni élvezet, a seggszexszel kapcsolatban az ilyesfajta kellemes benyomás elég valószínűtlen. Ráadásul, lássuk be, a végbélben nem a nőknek van extra ajándék a természettől, hanem a férfiaknak. A prosztatamasszázs kifejezetten kurvajó, és rendszeresen élvezem én is. (Persze, hogy általánosítsak megint egyet, megnézném én azon magyar pasik tömegét, akik négykézláb, nagyterpeszben várnák a kedvesüket, hogy jól ujjazza már őket seggbe.) Szerintem a nőknek a popsilyuka körül vannak érző idegek, amelyeket megéri izgatni, és egy ölben ülő szembeszexkor gyengéden játszani az ujjacskákkal az ánuszrózsa körül kifejezetten kellemes tud lenni.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.10.26. 12:22:57

@Puerto Prince:
Ne érts félre, az előbb nem számonkérő volt amit mondtam, hanem csak megállapítás.
A fülöpökön a nők 40, főleg 50 felett 1-3 több gyerek után is szexuális teljesítményük elemében vannak? Sztem nem kell ehhez magyar nőnek lenni, hogy ez igaz legyen általánosságban. Mondhatni, hogy ez a természet rendje. A pasiknál is előbb utóbb eljön az az idő, mikor már nem áll úgy és akkor amikor ők akarják. Ha egészségügyi gondok vannak, akkor meg főleg. A nőknél meg az az átkozott klimax simán bekavar. De nekem vannak 50-es nő ismerőseim, akik simán nyomják még ezerrel a kekszet :)

Az anál kérdésben nem az volt a lényeg, hogy jó-e vagy sem, hanem hogy ha a fiatal lányok így kezdik meg a nemi életüket, azt sem tudva, hogy nekik is jó lehetne akár a szex, de nem lesz az, ha csak seggbe kurjantják őket.
Az análszex szerény véleményem szerint akkor jó, ha amúgy a szex remekül működik két ember között.

MsIreneAdler 2021.10.27. 07:53:32

@Szőkenőő: igen, már egész jól vagyok :)!
Az a helyzet, hogy hiába pampogok itt @Puerto Prince - nek, én is ugyanilyen "alkotói" válságban szenvedek. No meg időhiányban is, de azt ugye az ember megoldja, ha akarja. Valamint érzem én is a blogszféra haldoklását és ez lelomboz. Ahhoz (még) nem vagyok elég bátor, hogy vlogot toljak, vagy akár csak podcastot. Egyelőre próbálom magam újra sodortatni az árral, hátha jön az ihlet :)!
Az anál szex nagyon érdekes téma...hmmmm....lehet megérne majd egy posztot, női oldalról viszonylag kevesen szólaltak még meg a témában!

Lorrh 2021.10.27. 08:53:14

@Puerto Prince: ezt hívják vélemény buboréknak.
Egyszer egy csja ismerősöm esküdözött az égre, hogy a nők nem szeretnek szopni, kizárólag a férfi kedvéért teszik ezt. "Mert az ő összes barátnője is ezt mondja" - érvelt.

@MsIreneAdler: kiváncsian várom a posztodat anál témában

MsIreneAdler 2021.10.27. 11:20:10

@Lorrh: ez azért is érdekes, mert ugye hasonló a hasonlóval barátkozik, szóval a prűd segglyukszájúnak prűd segglyukszájú a barátja. A megkeseredett férfiak és nők is tömörülnek és egymást erősítik az eszement hülyeségeikben. Ezt a blogokon is kitűnően megfigyelhetjük. Ha a közvetlen környezetemből vonnék le következtetéseket a nők szexuális életéből, azt mondanám, nincs itt semmi látnivaló, minden a legnagyobb rendben. De ha picit távolabbra is nézek, azért sajnos azt kell látnom, hogy tényleg rengeteg a frigid nő, a fogalmatlan pasi.
Minél jobban várod, anál jobb :D... De lehet nem leszek elég bátor közzétenni :(

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.10.27. 13:03:41

@MsIreneAdler: ok de ki mondja meg ki a prűd.... ezzel az erővel én is az vagyok

MsIreneAdler 2021.10.27. 16:24:59

@Peni a Valdes: hogy szerintem ki a prűd azt természetesen én mondom meg :D!
Te pedig nem vagy az.... szerintem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.10.27. 19:29:51

@Szőkenőő: Ebben igazad van. A fülöpökön a 40-es nők öregnek, az 50-es nők nagyon öregnek számítanak. Először is, mert jó eséllyel nagymamák. Másrészt, sokkal kevesebb van belőlük. Azt viszont neked kell elismerni, hogy ha a korral együtt mindenütt csökken a nemi vágy (amiben egyetértünk), akkor ki lehet jelenteni, hogy egy elöregedő társadalomban a nők frigidebbek, a pasiknak meg kevésbé áll fel.

Az anállal kapcsolatban meghökkentően kevés tapasztalatom van, szerintem elsősorban higiéniai okok miatt. Én nagyon szeretem a szép női seggeket, imádom fogdosni meg harapdálni, és persze jópárszor rá is mentem a hátsó vágányra... hátha jó lesz. Nem lett. Japánban volt egyedül egy értékelhető anális kapcsolatom, egy manager nő, aki imádta, ha enyhén alázzák, továbbá beizgatta, hogy vele csalom a barátnőmet, ő meg velem csalja a férjét. A férjét, akit állítólag sosem engedett a popsijába. Na, ő nagyon komolyakat tudott élvezni a popózás közben, de szerintem ennek elsősorban pszichés okai voltak. Ettől függetlenül ismerek nőket, elsősorban fehéreket, akik kifejezetten szeretik a seggszexet. Zárójel; én is, mert mint említettem, egy jó prosztatamasszázsnál kevés dolog tudja jobban színesíteni a férfi orgazmust; talán a gát megfelelő stimulációja tud hasonlót okozni. Erről majd egyszer bővebben a férfiak kielégítése kapcsán... ami a közhiedelemmel szemben messze nem olyan egyszerű, és messze túlmutat a nettó orgazmuson.

Lorrh 2021.10.29. 13:55:42

@Puerto Prince: túlmutat? óóó én még egy sima hétköznapinak is örülnék. nem kéne túlmutatnia :-)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.24. 11:59:28

Három oltás és átesés után, mondja meg nekem valaki, hogy miért vagyok kovidos. Köszönöm.

Neytiri1 2021.11.24. 21:08:00

@Puerto Prince: van aki meghal két oltás után. Ma olvastam az egyik blogon.
Milyen oltásod van? Persze, ha nem akarod, akkor ne írd le a nevét.
Három oltás után csak alig észrevehető lehet a betegség.
Remélem így vagy ezzel te is. :)
Nekem egy sincs, és nem tudom, hogy mikor halok meg, ha meghalok.
Ez se olyan jó állapot...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.25. 08:27:48

@Neytiri1: kínai oltásom van, természetesen. A betegségen egyszer biztosan, kétszer valószínűleg átestem.

Ehhez képest simán 39 fokos lázam van, és ezúttal a szaglásomat is elvesztettem :P Tegnap felülni is alig bírtam, szóval azért az alig észrevehető az enyhe túlzás lenne :D

Neytiri1 2021.11.25. 11:39:21

@Puerto Prince: ajánlanád a kínai oltást, egyébként, ha feltétlen választani kell?
És mint valamennyire szakember (ha jól tudom), mi a véleményed arról, ami veled történik vírusilag?
És szedsz valamit, tudsz valamit, ami jó hatással lehet, illetve segítheti a gyógyulást?
A család többi tagja elkapta, vagy az előzőket, vagy ...?
Sajnálom, hogy ilyen beteg lettél.
A férfiak nagyon édesek tudnak lenni, amikor elhagyják magukat betegség miatt.
A férfiak borzasztóan idegesítőek és bosszantóak tudnak lenni, amikor elhagyják magukat betegség miatt.
Hogy melyik igaz, az attól függ, hogy a nő mennyire szereti a magát elhagyó beteg férfit. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.25. 12:07:05

@Neytiri1: na várj... attól, hogy laboros végzettségem van, én nem fogok tudni neked ilyen örök érvényű igazságokat mondani, hogy milyen oltás a jó, mi történik vírusilag meg hasonlók.

Elvileg az oltások és a korábbi betegség kellő védelmet kellene adjon. Nem adott. De ez is olyan, hogy tokkal-vonóval 0.5% sem hal meg a betegségben két év alatt, akkor sem, ha a leszakadt fejű motorosokat és az agyvérzéses öregeket is beleszámoljuk. Tehát ha a vakcinák és a korábbi betegség pl 99%-os védelmet adnak (mint ahogy nem), végülis természetes, hogy megbetegszem. Ami az én tapasztalataimat illeti, én valóban halálos kórokkal foglalkoztam, pl kolera, HIV, diftéria, kanyaró, lepra, hepatitis, agyvelőgyulladás, stb. Azért az nem ilyen, mint a kovid :)

Meg persze, most rosszul vagyok, de egy jó kolerához képest, amibe tényleg majdnem meghaltam (kb 45 kilóra fogytam) ez inkább csak kellemetlen.

Amúgy a statisztikákról annyit, hogy Kínában 5000 kovidos halottat tartanak számon :)))

Gyógymód kb annyi mint máskor, sok vizet iszom, gyakran szellőztetek és hason fekve harákolok. Tudom, ez supersexy ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.25. 12:09:44

@Neytiri1: ja, ja. A család is elkapta. Együtt sírunk, együtt nevetünk. Meg annyi, hogy 1 multivitamin helyett 2t veszek be.

Almandin 2021.11.25. 16:52:14

@Puerto Prince: Jobbulást neked és a családodnak!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.25. 19:07:53

@Almandin: köszi, ránk fér, én egyelőre majd megfulladok, de a pulzoximéter még 90 fölött van. Anna persze dolgozik, és így is sokkal kevésbé viseli meg. A gyerekek le sem tojják.

Neytiri1 2021.11.25. 19:33:24

@Puerto Prince: az életedről sokszor Rejtő Jenő hősei jutnak eszembe, akik egészen különös helyzetekbe kerülve, mindig kimásznak abból, ahogy te is. :)
Nem tudom, hogyan érezném magam ilyen kórral az "asztalomon".
Valószínű, hogy az első a félelem lenne, de aztán az az érzés jönne, hogy valami olyan hatalmas erő van a kezeim között, ami egészen bizsergetően izgalmas.
A kovidról azt olvastam többektől, hogy kiszámíthatatlan, illetve hogy hullámzik és amikor már fellélegzik az ember, hogy kezd vége lenni, akkor képes a legnagyobb támadásra a szervezet ellen.
Vajon miért ilyen kevés a halott Kínában?
A hasonfekvés szuperszexi, azt embert -mármint a másikat- arra csábít, hogy rámásszon. :D
Nekem is van most egy kicsit érzés, hogy van tüdőm, de azt tapasztalom már nem először, hogyha orvosi maszkban vagyok hosszabb ideig, akkor két-három nap múlva ez jön. Ha anyagmaszkot, ami két rétegű is lehet akár, attól semmi bajom.
És több nap kell, hogy elmúljon. Ezt mióta ez a maszkozás van, többször kipróbáltam, és időtől (amíg rajtam van) függően előjön.
1 multivitamin helyett 2?
Ez jó :)
Én azért bevásároltam kicsit több mindent.
Jobbulást, majd gyógyulást és mihamarabbi időt, amikor már csak emlék lesz ez a szar. :)

Neytiri1 2021.11.25. 19:34:43

@Puerto Prince: 90-ig jó még?
Itt valamelyik orvos már a 95-öst is rossznak tartja, így én valamelyik nap a 96-ommal azért megijedtem, mert azt mondják, hogy hirtelen is lemehet már ilyen számnál.

mgdé 2021.11.25. 19:51:04

Jobbulást!

(Az ide települt dél-afrikaiakról tudsz valami újabbat?)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.25. 20:37:39

@Neytiri1: ehm... lehet, hogy neked gyönyörű, gömbölyded popsid van, és olyan feszes hátizmaid, hogy a gerinced mentén lefutó izzadságcseppeket bárki szívesen lenyalná, de nekem csak egy poszera valagam van, és zongorázni lehet a bordáimon. Szóval midőn lázban köhécselek, a nejem simogat csak meg.

A szaturáció elvben 90ig jó, de 90-95 között már problémák lehetnek. Amúgy nincs ilyen, vagy csak optimális esetben van, hogy "96os" szaturáció. Ez mindig egy tartomány, a mérési pontatlanságok miatt. Nekem most pl. 93-97 között ingadozik.

Azért nincsenek kovid halottak és fertőzöttek, mert a Párt kijelentette, hogy nincsenek :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.25. 20:40:00

@mgdé: igen, úgy hallom, nagyon jól érzik magukat, és elhagyott kerteket fognak művelni jövőre. De megvallom, őket most annyira nem követtem...

Neytiri1 2021.11.25. 20:55:06

@Puerto Prince: bocsánat, félreértettem amit írtál kacsintással, hogy hason fekvő férfi szuperszexi, és bevallom azt sem raktam össze, hogy mindehhez társul a kovid, ezért írtam azt a nem ide való mondatot, amit nem is ismételnék meg, mert erősen szégyellem magam anélkül is. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.26. 08:04:17

@Neytiri1: hogyhogy nem idevaló?!

Egy hason fekvő pasira rámászni teljessen legit ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.27. 16:28:39

Sajnos közben az állapotom nem javul, miközben a család már mászik kifelé belőle. Éjjel-nappal lázas vagyok és fullasztóan köhögök, pár órát kivéve, amikor teletömöm magam fájdalomcsillapítóval. Akkor csak közepesen vagyok szarul.

Mindenképpen fulladásos halált kívánok magamnak, de a tengerhez ragaszkodom.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.11.28. 15:38:18

@Peni a Valdes: hát nagyon szeretnék :(

Kár, hogy semmi sem használ és egyre rosszabbul vagyok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.01. 07:25:26

@Puerto Prince:

Sajnálom baccameg.
Ennyire bíztál a kínai oltásban, vagy csak azt lehetett választani ?

Az öcsém oltatlanul kis szarulléttel túl van a kovidon, pedig no sport, nem eszik rendesen, szinte nem ie eszik, de tömi magába az antidepresszánsokat, mert elbasztál a pszihológusok.
Más meg sport múlttal megdöglik, fura az a kovid.
Az omikron milyen ha a delta így magbac minket ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.01. 07:28:09

Anyut 50-es szaturációval vitte el a mentő, de az nem kovid volt hanem a tüdőrák, maxon ment az oxigén neki és kapta a légzéssegítőket, úgy élt még egy napig.
Fulladás a legszarabb, mert levegő nélkül elég nehéz élni, kiszolgáltatott fos helyzet, a fájdalmat még lehet csillapítani, de több oxigénhez jutni....

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.01. 13:52:41

Remélem meggyógyulsz hamar!
Mindenkinek jobbulást kis családodban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.01. 19:55:33

@szociál: Köszönöm. Elméletileg volt választás, gyakorlatilag nem. Őszintén, le is tojtam. A kovidon mi is túl voltunk már... bár az egy enyhébb nátha volt. Most ez egy tüdőgyulladás nálam. Igaz, a többiek sokkal jobban viselik.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.01. 19:56:29

@szociál: hát nos igen... sajnálom édesanyádat. A tüdőrák nem vicces dolog.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.01. 19:57:40

@Szőkenőő: köszönöm, szöszi! Igyekszünk. Anna már 10 órát dolgozik :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.03. 10:45:50

Ma reggel úgy ébredtem, hogy szétvet a BDE! A tüdőmből felköhögött saját véres gennyembe fulladás imitálása helyett megborotválkoztam, megsimogattam magam a tükör előtt, és arcon borítottam a feleségemet egy pohár vízzel. Ennek örömére a bankár kisasszony a seggembe csípett miközben teát szürcsöltem, és jól leforráztam az egész pofámat. Percről percre egyre jobban vagyok!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.13. 18:12:51

@Puerto Prince:
közben eltelt 10 nap
Most mi a helyzet ?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.14. 08:05:43

@szociál: javulok, bár a kondiból haza kellett jöjjek mert nem bírtam a két órás kardiót csak úgy negyven percet. De hát egy tüdőgyulladás után mire számítottam?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2021.12.14. 08:16:26

@Puerto Prince:
Nem nézel híreket ???
Kovid után kifejezetten tiltják a tornát, pláne a terhelésest, mert megbacca a szívedet, esetleg könnyű séta, semmi több.
Ne bazd fel az agyam korareggel :)

Neytiri1 2021.12.14. 14:31:47

@Puerto Prince: legalább három hónapig nix edzés!
Még szex is csak lassan, komótosan, heti 2 db. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.14. 19:48:27

@szociál: én már öreg vagyok, nekem kell az edzés. Az idősebb rokonaim borzasztóan képtelenek mozdulni is. Az utóbbi pár évben egyre hülyébben járok, fájnak a térgyeim. Nem túlsúly miatt. Még Magyarországon voltam egy neves térdspecialistánál, aki csak hümmögött, majd felírt két bogyót, ami semmire sem jó (egy NSAID és egy "porcerősítő"). Az edzés segítségével éhesebb vagyok, jobban alszom, és csillapodik az idegrendszerem. Nem tudtam, hogy kovid után nem szabad :)

@Neytiri1: 3 hónap?! Annyit tutira nem bírok ki. Heti 2 szex??? Ez valami rossz vicc? Nem reagáljátok kicsit túl a kovidot? :D
Mármint szar volt persze... de volt már sokkal rosszabb :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.14. 20:36:19

@Neytiri1: ez a max 10 perces szex nagyon jó, már meg is mutiztam a nejemnek :D

Én csak fekszem, hogy nehogy erőlködjek, ő meg ki kell elégítsen 10 perc alatt. Nyamm! :)

Neytiri1 2021.12.15. 13:50:09

@Puerto Prince: csak nehogy megszokássá váljon. :)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.17. 11:03:51

@Neytiri1: jó az, mikor egy pasi nézegeti az órát :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.17. 11:04:32

@szociál: jó hát most tényleg megint pihenek egy hetet.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.12.24. 10:38:06

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.23. 09:47:17

@Infomaniac: bocsi a héten el voltam havazva, nem jutottam gép elé. Szóval, hogy volt azzal a huszonéves "fiúval"? Összejöttetek? Meg téged csak így leszólítgatnak az utcán egy jó tizessel fiatalabb hapik? Ezek után kétlem, hogy online sok nehézséged lenne! :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.25. 09:18:35

@Puerto Prince: egy idő után ez jön. Kérdés hogy tudod e kezelni. Sok nő itt csúszik el

Infomaniac 2022.01.25. 12:09:35

@Puerto Prince: Jó, már kezdtem aggódni, mi a baj :-)
Most nekem is sűrű minden.
Nagyon ritkán vagyok utcán amúgy, de egyszer vártam valakit és akkor jött oda beszélgetni.
Nem jó tizessel volt ez csak... De ez tényleg egyszeri egyedi dolog.
Összejöttünk-e? Hát ha úgy érted, hogy aztán találkoztunk-e és hogy engedtünk-e a kíváncsiságnak, igen. :-D De nem kell mögé semmit képzelni.
Nem azt mondom, hogy nehézségem van, hanem azt, hogy nem könnyű passzoló társat találnom, akivel kb azonos a cél.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.25. 12:20:16

@Infomaniac: Én egyenesen imádok képzelegni, sőt, cselekedni talán még jobban, de egy ilyen sztorit nem engedhetek el csak úgy! Szóval, hogy is volt ez az összejövetel? És mit akart a fiatalember kegyedtől, amit csak úgy nem adtál oda neki? :)

És, na jó, de mik a célok? Nem lehet, hogy azokkal van baj?

Infomaniac 2022.01.25. 16:20:52

@Puerto Prince: Azt miből olvastad ki, hogy valamit nem adtam?

Amúgy igazán helyes, édes fiú, a 25 évvel ezelőtti önmagam rögtön belézúgott volna :)

Megbeszéltünk egy találkozót valamikor, találkoztunk, beszélgettünk, nyilván konstatáltuk, hogy olyan sok közös témánk nincs, így inkább felmentünk hozzá. Jól éreztük magunkat, ennyi ;)

Infomaniac 2022.01.25. 16:23:23

@Puerto Prince: Nem hiszem, hogy gond lenne a céljaimmal. Közös programok, időtöltés, értelmes, kedves, helyes társaság, jó szex. Ez nem valami extra szerintem..

Infomaniac 2022.01.25. 16:41:52

@Peni a Valdes: Ezt írtam. Mint mondtam, a beszélgetésnek voltak korlátai, másrészt tuti mindketten kíváncsiak voltunk :)

Infomaniac 2022.01.25. 17:28:17

@Peni a Valdes: én arra, hogy milyen egy fiatal sráccal, annak idején mikor abban a korban voltam, tök máshogy működtem, nem nagyon gyűjtöttem tapasztalatot meg máshogy éltem meg. Ő meg nyilván arra, hogy milyen egy 40+-al :-D

Infomaniac 2022.01.25. 19:00:42

@Peni a Valdes: Nem hiszem, hogy ezt tudnám taglalni. Teljesen rendben volt :).

Infomaniac 2022.01.25. 21:23:58

@Peni a Valdes: Mint például? Milyen plusz kellene még?

Infomaniac 2022.01.25. 21:57:18

@Peni a Valdes: komolyan nem értem, milyen plusz kellene még.
Fiatal, helyes, édes pasi volt, nyilván jól esett, hogy tetszem neki.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 04:04:43

@Infomaniac: ez egy aranyos sztori volt! Na látod nekem 20 évvel fiatalabb partnerem még sosem volt. Idősebb már igen :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 04:12:28

@Infomaniac: nem mondtam, csak kérdeztem, hogy van-e baj a céljaiddal. De örülök, ha szerinted nincs :)

Én sok problémát látok magammal és a különböző életszakaszokban lévő céljaimmal. Az egész életemre jellemző kicsapongó imbolygás tengerén csupán kisebb-nagyobb szigetek a bizonyosság pillanatai, amikor valami szilárd kapaszkodóra tudok markolni. Leginkább egy popsira.

Fogalmam sincs, hogy hogyan élek még, meg aztán számomra úgysem kilencven évet írtak meg, szóval

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 04:17:04

@Peni a Valdes: ezt lassabban kell Peni, még csak most jött közénk szegény. Gondolj bele mi lehetett az előző két oldalon, ahol beleolvasott a kommentekbe.

Az összegömbölyödött sünöket nem lábbal kell megfordítani, hanem édes vackorral ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 04:17:50

@Infomaniac: mesélj arról, hogy mikor voltál utoljára szerelmes :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.26. 06:27:08

@Infomaniac: de adott valami plusz élményt azon kívül hogy fiatalabb volt?

Infomaniac 2022.01.26. 08:22:19

@Peni a Valdes: A szex az szex, mindegy, hogy milyen korú a partner, nem attól függ, hogy milyen élmény.
De ha mondanál példát, opciókat, tán nem kéne értetlenkedjek.

Infomaniac 2022.01.26. 08:30:47

@Puerto Prince: Milyen lírai megfogalmazások.
Értelek.
A magam részéről nem misztifikálom túl a dolgokat. Igyekszem kihozni a legtöbbet az életemből, de ez nem egy könnyű dolog.
De próbálok tenni érte, amit tudok, már ami nem szerencsefaktor kérdése.

Infomaniac 2022.01.26. 08:33:45

@Puerto Prince:
Melyik fajtájára gondolsz a szerelemnek?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 09:22:37

@Infomaniac: Amit ti, magyar nők éreztek. Belém még semelyikőtök nem volt szerelmes, szóval nem tudom, hogy megy ez. Gondolom amikor bizseregtek a férfi érintésétől, amikor izgatottan várjátok, hogy pittyenjen a telefon, amikor izgulósan készültök a randikra... na igen, a randikra, az nagyon érdekel. Ahogy az aranyvörös, lustán hulló lombok között sétáltok a kövek között sistergősen csobogó Cuha patak mellett kézenfogva, diszkréten elcsattan egy csók, vagy csak beszélgettek a gondolataitokról, nevettek nagyokat a csintalan kis csacsiságokon, amelyek mögött végig ott lappang a testiség bizonyos, de mégis lebegtetett ígérete... ahogy szemérmesen simogatjátok le a szöszöket a blúzotokról, vagy igazgatjátok az amúgy is tökéletesen kontyba fogott hajatokat, mielőtt betértek egy fehér abroszos étterembe, ahol egy gyertyafény mellett diszkréten megvacsiztok, és engeditek magatokat hazakísérni... de még nem, még nem jöhet fel, részben mert kupi van a szobában, részben meg mert na, mégiscsak a második randi, és mit gondolna... és megrázzátok a fejeteket, már otthon, egyedül, és lobognak a mogyoróbarna fürtök, miközben a mosolyt nem lehet letörölni a képetekről, eddig kontyban látott csak, legközelebb kibontott hajjal megyek, néztek a tükörbe, és tetszetek magatoknak... ezúttal egy szexi nő néz vissza, nincsen egy csepp felesleg sem...

Szóval ezt nem tudom elképzelni, mert sosem volt benne részem, főleg a konty hoz lázba, olyat nem is láttam évekig, szerintem csak komoly nőknek van

Infomaniac 2022.01.26. 09:55:24

@Puerto Prince: Hát b+, ezt én sem tudom elképzelni :))))))
Kétszer kellett elolvassam, hogy felfogjam.

Amúgy a szerelem egy általam szinte sosem tapasztalt formájába két hónapja estem. Csak semmi patak nem volt ott. Az izgalmas rész annyi volt, hogy maszkban hogyan ismerjük fel egymást gyorsan a tömegben:-D. Aztán "romantikus" séta a parkolóház és a food corner között, és kb 40 perc beszélgetés egy kávé felett, aztán gyors búcsú a bevásárlóközpont közepén. De akkor már legalább órája belé voltam esve.
Tán ez a szerelem első látásra kategória és egyoldalú dolog. 20 évente egyszer megesik, úgy látszik.
Másnap rosszul voltam tőle, harmadnapra kigyógyultam.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 10:29:41

@Peni a Valdes: nem bizony. Pl hova sétálsz, ugye? Nem sétálsz sehova, mert nincs hely az utcákon, különben sincs a városokban, legyünk őszinték, semmi szép. Szóval alapjában véve kétféle vagy háromféle "randi" van. Az egyik, amikor egy bárban találkoztok, és esztek-isztok, ezt nem kell magyarázni. A másik a klimatizált plázákban van, itt mondjuk lehet nézelődni is. A harmadik fajta randi a bemutatlak a szüleimnek randi, ami a fülöpökön az első három tali egyike. A szülők, unokatesók, barinők felbukkanása amúgy is természetes jelenség a randikon. Természetesen ilyesmit csak az elején csináltam, később nem nagyon totojáztam ezzel, egyszerűen azt mondtam komoly pofával, hogy nálunk a harmadik randin szokás a szülőkkel találkozni. Gondolom nem kell kifejtenem, hogy volt e harmadik randi

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 10:32:18

@Peni a Valdes: nem mert hova? Mármint mennek ide-oda, de nem értik meg, hogy ez miért jó, vagy mit kéne közben érezni

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 10:36:33

@Peni a Valdes: pl feleségemmel sétáltunk párszor Magyarországon. Ő sem érti, hogy mi ez. Tolta a fotókat végig, meg mániákusan fényképezett. Aztán elvittem egy túrára, valami dombtetőn lévő várba mentünk fel, talán Sümeg, Csesznek, Csobánc vagy Szigliget? Nem tudom, mert teljesítménytúrát csinált belőle, és büszkén kiírta: Csobánc hike completed in 25 mins!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.26. 10:36:40

@Puerto Prince: nem szoktak csak úgy kimenni a partra és mászkálni?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 10:37:17

@Peni a Valdes: egyébként nyaralni sem úgy nyaralnak, mint mi

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 10:38:15

@Peni a Valdes: mármint hogy milyen szép a tenger meg a naplemente?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.26. 10:41:26

@Puerto Prince: igen...tehát hogy a vöröslő naplemente rózsaszín csíkot von a tengerre...

Infomaniac 2022.01.26. 10:44:24

@Puerto Prince: jobb. Egyrészt a második randira így kevésbé idegesen érkeztem, mint amúgy lett volna. Másrészt utólag nyilván bebizonyosodott, hogy hiábavaló lett volna túlzott érzelmeket belerakni.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 11:01:04

@Peni a Valdes: ja, nem

Mármint ha mondod hogy ezt kell nézni, az biztos jó de maguktól nem

Infomaniac 2022.01.26. 11:20:54

@Puerto Prince: mert nem élt meg egy hetet a dolog. Így megy ez manapság, erre számít az ember.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 12:48:23

@Infomaniac: de a magyar pasik mit mondanak? Nem teccel Jolán? Vagy hogy megy ez?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 12:49:33

@Peni a Valdes: nem ilyenek... nem álmodozóak, nem szentimentálisak, nincs meg bennük ez a párizsiasan romantikus elégia

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 13:21:03

@Peni a Valdes: nem veszik fel a telefont, és rövid, elutasító válaszokat adnak?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.26. 13:30:06

@Puerto Prince: azt sem, eltűnnek mint szürke szamár a ködben

Infomaniac 2022.01.26. 13:40:01

@Puerto Prince: nem is jut el a "kapcsolat" olyan szintre, hogy normális lenne hogy adhoc telefonálgatunk. Írást meg könnyű ignorálni.
Ez egy hallgatólagos megállapodás már a keresgélő férfiak és nők között. Hagyjuk elhalni, nem kell magyarázkodni. Aztán néha jön egy mizujs, de ennyi.

Infomaniac 2022.01.26. 14:12:27

@Puerto Prince: két pasi tisztelt meg azzal, hogy kimondta, hogy ennyi volt. De ezek elég intenzív "kapcsolatok" voltak, elvárható volt.
A többi, ahogy írtuk. Még van olyan néha, hogy hadovál valamit, hogy semmi ideje, vagy nem tudja mit akar, megcsömörlött..

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 18:13:15

@Peni a Valdes: ...bezzeg régen én kedvesen megkúrtam őket, majd még éjjel vagy reggel kiraktam őket a ház elé édes hazugságokkal a fülükben, szmötyivel a hajukban

Infomaniac 2022.01.26. 20:18:32

@Peni a Valdes: milyen finoman fogalmaztál... én máshogy terveztem reagálni..

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 20:50:31

@Peni a Valdes: Valóban nem. Rosszul vagyok bizonyos tetteimtől... és ez még csak nem is a húsbavágó dolog, mert persze állítom, hogy tudták azon lányok négyötöde, hogy mit csinál, csak nem érdekelte a holnap. De otthagytam a genetikai lábnyomomat itt-ott, ahol nem kellett volna... párat meg is írtam korábban. Azt hiszem, meg is van a témám a következő sorozathoz, és ez a gyónás lesz, nem mintha bármi is megválthatna, hiszen nem kérhetek elnézést az érintettektől. Először is, mivel sokfelé és odébb vannak... másszor, mert már valószínűleg félúton vannak a nagymamaság felé... harmadrészt meg azért, mert megölnének

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 20:53:55

@Infomaniac: én nem vagyok jó ember, ha ilyesmit vártál, nem jó helyen jársz :)

Alacsony vagyok, sőt, sikertelenségemben megcsömörlött, majd helyzetemet élvetegen, kéjesen kihasználó geci. Olykor szörnyeteg, olykor angyal, általában ember, de többnyire alulról. Az életem második felét töltöm csak kompenzálással, az elsőt a bűnelkövetés dominálta... emberségre és megértésre a pinákban találtam, amikkel az ösztönös összhang végül visszahatott a lelkemre, majd végül az elmémre is.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 21:11:01

Különben van egy mondás nálunk, tengerészeknél... ha nem akarsz hullámzást, ne szállj tengerre!
Ebbe mindenki mást lát bele, de nekem a következőt jelenti.

Az én életem értelme a puncizás.

Higgyétek el, hogy ha meglobogtatnátok előttem, hogy enyém lesz billgates, jack ma és mark zuckerberg pénze, valamint Hszi Csi Ping, Putyin és Joe Biden hatalma együttvéve, de cserébe többet nem áll fel a lompos, vagy választhatom akár csak a jelenlegi életemet, ahol még mindig a számomra legkívánatosabb sunát kényeztethetem, úgy állna a póznám, hogy már kötni lehetne rá a kolompot. Engem tényleg semmi más nem érdekel igazán.

Namost puncihoz jutni nem sikerült, vagy ha mégis, nem rámgerjedt, csupán oda lett tolva. Ez olyan, mint egy választás egy diktátornak: hát mi értelme van, ha nem az, hogy nyerjek? És mi megalázóbb van annál, ha mégsem sikerül?

Tehát ez mindenképpen egy konfliktus. Valamiféle konfliktus. A konfliktus pedig érzelmi hullámzást, -- nektek, szárazföldieknek pedig - hullámvasutat jelent. Hol ilyen vagyok, hol olyan. Voltam én nagyon jó is, és nem csak a pináért. Talán írok is egyszer róla, szinte kedvet hoztatok hozzá. Pláne mert ma éjjel nem fogok aludni úgysem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.26. 21:14:28

@Puerto Prince: ha onmagaddal rendben vagy ki vagyok én hogy megmondjam mit tegyél. Ugyanezt éreztem hamvas 23 évesen is, mikor...

Infomaniac 2022.01.26. 21:15:51

@Puerto Prince: az is valami :)

Már komolyan elvesztettem a fonalat, hogy mi számít ma itthon alacsonynak, már mindenki alacsonynak gondolja magát, úgy tűnik...
A tesóm alacsony, de nagyon jó ember :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 22:10:58

@Peni a Valdes: ...mikor még azok a régi férfiak...

(folytasd)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 22:18:45

@Infomaniac: amíg az előzőre válaszolsz, általában: sosem aludtam jól. Általában 2-6 órákat alszom a nap különböző szakaszaiban. A "nap" egyébként is mást jelent nekem, mint nektek. Utálom a semittevést. Izgek-mozgok folyton, állítólag álmomban is, kivéve, ha élvezés után alszom el. De akkor is felkelek mindenki előtt. Aludni 5-6 órát kizárólag a feleségemmel a karomban tudok, és erősen ölelem akkor is.

Infomaniac 2022.01.26. 22:18:53

@Puerto Prince: nem, de a google kiokosított most

Infomaniac 2022.01.26. 22:26:15

@Puerto Prince: áldott jó asszony lehet. Én belehalnék, ha engem egész éjjel ölelgetnének :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 22:48:45

@Infomaniac: na, hát erről írtam régebben itt. Az egyik dolog, amit nem bírnak elengedni - mint Krampusz Hadnagy a pontyot. A feleségem csak úgy tud elaludni, ha azt mondom neki, hogy "Ha rosszat álmodsz, kelts fel!". Azt hiszi, hogy ez egy varázsige. És ha nem hangzik el, mert mondjuk nem vagyunk együtt, akkor ő alszik rosszul. Az ő éjszakáinak a nyugta tehát rajtam múlik. És annyira szeretem, hogy egyetlen éjszaka sem vallok kudarcot. Ha nem vagyunk együtt, akkor is hallania kell tőlem, hogy őrködöm az álma felett.

Ilyen az, ha igazán szeretek...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.26. 22:51:01

@Infomaniac: az az egész éjjeles ritka. Tudod, hol jön össze? A trópusokon, ahol az éjszaka sötétben kezdődik, és a hajnalhasadtával ér véget. Összeszokott partnerek között riitka az egészestés baszás. Túl hatékony az egész. A minőségi kapcsolatok valójában 10-60 perces dugásokra vannak kitalálva.

Infomaniac 2022.01.27. 00:12:22

@Puerto Prince: bocs, de megkavarodtam. Én az összeölelkezve alvásról beszéltem a szó szoros értelmében. Azt nem bírom, max. hajnaltól odabújva félálomban.
A dugás más téma. Egyetértek, bár lehetnek kivételek, amikor elhúzódhat.

Infomaniac 2022.01.27. 00:13:37

@Puerto Prince: Azt a trópusi változatot nagyon kipróbálnám :-D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.27. 09:57:11

@Infomaniac: hát... vannak emlékeim arról, hogy milyen is az... pláne mikor egy jó partnerrel ketyegtek a hajón, sodródtok a semmibe a csillagok alatt

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.27. 09:57:59

@Infomaniac: amúgy nincs kivel? Biztosan akadnak ilyen finesszes szeretők :)

Infomaniac 2022.01.27. 10:23:48

@Puerto Prince: mármint utazni? Hát, keresem kutatom, kivel lehetne.
Meg ugye a felnőtt, érett emberek gyakran elfoglaltak, vannak kötelezettségeik.
Vagy annyira beleszoktak a szingli-létbe, hogy nem akarnak egy hetet egy nővel tölteni, még ha kötelezettségek nélkül is...
De erősen gondolkodom rajta, hogy felcsapok SugaMommynak erre a célra :)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.27. 11:23:41

@Infomaniac: szerintem jó ötlet. Ha kell tipp utazáshoz, csak szólj!

Amúgy meg semmi gáz nincs abban, hogy elhívsz egy fiatalabb srácot nya(ra)lni ;)

Infomaniac 2022.01.27. 12:04:27

@Peni a Valdes: te felcsattantál, hogy értetlenkedem, de amik itt jöttek tőled mostanában, még tőmondatnak is nehezen értelmezhetők :-D.
Harapófogót vegyek elő? :)))

Infomaniac 2022.01.27. 12:05:59

@Puerto Prince:
Hogyne kéne. Totál zöldfülű vagyok.
Hova érdemes utazni februárban-márciusban?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.27. 13:46:39

@Infomaniac: attól függ. Ha trópusias feelinget akarsz, akkor a Karib-tenger verhetetlen: közbiztonság, higiénia, stb.

Ha a kalandosabb utakat kedveled, akkor Délkelet-Ázsia valamelyik országát javaslom, pl. Balit sokan dicsérik, Palawant én is jól ismerem, Boracayról nem is beszélve. Egy külön világ az Indokínai-félsziget. Ha lenne egy extra életem, lehet, hogy inkább ott kalandoztam volna. Thaiföld kifejezetten szimpatikus, Vietnamról nem is beszélve.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.27. 13:47:13

@Infomaniac: az alkalmi partneres kéjutazás a legjobb hobbi amúgy

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.27. 15:19:49

@Infomaniac: hát de tényleg nem tudom ki volt az, csak anno megkérdezte hogy zavar e engem hogy Ő családos

Infomaniac 2022.01.27. 22:14:43

@Peni a Valdes: engem nem az érdekelt, hogy ki volt, hanem az egész sztori nem állt össze. Mondjuk így kezdem talán kapisgálni.
Tehát hamvas fiatal 23 évesen valahogy valahol beszédbe elegyedtél egy családos pasival. És nem ítélkeztél felette. Így valahogy?
Mivel azt írod, semmit nem tudsz róla, ezért azt feltételezem, hogy ezután sarkon fordultál és nem láttad többé. De lehet, hogy félreértem...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.28. 09:30:36

@Infomaniac: Peni történeteinek nincs eleje meg vége. Szilánkokat kapunk belőle, a maradékot a fantáziánk tölti ki.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.28. 11:09:07

@Puerto Prince: így van, és így vagytok boldogok, hisz mindig számotokra kedvezően zárul a történet

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.28. 12:39:18

@Peni a Valdes: én boldog lennék a valósággal meg a teljes történettel is. Mondjuk egyszer, a változatosság kedvéért

Infomaniac 2022.01.28. 14:30:54

@Peni a Valdes: én nem tartozok abba a körbe :D Nulla képzelőerőm van.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.29. 09:52:12

@Peni a Valdes: akkor a mostani pasidat, a jövendőbelidet. Na őt hogy ismerted meg?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.29. 09:54:27

@Puerto Prince: Az interneten. Jobbra húztuk egymást. Aztán elhivott randizni. Majd kemény munkával osszejottunk

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.29. 20:49:31

@Puerto Prince: így van. De szeretjük egymást, és a szeretet mindent legyőz

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.29. 23:14:40

@Peni a Valdes: mégis mi volt a kemény munka egy netkapcsolat elején?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.29. 23:29:01

@Puerto Prince: Nem akkor, hanem élőben. Sok falat kellett lebontani, sok sok szeretet kellett, jóság és türelem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 09:35:44

@Peni a Valdes: Szexuális falaid??? Nem szereted a BDSM-et, vagy mi? :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 09:43:40

@Puerto Prince: igen, tudod Ó volt az aki szerint Ó egyedul fog meghalni stb, a nők..stb..

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 10:05:39

@Peni a Valdes: szóval te így izé... aha, értem. Hát értem, jó. Jól van, végül is, jól van.

Na és, tetszik a dolog?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 10:13:26

@Puerto Prince: meglepett?

nos, nem történt az hogy innentol folyton csinálnám, és kiderult hogy egy igazi vadtigrismacska vagyok.

Infomaniac 2022.01.30. 11:34:19

@Peni a Valdes: mármint a nem az a vadtigrismacskára is vonatkozik itt, vagy az derült ki, hogy vadtigrismacska vagy?
Minimum két szavas választ kérek, hogy értelmezhető legyen :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 13:34:12

ha csinálom, akkor élvezem, de nem lett az hogy hirtelen vad tekintettel sikitozok, és leteperek mindenkit. egyébként fura mert keresési szakaszomba kb minden második férfi abban a hitben volt, hogy a kedves bájos külső mögött valami szexdémon rejlik, aki csak arra vár hogy kiszabaditsák

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 17:02:59

@Peni a Valdes: ez nagyon ritka egyébként, és általában pszichés sérülésekkel jár együtt

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 17:03:58

@Peni a Valdes: Mi győzött meg arról, hogy ezzel a partnereddel oszd meg becses testedet? Nyilván nem az vezetett, hogy nem volt más jelentkező

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 17:06:46

@Infomaniac: te kis telhetetlen... a blogomat olvastad míg fent volt?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 17:28:20

@Puerto Prince: nem hagyott menekulesi utvonalat. plusz látszott hogy vonzonak lát...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 17:37:10

@Peni a Valdes: ez egyelőre egy nemi erőszaknak hangzik, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy hogy vágja ki magát belőle hősünk

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 17:44:10

@Puerto Prince: jaj nem ugy, de látszott hogy tényleg tetszem neki, és ilyennel az addigi randijaim kozben nem találkoztam.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 18:06:59

@Peni a Valdes: és ezt ki hiszi el? Vagy esetleg nem olvastál jól a jelekből

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 18:11:15

@Peni a Valdes: biztos, hogy tetszettél másoknak is. Láttam rólad képeket, nem vagy csúnya

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 18:19:14

@Puerto Prince: persze, de azok mind foglalt, konyu kalandot kereso férfiak voltak. de azok a pasik, akik potenciálisan jok lettek volna, tudod az a bizonyos átlagos, rendes fickok...nos ók sosem....és a végén lett egy fura érzésem...aztán olyan is volt aki elso randi után eltunt mint a csacsi a kodben, majd hirtelen feltunt..

Infomaniac 2022.01.30. 19:07:07

@Peni a Valdes: hát én se sikítozok meg teperek le mindenkit :-D, az nem úgy megy.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 19:13:24

@Peni a Valdes: a férfiak már csak ilyenek. Én egy időben mindent összehazudtam, aztán elkezdtem teljesen őszinte lenni. Mindegyik működött, csak az utóbbi esetben jobb szex volt a jutalom

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 19:14:50

@Puerto Prince: a nöknek udvarolni kell, ezt nem érti sok férfiember

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 19:16:46

plusz megragadni a lehetoséget amikor van,

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 19:21:40

@Peni a Valdes: én nem csak a lehetőséget szoktam megragadni :)

Az udvarlás meg olyan, hogy persze... akinek kell, ott már gondolkodni kell, hogy megéri-e

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 19:27:02

@Puerto Prince: attol mert valaki nem 10.es nehézbombázo még szeretné hogy megdicsérjék a kulsejét

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 19:29:44

@Peni a Valdes: persze, de incselkedni más, mint udvarolni. Udvarlás alatt ilyeneket értek, hogy kedvében járni. Az, hogy megdicsérni a popóját... na az teljesen oké, szíves örömest, ez az őszinteség része

Infomaniac 2022.01.30. 19:49:55

@Peni a Valdes: én soha senkit nem tepertem le, ebben elég biztos vagyok. Úrinő vagyok, vagy mi..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.30. 19:52:24

@Infomaniac: persze, de azért a fekete csipke az megy, mi?:D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 19:52:29

@Peni a Valdes: biztos féltek tőled. Én tuti félnék. Ezek a rendes férfiak olyan kevéssé merészek.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 19:53:22

@Infomaniac: közben rájöttem, hogy ezt biztos a blogra értetted. Na mindegy, majd írok részeket, amiket a különféle kalandtúráimon éltem át, hogy megismerjétek ti is az országot

Infomaniac 2022.01.30. 19:55:28

@Puerto Prince: sajnos nem olvastam a blogod, arra írtam

Infomaniac 2022.01.30. 20:04:23

@Peni a Valdes: mármint, hogy hordok-e fekete csipkét? Az nem nagy extra, csak fel kell venni.

Infomaniac 2022.01.30. 20:06:23

@Peni a Valdes: is, meg a nem olyan ifjúkat is :D

Infomaniac 2022.01.30. 20:10:51

@Peni a Valdes: ez 90%-ban csak nekem érdekes, mi van alatta. De az fontos, hogy én jól érezzem magam

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.30. 23:06:07

@Infomaniac: Fülöp-szigeteket, második hazámat

Infomaniac 2022.01.31. 08:54:43

@Peni a Valdes: igen, mi nők nem hisszük, hogy ijesztőek lehetünk, pedig gyanítom, hogy sok esetben ez a helyzet pedig.

Infomaniac 2022.01.31. 08:56:25

@Puerto Prince: úgy látszik, általában nem osztják a véleményed, mert olyankor már nincs rajtam ruha - és nem én dobom le saját indíttatásból...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.31. 09:17:10

@Infomaniac: kinek mi. Én sokat szexeltem anyaszült meztelenül, most már inkább a ruhás történeteket kedvelem. Ez változik. Persze kérdés, hogy mi van rajtad :)

Infomaniac 2022.01.31. 09:22:13

@Puerto Prince: az lehet az egyik gond, hogy nadrágos típus vagyok ;)
azt okosabb levenni

Infomaniac 2022.01.31. 10:14:30

@Peni a Valdes: szoknyában lehet, az biztos. meg köntösben, babydollban, esetleg alul nyitott neccruhában :-D. Nem mintha próbáltam volna...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.31. 11:31:58

@Infomaniac: én bő, rövidnadrágszerű cuccban alszom, és tengerészkék vagy fehér pamut ingpólóban. Csak letolom a gatyót, és rajta! Bár mostanában szokásom lett, hogy a lábamon még ott van, és ügyeskedem, hogy nehogy leessen eksön közben :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.31. 11:52:27

@Infomaniac: igen, nekem is van ilyen, de szerintem Puerto Prince hülyén néz ki csipkés neglizseben

Infomaniac 2022.01.31. 12:42:01

@Puerto Prince: ezek borzasztóak számomra, de hát kinek mi..

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.31. 14:29:52

@Peni a Valdes: látom, az alapokkal már tisztába kerültél :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.31. 14:30:29

@Infomaniac: na akkor muti, hogy szerinted mi a jó!

Az ember amúgy is változik az évekkel :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.01.31. 14:32:13

@Puerto Prince: elméletben tudtam mindent előtte is, a gyakorlati oktatás következett

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.31. 14:57:32

@Peni a Valdes: mindent, értem. Na akkor világosíts fel, mert én imádok tanulni :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.31. 15:01:02

@Peni a Valdes: rögtön asszony? Nemrég még leány voltál. Esküvőről is lemaradtam?

Infomaniac 2022.01.31. 16:54:51

@Puerto Prince: holnap keresek neked :)
De egyébként a pőreség a legjobb, szerintem

Infomaniac 2022.02.01. 08:39:15

@Peni a Valdes: hát lehet, de azért esztétikusabb, mint a piros kockás kezeslábas fent :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.01. 08:57:35

@Infomaniac: ez két külön kategória. Az előbbit annak veszed fel, aki tudja, hog y szexi vagy, a másikat meg azért veszed fel, hogy bizonyítsd. Más a dolog a kettő nagyon. Ha most azt kérdezed, hogy melyik a vonzóbb ruha szexhez, én is a tieidet mondanám. Ha azt kérdezed, hogy mondjak egy comfy, cuki cuccot nyugis, kedves otthoni szexhez, akkor meg az enyémeket. Ezek a ruhadarabok nem egy ligában játszanak :)

Infomaniac 2022.02.01. 09:39:14

@Puerto Prince: csak nem értem, minek kellene kezeslábas otthoni szexhez. De nem ismerem az ottani időjárási viszonyokat. A takaró miért nem elég, vagy muszáj a kedves otthoni szexet állva csinálni?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.01. 10:08:39

@Infomaniac: én nem a Fülöpökön élek. Ott vagy semmi vagy egy vékony huzat van rajtam, és egy shortban alszom.

Itt Shenzenben viszont télen, tehát pl most 10-20 fok között van az idő. Egy könnyű kezeslábas cucc tökre comfy az alváshoz és egyéb ágyjelenetekhez. Amikor nemrég kihajóztunk karácsony után a Fülöpökön, ott rajtam sem volt ám semmi. Egy egybecipő, tengerész short, ingpóló, és az elmaradhatatlan kapitányi tányérsapkám. Néha leveszem az alváshoz.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.01. 10:09:27

@Peni a Valdes: ez egy átlagos ruha, de persze nem rossz

Infomaniac 2022.02.01. 10:19:43

@Peni a Valdes: mármint takaró alatt mamás? Csak a lábam takarom be, ha muszáj. Alternatíva még a lábszármelegítő és a befűtés :)

Infomaniac 2022.02.01. 10:21:30

@Peni a Valdes: vagy az ágyban csinálni mamás?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.01. 10:25:26

@Puerto Prince: igen, de mégis szexi, nem eröltetett, ilyenbe odaférkozom a pasimhoz, aztán rögtön rémfigyel...bár ahogy megfigyeltem nagykabátban is ugyanez a hatás

Infomaniac 2022.02.01. 10:32:02

@Peni a Valdes: nalátod :-D
Igazad van, aranyos pizsi. Én írtózom a nadrágos megoldásoktól az ágyban, ugyanezt a felsőt bébidoll vagy hálóing formában venném fel. De hát kinek mi.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.01. 10:45:55

@Infomaniac: amúgy a blogom részben ilyenekről szólt, pl én nem aludtam ágyon sem mondjuk tíz évig. Nem ettem kenyeret sem, nem ittam bort, leszoktam a zokniról és még sorolhatnám azokat az apró dolgokat, amik nagyon mássá teszik az ösztönös reakciókat. Ilyen pl a nappal és éjszaka illetve az évszakok igencsak eltérő megközelítése

Infomaniac 2022.02.01. 11:37:17

@Puerto Prince: meghalnék, ha nem lenne rajtam legalább egy réteg takaró, mondjuk 27 fokban ez egy pamut/szatén huzat formájában. De azt is utálom, ha zokni vagy bármi van a lábfejemen alváshoz.
Miért jobb ruházatban aludni?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.01. 11:38:35

@Infomaniac: mert így bármikor tudod fogadni a vendégeket?

Infomaniac 2022.02.01. 11:39:49

@Peni a Valdes: egyébként én nem tudtam mindent se elméletben, se gyakorlatban, van, amire az elmúlt 1-2 évben döbbentem rá. De gyorsan tanulok :)))

Infomaniac 2022.02.01. 11:40:33

@Peni a Valdes: ilyen fenékgombos cuccban??? :DDDDDD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.01. 11:45:43

@Infomaniac: de most nem, elég hátra nyulni, begombolni, aztán már jühetnek is

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.01. 16:26:58

@Infomaniac: érdeklődéssel hallgatlak. Ha jól sejtem, itt tétova kalandokról, kötetlen kefélésekről van szó, amely az eredeti szakterületem. Tehát mi is történt a hosszas kapcsolatod után?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.01. 17:58:38

@Peni a Valdes: csak keresni kellett, látod?

Láttam én már karón varjút, tisztes háziasszonyt, sőt, éltes matrónát is megvilágosodni a szexualitás mibenlétéről. Egy japán üzletasszony még sírt is utánam, na az megható volt. Pedig a végén a szexualitásunk csak abból állt, hogy együtt vacsoráztunk és nagyon komolyan kinyaltam. Meg kitaláltam ezt-azt, hogy mit dugok fel neki. A legszebb az volt, hogy megfagyasztottam egy üveg márkás bort egy relatíve vékony műanyag palackban, majd elkezdtem kinyalni, ujjazni, végül amikor már eléggé kitágult, feldugtam neki, és addig nyaltam, amíg el nem olvadt.

Mindkettő.

Nem sokkal később abbahagytam az ivást, de ez már a Japán hegyei közt töltött hétvégi meditációimhoz kötődik, amikor megtaláltam önmagamban a lelki békét, ahogy mondani szokás

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.01. 18:51:09

@Peni a Valdes: nem érted, vele olyanok voltunk, amilyennek a francia château-ket képzeljük, olyan Hannibal Lecteresen. Volt, hogy az enyhén fonnyadt kis mellecskéit csókolgattam és szopiztam, miközben ő japánul olvasott fel nekem a Yukiguniból. És a végén nem ő sírt, hanem...

aztán leszopott és álomba cirógatott

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.01. 19:21:32

@Peni a Valdes: amúgy kívánom neked, hogy sohase émelyegj annyira a tükörképedtől, mint én 2011 nyarán és őszén. Viszont ajánlok neked egy filmet, az a címe, hogy Tavasz, nyár, ősz, tél… és tavasz. Nekem Japán második fele a kalligráfia-metszés volt a filmből.

Infomaniac 2022.02.02. 20:10:57

@Puerto Prince: nem teljesen jól sejted, legalábbis nem ez a teljes kép. Az esetek kisebb részében álltam úgy hozzá, hogy ez csak kötetlen szórakozás és biztos nem is lesz belőle több.
Előzőleg említett újdonság csak a szex egy apró szeletére vonatkozott, nem lényeges. A többi tudásom megvolt. Elméletben mindenképp, a gyakorlatot meg néhol kiegészítettem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.03. 08:54:00

@Infomaniac: miért van az, hogy a nők nem szeretnek beszélni a tapasztalati képzésről? Jó volt... megvolt... azt' kb. ennyi

Infomaniac 2022.02.03. 12:40:32

@Puerto Prince: csak szemérmes vagyok nyilvános felületen. Sok pasival beszélgettem, ill. szoktam beszélgetni erről ;), de 1 to 1.

Infomaniac 2022.02.03. 13:05:48

@Puerto Prince: ja, és valóban ilyenek a nők általában, azért értékelik a pasik, hogy velem lehet.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.04. 14:14:49

@Infomaniac: hmm na majd eszembe jut újra az email címem jelszava, és akkor rádírok

Infomaniac 2022.02.04. 19:53:08

@Puerto Prince: :))))
Mióta nem jut eszedbe?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.05. 00:47:28

@Infomaniac: úgy három hónapja, vagy négy. Írtál már? xD

Infomaniac 2022.02.05. 07:57:27

@Puerto Prince: hát, feleslegesen nem írok. :D Gondolkodtál esetleg jelszóvisszaállításon vagy plusz e-mail cím létrehozásán?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.05. 08:43:59

@Infomaniac: @Peni a Valdes: lusta vagyok, de jó. Ennyi levelet kaptam tőletek?

Infomaniac 2022.02.05. 10:55:31

@Puerto Prince: tőlem nem. Feleslegesen amúgy sem dolgozok..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.02.05. 12:42:40

@Puerto Prince: én nálad mindig azt érzem, hogy vmi extra dolgot vársz, és nem tudsz mit kezdeni a hétköznapi történtekkel.
.

Infomaniac 2022.02.05. 23:57:25

@Peni a Valdes: én még nem olvasom rég, de értem, mire gondolsz.

Infomaniac 2022.02.08. 07:53:27

@Puerto Prince: én írtam tesztüzit, átment?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.09. 07:05:02

@Infomaniac: nem, mert nem tudom a mailcímem belépési adatait

Infomaniac 2022.02.09. 07:40:12

@Puerto Prince: hát, sok szerencsét a jelszó-visszaállításhoz akkor!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.09. 07:54:41

@Infomaniac: :)

Bocsi, amúgy érdekelne az üzeneted, csak nagyon nehéz hetem van. Olykor ki sem látok a teendőkből reggeltől estig.

Infomaniac 2022.02.10. 07:21:52

@Puerto Prince: nincs mi érdekeljen benne, csupán 4 betűt küldtem :)

Neytiri1 2022.02.14. 19:03:09

@Infomaniac: szeirntem van olyan négybetű amiből lehet olyan szót alkotni, ami érdekli. ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.15. 16:55:35

@Infomaniac: holnap eskü ránézek, hovatovább eszembe jutott a jelszó is!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.16. 17:36:52

@Infomaniac: namost az van, hogy nem küldtél nekem levelet, vagy nem látom :(

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.02.16. 17:45:46

@Infomaniac: ja de, csak a spamban volt. Immáron egybe vagyunk kötve privátban is. Micsoda lehetőségek!
süti beállítások módosítása