Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Kifelé a városból

Régi időknek új dalai

2022. március 08. - Puerto Prince

2.

Ha a korábbi blogban nehéz volt, hogy pontosan visszaemlékezzek bizonyos eseményekre, most még inkább az lesz. Ennek az oka az, hogy korábban időszakokról írtam, amelyek éveket öleltek fel, és kiemeltem belőlük egy-egy szép emléket, vagy megpróbáltam átadni a hangulatát a dolgoknak; itt viszont túrákra, vagy hogy úgy mondjam kalandtúrákra kéne visszaemlékeznem, ami, ha jobban meggondoljuk, nem is olyan könnyű.

Ma már szinte elképzelhetetlennek tűnik, de 15-20 éve nem volt minden embernél telefon nagyfelbontású fényképezővel, hangrögzítővel, instagram-eléréssel, tiktokkal. Ugyanúgy nem volt naplóm sem, de még egy tekergetős vagy elemes fényképezőm sem. Órát sem hordtam, ahogyan semmi ékszert sem - különben ezt javaslom a Fülöpökön mindenkinek a mai napig is. Ebből kifolyólag viszont rengeteget bújtam a netet, hogy rekonstruálhassam az egyes eseményeket, és narrálni is bizony csak innen-onnan leszedett képekkel tudom. Még annyit, hogy időrendben fogunk haladni, mert szép ívet ad ki a dolog.

 

Kezdjünk tehát ott, hogy talán emlékeztek még a kollegina-menyasszonyomra Nonyra, akivel a Fülöpökre érkezésem után egy félresikerült kapcsolatunk volt. Mindenesetre náluk a salo-salókon megtanultam az alapvető pinoy dolgokat; a család működését, az általuk normálisnak tartott viselkedést. Aztán úgy a kapcsolatunk felétől már erősen csaltam, de kezdetben csak Manilában.

Őszinte leszek, elsőre nagyon féltem, még az utcára kimenni is. Mindennapos szorongás volt kilépni abba az elképesztő bűzbe, patkányok, emberi roncsok közé, és egy nem túlságosan szerethető megapoliszban eljutni a munkahelyemig. Az elképzelésem, miszerint majd elsétálok a kb. másfél kilométerre lévő munkahelyre, a második napon rövid és velős véget ért, mivel elkezdtek követni egy rosszabb sarok után, és futva értem be a kórházba. Hazafelé jeepneyvel mentem; ott egyszerűen kizsebeltek. Mire hazaértem, már nem volt nálam a tárcám. Innentől kezdve, amíg csak nem találtam egy szállást a kórház közvetlen közelében, trike-kal közlekedtem, ami hát mondjuk úgy, nem volt olcsó. A kezdeti rettegés, ami egy egyszerű sari-sari boltban való, kedd délutáni bevásárlással járt, leírhatatlan.

manila_1.jpg

Ezért aztán elkezdtem jobban úgy öltözni meg viselkedni, ahogy ők. Elhagytam egy sor dolgot, nem kerestem már mindenáron kenyeret meg krumplit, meg a számomra szokásos dolgokat az étkezéshez, hanem ettem azt, amit ők, kivéve az undorító dolgokat, és a nyilvánvalóan fertőző és romlott húst.

Manila nem szép. Régen sem volt az. Talán egykoron, nem tudom én, száz éve az lehetett, de én már nem így ismertem meg. Randa, büdös és veszélyes. Ami viszont számomra az egészet kompenzálta, az a látványomtól is beinduló, vidám, könnyen megközelíthető, fiatal, csinos nők egész hadserege. Csak hát ugye nem beszélnek angolul, akkoriban pláne nem; ez nem feltétlen volt baj, mert nem sokat beszéltünk. Mary Grace, az első pinay nőmhöz viszont visszamentem már vőlegény koromban, és felhívtam a lakásomra. A hónapok óta tartó, egyre rövidebb és egyre tartalmatlanabb szex után olyan volt ez, mint egy korty levegő a sivatagban.

Míg Nonyval a szokásokat tanulgattam, az angolul jobban beszélő (valójában alapfokú) Mary Grace-szel a nyelvet kezdtem el felszedegetni, már amikor nem a csinos kis bozóttal megkoronázott puncijában élvezkedtem. Az elején csak szavakat vagy rövid kifejezéseket használtam; elhagytam a thank you-t és elkezdtem használni a salamat po-t, amikor idősebbekkel vagy a munkahelyen beszéltem. Elkezdtem a munkahelyen úgy köszönni, hogy Magandang umaga sa inyo!, és egyből kérdeztem is a How do you do? helyett, hogy Kumusta po kayo? A bárokban meg elkezdtem tagalogul köszönni, és úgy kérni a sört: Isang beer nga! Ahelyett, hogy A beer, please!.

Aztán rájöttem, hogy a csajoknál is tök jól veszi ki magát, ha egyből mondasz pár mondatot a saját nyelvükön. Ettől megnyugszanak, bizalommal lesznek feléd, és megtörik a jég, a nyelvi akadály. Tehát elkezdtem szépen fokozatosan felszedegetni a szókincset, ami az alapszintű csajozáshoz kell.

- Kumusta ka na? (Hogy vagy?)

- Hihihihiiihihi Mabuti naman, ikaw? (Kösz jól, te?)

- Isang beer nga! Napaka ganda mo:) Ano ang gusto mong inumin / kainin? (Kérek egy sört! Gyönyörű vagy :) Kérsz valamit inni / enni?)

- [blablablablabla]

- Sandali lang :) Hindi ko yan maintindihan. Pakiulit po. Nagsasalita ka ng ingles? (Pillanat :) Nem értettem. Kérlek, ismételd el. Beszélsz angolul?)

Szóval olcsó sört és még olcsóbb bókokat tanultam meg először. De legalább őszintén gondoltam, mivel annyira zsezsegtem, hogy ezek a lányok voltak azok, akik miatt ki mertem lépni az ajtón. Sőt, mit kiléptem, egyenesen rohantam az első bárba, ahol ott lófráltak a szép hosszú, egyenes hajukkal, vékony derekukkal, feszes popsijaikkal, többnyire kis melleikkel, és aranyos, szokatlan formájú arcukkal.

Már túl voltam Nonyn és az első súlyos kolerámon, amikor egyszer kezdtem azt érezni, hogy megy ez nekem már annyira, hogy. Addigra már úgymond letelepedtem, gazdaságosabban éltem, és egyik szabimat úgy döntöttem, Mary Grace-szel fogom eltölteni. Lementem hát a boltjukba csevegni egy kicsit (a családja ekkor már nem igazán nézett jó szemmel), és azután, hogy feljött hozzám, keféltünk egy jó nagyot, azt mondtam neki, hogy Mary, nincs kedved velem jönni Boholra? Eddig csak Manilát láttam, - mondtam volna, de már láttam a szerelmes csillogást is a kiscsaj szemében. Valami olyasmit, amit ekkor még nem ismertem, és nem is értettem igazán.

A kaland, a cselekvés nagyon fontos a trópusokon. A folyamatos mozgás, de erről már írtam régen. Amikor valami mozog, növekszik, szaporodik, akkor éppen nem bomlik és rohad. Állandó dolgok nincsenek. Aki mozog, növekszik és szaporodik, az él. Aki meg nem, az meg nem. Namost egy boholi repülőút meg egy két hetes kiruccanás egy üdülőreszortba olyan volt ennek a manilai eladólánynak, mintha legalábbis egy ötcsillagos hotelbe vittem volna Hawaii-ra. Később megértettem ezt, és emiatt volt akkora sikere a hajózásnak is. A tengeren a hajó mozgott, nem nekik kellett. Lenyugodtak kicsit, hogy úgy mondjam, legalább szex után. A legnehezebben ezt viseltem mindig, hogy szex után másfél perccel mi a fasznak talpon lenni? Hiszen pont az a jó az elélvezésben, pláne, ha jó nagy a dörrenés, hogy az ember egy jó negyed óráig csak piheg, és azt sem tudja, hogy hol van... úgyhogy egy idő után kipróbáltam, hogy berakok az ágy mellé két üveg vizet, majd két-három órát sportolok a csajokkal, amíg már nem tudnak felállni egyből az ágyból... és persze sikerült, de baromság volt, hiszen ha fel akarnak állni, hát álljanak fel... ilyenkor volt őket a legkönnyebb kidobni például. De nem tudom, ki hogy van vele, van néhány ember, akivel szex után jó együtt lenni pár órát... kifejezetten kellemes, optimista tudatállapot, felszínes csevegéssel és csintalan, de az önbizalmat igencsak növelő bókokkal fűszerezve.

Maryvel eddigre már sokat voltunk együtt, és megértette, hogy azzal tesz boldoggá, ha ilyenkor ott marad mellettem, pláne mert nekem egy jókora ágyam volt még akkoriban, amit külön szórakoztatónak talált, szóval ezúttal nem csak ott maradt, hanem át is ölelte a gyengéd szőrökkel borított, ámbár neki borzasztóan szexi mellkasomat, ráhajtotta apró, kissé majomszerű fejét, és már alig hallotta, ha hallotta egyáltalán, amit utána mondtam: arra gondoltam, hogy mivel ebben a városban vagyok már egy éve, mi lenne, ha egy természetközeli helyre mennénk, ugye jó ötlet, te is így gondolod?

 

Pedig jó lett volna, ha legalább egyikünk észnél van...

A bejegyzés trackback címe:

https://cococrunch.blog.hu/api/trackback/id/tr3817775122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.10. 08:37:30

" Sőt, mit kiléptem, egyenesen rohantam az első bárba, ahol ott lófráltak a szép hosszú, egyenes hajukkal, vékony derekukkal, feszes popsijaikkal, többnyire kis melleikkel, és aranyos, szokatlan formájú arcukkal. "

Nekem ezek a kismajmok nem igen jönnek be, tényleg fura nyomott kis fejük van, nem igen állna fel a rudolf ha oda topogna hozzám sörrel a kezében a kis Csita :)
A japánoknak legalább nincs horpadás az arcukon, de egy japán nőt meg a büdös életbe nem dugsz meg európaiként , mert ők más kategória mint a tájföldi punettik akik egy tál rízsért szétteszik a széttenni valót :)
A mai pc világban ezért 1500 korbácsütést kapnék a herezacskómra, de máshogy nem tudom kifejezni magam, nem jönnek be a táj nők.
Az olaszokat bírom, nem zavar ha kicsit csúnya, a temperamentum a lényeg, bassza a fejedhez a lábost valentín napon, van ennél szebb ? :)
Annyira cukik mikor felbasszák az agyukat mindenen, üvöltöznek mint a sakál, ők akkor szépek mikor idegbetegek :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.10. 13:52:02

@szociál: dehogynem. Egy kifejezés is van erre, a yellow cab, ez jellemzően az Európában meg Amerikában tanuló japán puncikat jelenti. Beszállsz, kiszállsz, otthagysz valamennyi pénzt, de gyorsan megvan az egész.

Amúgy azt hisszük, hogy a japánok úgy néznek ki, mint Arimura Kasumi meg Ishihara Satomi meg Horikita Maki. De nagyon nem. .. önmagában egy csúnyább japán csajt megkúrni egyáltalán nem munka

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.10. 16:04:17

@Puerto Prince:
De csúnyát meg ki akar reszelgetni ? :)
Yui Hatanot akarom :)
Kb annyi esélyem lenne nála Dua Lipánál, sőt , japo pornósztárokat sztem jobban védik mint Erzsébet királynőt.
Ha választanom kellene kivel vacsorázom, Angelina Joli vagy Mona Wales, akkor az utóbbit választanám, hollywoodi sztárok csak szeretnének akkora megbecsülést mint a pornósztárok :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 07:22:30

@szociál: sok az átlagos, kerekfejű, kismellű, csipogósan-sikkantósan nevető, vézna csaj. Ők jók azért, pl barátnőm is ilyen volt

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 07:23:16

@szociál: ha már lehet választani, én Maria Ozawát dugnám... de nagyon keményen

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.11. 11:56:32

@Puerto Prince: ejnye fiúk! És ha ő finoman szereti? :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.11. 12:03:22

@Puerto Prince:
Marika csinos ;)
De Yui jobb :P

@Szőkenőő:
:)
Akkor b.szhatja :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 12:34:15

@Szőkenőő: akkor csak finoman szeretgetném, hisz ismersz. Hátulról kezdve az udvarlást, elém ültetve, szemét bekötve, lábait átvetve a lábamon, széles, simogató mozdulatokkal; a hátán nem maradna folt, ahová ne kapna egy forró csókot latinosan telt ajkaimból; gyengéd nyalintásokkal ingerelném a nyakát, mintha egy érett, fityegő málnát próbálnék lekapni a nyelvemmel. A kezeim aztán a simogatásból erősebbre váltanának, hamvas bőre kipirosodna a shunt hatástól, az ujjaim betapintanának az izmokig, és miközben a szívünk egyre szaporábban ver, megérezné a szalonnájának vagy keresztcsonjának feszülő plajbászom. A kezeim a gyöngéd vállaira tévednének, és egy enyhe masszír után lefuttatnám a kezem a formás kis popsijához, és hopp! Az ölembe is kapnám.

A babzsák, amin mindez történne, nagy surranással venné fel pózunkat, és én határozottan magamhoz vonnám, hogy háttal a mellkasomon feküdjön rajtam, lábaink meg összefonódjanak egymáson. Az észrevétlenül benyálazott bal kezemmel erősen átölelném, tartva a pózt és gyöngéden kényeztetném bimbós melleit, míg jobb kezemmel lágyan haladnék a köldökét és ágyékát simogatva a puncija felé.

Nem spórolnék a gyengéd csókokkal, játékos harapásokkal, de a bátorító, vadító szavakkal sem, ahogyan elvesztem az eszemet az illatos hajzuhatagában.

Amint készen áll, és a búgásokat kéjes nyögések váltják fel, három ujjam megnyalom a jobb kezemen; kettővel szétnyitom a nagyajkakat, a harmadikkal pedig nagyon óvatosan elkezdem felfedezni a punciját, hogy hogyan szereti, ha a csiklóját izgatják. Összhangba hozom a testem mozdulatait, a szám csintalankodását és az ujjaim játékát, és eljuttatom a csúcsig.

De csak majdnem.

A gerince az orgazmus előtt megfeszül, előre vagy hátra, amit megfigyelek, de abbahagyom, mielőtt a célba érne.

Ekkor ugyanis már megvan az összhang, de még nem gördülhet le a firhang: a májusi jégcsapként csöpögő puncija ugyanis ekkor már faszért kiált. Pózt váltok, leszedem szemfedőjét, és oldalról teszem magamévá. Bal karommal a feje alatt átnyúlva fogom a mellecskéit, jobb lábbal alulról megtámasztva felemelem az ő jobb lábát. A behatolás irányát úgy választom meg, hogy ahogy összehúzódik az orgazmusa során, egyre mélyebbre hatolhassak belé. A jobb kezem pedig továbbra is a gyönyörgomb környékén várakozna.

Ezután következne a fő felvonás. Egy rövid hangolás után, felvennék egy ütemet, és a reakcióitól függően alakulna a dolog. Úgy képzelem, hogy ő azt szereti, ha egy alapos felizgatás után a perifériás izgatás fokozatosan abbamarad, és ezzel párhuzamosan egyre gyorsabban dugják a punciját. A végén már csak az ágyékom ütődne a popsijának, egyre gyorsabban, és amikor a tempó már gyors, odavezetném a kis kezét a csiklójához, hogy vad orgazmusát ő szabályozza, hadd tanuljak... és amikor a tempó már fokozhatatlan, robbanna, a testét remegés járná át, a puncija ráfeszülne a farkamra, én meg vadul telelőném az egészet. Whaaaah.

Hát így basznám meg Maria Ozawát.

Először...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 12:39:56

@szociál: testre talán, de az arca butácska

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.11. 15:23:16

@Puerto Prince:
Tulspilazod.
Szoknya fel, kuki be aztan...bekibekibekibeki ez 2 percig es vege, sok a jobol, oruljon higy legalabb ennyit kapott.
Aztan mehet vissza fozni, mert ez a no dolga meg a szules :P

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 15:25:20

@szociál: hátööö ez engem sem izgat fel már

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.11. 15:27:03

@Puerto Prince:
Ez a lenyeg.
Eleg ha mi elvezzuk, a noknek az a dolguk hogy nekunk oromet okozzanak :))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 15:47:41

@szociál: hát de két perc alatt nem tudok elmenni még egy 135 magas pinay szűk puncijában sem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.11. 15:58:17

@Puerto Prince:
Majd ha mesterfokon leszel ahol en vagyok, akkor egy perc alatt is sikerul :)
Es ennek a no is orul, mert nem csopog ra a verejteked es nem lesz kocos a haja, ezek fontos dolgok :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 16:00:50

@szociál: értem. Olvastad a trópusi szextúra ajánlatomat? Csatlakozz! Nagy sikert aratnál :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.11. 16:58:02

@Puerto Prince: Jujjj mintha egy erotikus regényt olvastam volna :D Egyet olvastál, mindet olvastad :)
Mondjuk tény, ha keményebb dolgot akarsz egy csajtól, előbb párszor meg kell doromboltani.

Ezek a csajok az én ízlésemnek túl gyerektestűek. Ha biszex lennék, nekem a nőies idomok jönnének be, nem ezek a kis piszkafák.

@szociál: szocika hát imádlak :D Röhögök nagyon, én téged akarlak! :DDD

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 17:05:33

@Szőkenőő: ezzel a lelkembe gyalogoltál. Meséld akkor el, te hogyan szoktál férfiakat kielégíteni, aztán meglátom, hogy egy tucatárunak tekinthető erotikus regényre emlékeztet-e! ><

Szöszikém, én a szavakkal bár nem bánok a legjobban, de a nők alfelével igen :)

Visszatérve, éppen a tanácsodra óhajtozom, szerinted hol és hogyan kéne reklámozzam a trópusi kalandot? Elkezdtem kommentelni más blogokon is, ahová a többiek is járnak... a múltkor is milyen jókat mondtál. Na, hogy legyen?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.11. 17:44:16

@Puerto Prince: Inkább nem mesélem el, nem vagyok túl kitárulkozós. Nagyon hamar megbánja itt aki ezt teszi :)

Nem azzal van a baj, amit csinálnál a csajjal, hanem hogy már el van csépelve ez a fajta leírása a szexnek.
Vagy már én vagyok kevésbé romantikátlan, ezért nem is olvasok ilyenfajta könyvremekeket :)
De részt venni benne azért nem annyira megvetendő, csak hogy ne essél annyira romjaidba :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 19:56:24

@Szőkenőő: hát figyu én ezt nem romantikus lányregényekből olvastam, hanem élőben tapasztaltam ki, hogy így jó kúrni. Ha meg elcsépelt, hát baszki... az egész szex az, már egymillió éve is ezt csinálták! :D

Másrészt tapasztalatom szerint a legtöbb ember nem így szexel, hanem körülbelül annyi van, hogy megköpködi az asszony lyukát aztán aláveri neki. De megértem, ha te már unod ezt is, meg azt is megértem, ha nem szívesen tárulkozol ki, de érted, legalább morzsákat ossz már meg velünk, hogy mi az a szexuális élet, amihez képest egy ilyen bemelegítő kör szexben az neked már elcsépelt tucatjelenség? Szó se róla, én szívesen tanulok, csak ne arra hivatkozzunk, hogy "már olvastam tarkábbat, többet meg nem mondok", mert ja, más meg látta pornóban, de nézni a fagyit meg nyalni, az nem ugyanaz, ha érted, mire gondolok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.12. 06:43:44

@Puerto Prince:
En ismerem szoket o egy perver zallat, amiket meselt....ne akard hallani, jobb ha a reggelid a gyomrodba marad :)
Peniket kerdezd, hatha o felszabaditja magat a szexhallgatas alol :)
Hallassatok hangotokat kielegitetlen nok, mondjatok el mi az ami kell nektek a fozes es a szulesen kivul !!!!
Mert en nem tudom el kepzelni hogy titeket mas ki tud elegiteni :))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 10:12:56

@szociál: @Peni a Valdes: látod szoci, tényleg ez kell nekik. Peni, szültél ma már?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.12. 10:29:07

@Puerto Prince: hétvégén nem szoktam,.bevallom. Kapok is érte mindig büntetést

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.12. 13:10:42

@Puerto Prince: sosem térdelek, mert nem tudok már felállni az öreg csontjaim miatt

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 16:14:51

@Peni a Valdes: kopnak neked is az ízületeid, mi?

Ilyen befőző kötényed meg kendőd a hajadra már van? Vagy az majd akkor, ha asszonnyá leszel?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.13. 07:40:29

@Puerto Prince: Nem a szex elcsépelt, hanem én nem komálom OLVASNI ezeket az érzékletes leírásokat, ne lássál bele többet. Továbblapozok oszt jóvan. :)
Attól még, mert tucatárunak tekinthető erotikus regényre emlékeztet ha olvasom, csinálni ettől még jó.
No így rendben vagyunk? :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.13. 08:26:55

@Szőkenőő: rendben hát! Én is csinálni szeretem jobban, bár Maria Ozawa alvázához a legközelebb az íráson keresztül jutok el :D
süti beállítások módosítása