Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok

Trópusi kaland

2022. május 24. - Puerto Prince

Nos, amíg próbálom megkeresni az alvókámat ebben az elképesztő hőségben, egy inast megkértem, hogy félóránként hozzon felváltva egy kancsó hideg vizet, majd egy kancsó frissen turmixolt mangólevet. Remélem, nem köp bele, mert eléggé az éjszaka közepén vertem fel ezzel a nem túl elegáns kéréssel, hiszen én is hozhatnék magamnak. Csakhogy az van, amire többször is figyelmeztettek, hogy ha inasaid vannak, akkor semmit nem csinálhatsz magadnak, mert azt személyes sértésnek fogják venni - úgy érzik majd, hogy nincs rájuk szükséged. Nem csoda, hogy a sógorom ilyen lányokon tanult be a csajozásba - döbbenek rá, amikor elcsámpázik a falatnyi kis ruhájában.

Olyan segge van, hogy rossz nem oda nézni - kerek, formás, és ha egy diót raknál közé, el tudná roppantani a farpofákkal.

De miért is írok ezen a késői órán? Túl azon, hogy nem tudok aludni? Az EXCLUSIVE TROPICAL SEX TOUR jelentkezési határidejétől egy hétre vagyunk!

 

A beszélgetések során sokat finomodott az eredeti ötlet. Kiderült, hogy jóformán minden elfogadhatóan vagy éppen jól kinéző harmincas-negyvenes magyar nő valami speckó diétán van, legalább kétféle (főzésügyileg egymást kölcsönösen kizáró) dologra érzékeny, és rendkívül nagy személyes szabadságot igényel.

Továbbá sokan azt képzelik, hogy én keresek kufircpartnert, pedig nem győzöm hangsúlyozni, hogy én tutira nem fogok szexelni (már csak azért sem, mert hetek óta lelkibeteg vagyok).

 

Az állapotjelentés a következő: 4 szóló férfi, 5 pár és 10 nő gondolta eddig, hogy jönne, ez 24 ember. Ez nyilvánvalóan túl sok, úgyhogy szavazásra bocsájtom a dolgokat. Az végső felállásban 2 férfi, 2 pár és 2 nő lesz, ezekre a helyekre lehet majd castingolni. Úgy döntöttem, hogy legyen a nemek aránya egyenlő, az én hajómon ne legyen genderdiktatúra.

Kétkörös válogatás lesz. Az első körben mindenki küld nekem 5 képet arc nélkül - minimum fürdőruhában, de preferáltan meztelenül. Erre fognak szavazni a résztvevők - akkor is, ha mindenki elmondja, hogy az arc milyen fontos. Azért, mert a következő körbe azok jutnak tovább, akit legalább két másik résztvevő jóváhagyott. Ezután jön a beszélgetés webkamerával, ahol lesz arc, hang, stílus, stb. és ezután a következő szavazáson (már ha szükséges) rangsorolás lesz: mindenkire kell lájkot vagy diszlájkot nyomni. Tehát a legmagasabb pontszámot elért résztvevő kerül a hajóra az adott csoportból. Döntetlen esetén én döntök, magatartás, szorgalom és külalak alapján.

 

A hajón én fogok főzni és mixerkedni. Szárazföldi programokat csak tré idő esetén szervezünk, amúgy fullban a hajón leszünk, és lakatlan szigeteken kötünk csak ki. Rajtam kívül a neveket és a személyes adatokat sem fogja ismerni egymásról senki - én is csak azért, hogy igazoljam a többiek felé, hogy tényleg megvették a repjegyeket, illetve hogy felvehessem a résztvevőket az utaslistára. A hajót pedig, jelentem, megkaptuk :)

Bár nem hiszem, hogy túl sokan szeretnének innen jelentkezni, ez a last call, aki bújt, aki nem... jövünk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cococrunch.blog.hu/api/trackback/id/tr4617839591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.05.25. 05:20:57

Én eleve úgy hirdettem volna meg hogy "csak nők" jelentkezését várom, akik szeretnek kísérletezni ;)
De aki nem kísérletezni szeretne, hanem kőkemény leszbi az még jobb :P
Minek nézegessem egy hajóúton a szőrös palikat, mikor van helyette ennél jobb opció,nem ?
De.
Nem ?
De :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.05.25. 07:09:00

Az inas az általában férfi nemű, nem? A inas csajszik is castingolva vannak, hogy kerek diótörő seggük legyen?

A castingnál a fiúknak kell kukit is villantani, vagy csak a nőknek kell cicit meg segget?

És miért vagy lelkibeteg? Elmondod?

Egyelőre nincs több kérdésem? :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.05.25. 07:47:34

Ja de, van még egy kérdésem, ha már inas....
A hajóra is viszel inast? 8+1 ember nem kevés azért.
Mert azért lesz ott tennivaló az utasok után rendesen, hisz koszolnak, (pl. ágyneműt biztos jóval többet is) esznek isznak netán hánynak is.
Én legalábbis szerintem tengeribeteg lennék.
Szóval ezt hogy fogod megoldani?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.05.25. 07:56:19

@Szőkenőő:
Nem inas hanem inyes, az az inyes akinek nincs foga, na ők nem fogaznak és ez pozitívum :B

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.25. 08:09:19

@szociál: ez nem csak az én élvezetemről szól :))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.25. 08:26:01

@Szőkenőő: nem tudom, mi alapján választották ki apósomék ezt a kiscsajt, de azért van egy tippem. Ugye kb tíz éve járok ide, aztán pár évente újat vesznek fel, minig max húszéveset, pedig a házvezetőnőnek (lehet az inas rossz szó) pont hogy az lenne a jó, aki már tudja, hogy hol vannak a kiskanalak. Vajon miért? :D

Persze, kukit is, elvégre a csajok is dönteni akarnak valami alapján. Az egyik pár nőtagja hetente kétszer rám ír, hogy a pasijának nincs túl nagy farka, ezért vannak nyitott kapcsolatban, és rendszeresen kapok tőle dicpicet, hogy ő milyen faszt szeretne: pl az exéét. Itt többnyire olyan emberekről van szó, akik amúgy is raknak fel magukról meztelen képet netre, vagy minimum fürdőruhásat :)

A hajón csak én szolgálom ki az igényeket, amikor nem vezetem a hajót, még a kapitányi egyenruhámat is lecserélem egy matrózszerkóra. Annyira azért nem nagy a hajó, meg aztán van benne négy szoba, tehát mindenkinek egy szobatársat kell elviselnie, és a körletet rendben tartania. Nagyot takarítani felesleges, az alapokat megcsinálom én, a többire meg úgyis szerződtetett takarítók vannak az út után.

Az, hogy napi 3x megterítek az utasoknak, nekem nem jelent gondot, utána a mosogatógép elvégzi a többit :)

Hányás? Hát, piától biztos nem, mivel azt én adagolom; a trópusi másnap nagyon sokáig tart, ráadásul a pia csak egy szintig fokozza a szexualitást :P

Lelkibeteg sok dolog miatt vagyok, részben a költözés, részben a kilátástalanság miatt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.05.25. 08:52:33

@Puerto Prince:
" Itt többnyire olyan emberekről van szó, akik amúgy is raknak fel magukról meztelen képet netre, vagy minimum fürdőruhásat :) "

Én meztelen képet sose rakok ki magamról, de van egy rossz szokásom mikor diszkomfort érzésem van a hőségtől, akkor előszoktam kapni jancsikát zsákkal együtt, és kilógatom, had járja a levegő, a belvárosban és az óvoda mellett megnéznek és gúnyos megjegyzéseket tesznek, de kit érdekel szabad országban élünk.
Ja ez nem az USA, mindegy akkor is előveszem ha kedvem tartja :P

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.25. 10:34:32

@szociál: ezzel nem látok semmi problémát, pláne ha kicsit megsapkázod a bohócot, és jó műanyagipari szakmunkásként fröccsöntesz egyet az ovinénikre, akik köztudottan nagyon rossz kislányok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.05.26. 07:51:14

@Puerto Prince:
Ahányszor összefutok egy óvónővel ,mindig a seggére csapok és kacsintva oda súgom neki hogy "rosszkislány" ;)
És ezért járok annyit óvodákba :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.26. 08:51:16

@szociál: - Szereted a gyerekeket? - hát igenn... - Csináljak neked egyet?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.26. 11:11:33

@Peni a Valdes: gondolom még kicsi voltál, mikor utoljára láttad őket, nem? :D

MsIreneAdler 2022.05.29. 11:58:38

Oh, akkor lemaradtam :))))

MsIreneAdler 2022.05.30. 21:34:01

@Puerto Prince: nekünk bloglakóknak kéne egy különkiadás. Szoci lóbálná, amit csak szeretne, Szőke és Penni dumcsiznának... Engem meg két hányás között a Greenpeace folyamatosan a vízbe akarna lökni, mert bálnának néznének :)))
Egyébként én őszintén drukkolok, hogy ne legyen brazil szappanopera.
Az a nő azért érdekelne, akinek olyan fontos a nagy dákó, hogy akkor miért marad egy apróság mellett? Valamint a pasi feje is érdekelt volna, mikor közlik vele, hogy picike, ezért mással is ki kell kikormoltatni a kéményt :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.31. 07:05:34

@MsIreneAdler: sok sub pasi van :)))
Megnéznék egy ilyet élőben. Amúgy a pali farka átlagos méretű és vastag, a csajnak ez a nagyfasz a fétise :))

A blognak lehet szexmentes hajóút is, bár ha belehánysz a tengerbe, utána nem engedem, hogy belelökjenek! Elég undi lenne!
süti beállítások módosítása