Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Exkluzív trópusi szextúra

Trópusi kaland

2022. március 11. - Puerto Prince

Kedves olvasók!

 

Egy kedves kommentelőtársunk biztatására úgy döntöttem, hogy itt az ideje megvalósítani egy régi álmomat! Üdvözöl Benneteket a

Exclusive TROPICAL SEX TOUR!

 

Ez nem holmi katamaránon az Adrián Fekete Pákóra matyizós, ócska kokós ribancokat kefélés lenne, hanem minőségi túra, kifinomult ízléssel, ami után a magyar politikai osztály között is királyokként és királynőkként járkálhattok majd. A yacht olyan lesz, hogy azért egy átlagos MSZP-s kerületi képviselőnek tíz évig kell lopnia, vagy más szóval élve olyan, hogy azért egy Fideszes oligarcha már egy másodosztályú, kiszuperált műsorvezetőnőt is kedvére kúrogathatna. A kapitány meg... hát hogy mondjam! Én leszek, tehát kurva jó lesz az egész!

Most 8-12 főben gondolkodunk, plusz én. Ennél kevesebb túl személyes lenne, többre meg nem tudok vigyázni. Ha minden jól megy, tudok hajót szerezni, azért tehát nem kell külön fizetni, ami azért nem kis dolog. Egyelőre egy ilyen  yacht került szóba, de ez még változhat.

hajo.JPG

A belső felszerelés persze nem pontosan olyan, mint a képeken, de kicsivel sem rosszabb, sőt; valamint elintézem, hogy ne legyen hiány semmiből, főleg heverőkből és piákból ne. Mondanom sem kell, hogy kapitányként NEM tudok összeadni párokat, szóval aki ilyesmivel próbálkozik, az kérem kíméljen meg! Szexelni és relaxálni akarunk! :D

Namost pont ez a lényeg...

én a magam részéről mindent meg fogok értetek tenni. Amint leszálltok Manilában, elküldöm értetek a feleségem családjának sofőrjét, hogy elhozzon benneteket a reptérről a kikötőbe, ahol én fogadlak benneteket. A hajó már fel lesz töltve mindenféle finomságokkal, trópusi gyümölcsökkel, vízzel, ORF-fel, gyógyszerekkel, kotonnal, napolajjal, friss törülközőkkel, tusfürdőkkel, stb. egy komplett nyaralót hozok.

Elég sokat kevertem már cocktailokat, tudom, hogy mit imádnak az emberek, és kábé hogyan kell adagolni a trópusokon a piát. Ezért amint kifutunk a kikötőből, a matrózingemmel fogom jelezni, hogy én leszek a Magister Bibendi, vagy ahogy a Fülöpökön mondják, a tanggero, a ceremóniamester. Előre egyeztetett kedvenc italaitok mellett saját készítésű koktélokat - pl egy ananász tetejét levágom, a belsejét részben kikaparom, beletöltök egy adag laksoyt, és beledobok pár kocka pitayát, öntök rá egy kis vizes basit, majd egy szívószállal odanyújtom neked, hogy tessék, igyad. És akkor még nem is tudod, hogy mire vagyok képes egy turmixgéppel, egy halom gyümölccsel, egy kanál cukorral és pár üveg lambanoggal.

depositphotos_1712831-stock-photo-cocktail-with-pineapple-as-cup.jpg

Készülök játékokkal is, és nem csapdlecsacsi lesz, ne aggódj... hanem olyanok, hogy kezdetben bemelegítünk egy Ships and sailors játékkal, aztán jöhet a víz alatti vetkőzés, majd a vetkőzős kocka, szexkocka, Ki kefél a végén? (a Ki nevet a végén? felnőtt verziója) meg tipikus hajós bohóckodásokkal, pl. lehet majd ugrálni a hajóról, meg ha belekapaszkodtok a mentőgumiba, húzlak is titeket :)

Éjszaka meg együtt nézhetjük a csillagokat, ha látszanak, nappal pedig útba ejthetünk különféle szigeteket, meg szépséges strandokat, amelyeket nem annyira látogatnak turisták. Lakatlan szigeteken köthetünk ki, mint Carlota vagy Taytay szigetén, ahol nyugodtan kúrhattok kedvetekre a tengerparton, és ha már elfáradtok, lehet jönni a hajóra, ahol már készítem is a könnyű, finom ebédet.

taytay_island.jpg

De meglátogathatunk gyönyörű vízesések által formált tavakat is a dzsungelek mélyén, pl. a kedvenceimet Camiguin szigetén, vagy a cebui Kawasan-vízesést. Asszem ezek is elég szépek, és egy kicsit hűt a vizük, meg sétálni sem kell sokat :)

kawasan-falls-aerial-view.jpg

Cserébe mindezekért csak egy dolgot kérek, vagyis követelek meg: a hajómon nincs demokrácia, amit mondok, azt úgy kell csinálni, különben a következő kikötőnél elválnak útjaink. Nem fogom kiélni a nemlétező házmester hajlamaimat, de a tenger nem játék.

 

A nemi arányokat úgy képzelem, hogy a nők legalább 50%-ot kell kitegyenek, különben a pasik egymás pömpölőjével lennének elfoglalva. A kívánatos utazási időpont valamikor a hurrikán szezonon kívül, tehát kb. decembertől lenne szerencsés. Én legalább két hetet javasolnék, de 2 és 4 hét között bármeddig jó lehet, ez csak rajtatok áll. Tervezésre tehát bőven van időnk, és ezt a még idejében elkezdett folyamatot 3 szakaszban képzelem el.

 

  • Első szakasz (március-június): Toborzás

Baromira nem mindegy, hogy kiket hívunk el, ugyanakkor nagyon szeretném, hogy ha nem lenne senki privát szférája sem kiszolgáltatva, pláne feleslegesen. Csakhogy józanul végiggondolva a dolgokat, itt arról lenne szó, hogy egy sor ember egy program reményében elkölt elég sok pénzt, illetve kivesz egy csomó szabit vagy bekamuzik egy adag táppénzt, ezért nagyon nem lenne jó, ha valaki vagy valakik az utolsó pillanatban kiugranának. Továbbá az sem mindegy, hogy kikkel fogunk hetyegni pár hétig összezárva; amely éppúgy nem mindegy magatartás, mint külalak tekintetében. A fehér nők nagyon válogatósak, ezt tudjuk, szóval nem lenne jó, ha csak napoznának, meg csacsognának a sundecken. A fehér férfiak viszont hajlamosak megőrülni attól a női figyelemtől, amit a Fülöpökön kapnak, szóval nem lenne jó, ha a második napon a férfi kalandorok fognák magukat, és az első szigeten végigkúrnák a helyi populációt. Tehát nem ártana letisztázni pár dolgot indulás előtt (DO's and DON'Ts).

A toborzás elméletben bárhonnan történhet, lehet hívni barátot, barátnőt is (bár egyiket sem javaslom), jöhetnek nyitott kapcsolatban élő párok is, bár a legjobb felszínes szexkapcsolatokból nameg persze a blogoszférából való ismeretség lenne. A toborzás nálam történik, privát üzenet küldésével. Eszembe jutott a jelszó! :) 

Én alapvetően nem vagyok válogatós testi dolgokat illetően, és az ízlésemnek sem kell, hogy megfeleljetek, de mindenkitől kérek 10 képet arc nélkül, amit a többiek közül legalább két embernek jóvá kell hagynia. Ha ez nem történik meg, akkor sajnos az van, hogy nem jöhetsz, de ez jobb lesz úgy mindenkinek, mert te sem szeretnéd, ha senki nem akarna veled töcskölni.

Ebben a szakaszban még azt javaslom, hogy senki se használjon teljes nevet, sem semmilyen azonosításra alkalmas dolgot, csak egy keresztnevet, és kész.

 szep.JPG

  • Második szakasz: Tervezés (július-szeptember)

Ha megvan a létszám, fontos, hogy valamilyen szinten megismerjük egymást. Itt nem arra gondolok, hogy szeressük meg egymást, de mondjuk havi egyszer egy egy- max kétórás beszélgetés szerintem belefér, ahol mindenki szépen bemutatkozik, elmondja, hogy miért szeretne jönni, meg mit vár ettől az egésztől. Illetve elmondhatja azt is, hogy mit szeret a szexben, vagy mi az, amitől nagyon kiakad, de bármiről beszélgethetünk. Én amúgy is nagyon sokat beszélek, ha hagynak. Ennek a lényege az lesz, hogy kicsit megerősítjük egymást a dologban, megismerjük a másik hangját, arcát, stb. Merthogy ezt webcamerán fogjuk csinálni.

Eközben emailen tartjuk a kapcsolatot, mivel fontos lesz megtudnom rólatok pár dolgot (ételallergiák, gyógyszerallergiák, szedett gyógyszerek, stb.), mert ezeket az esetleges elsősegélyhez, meg persze a főzéshez is tudnom kell. Ezen kívül ha van kedvenc ételetek-italotok, akkor mondjátok, és beszerzem azt is.

Ezen kívül beszéljük meg, hogy mindenki csináljon-e egy teljes körű SZTB vizsgálatot, mivel gondolom senki sem szeretne kellemetlenségekbe futni ilyen téren. Erről beszélhetünk, hogy ez megtörténjen-e, de szerintem minimum egy HIV-szűrést meg kéne csinálni, ami Magyarországon anonim és ingyenes is, szóval nem olyan komplikált.

Ezen kívül tisztázhatjuk a program alapvető elemeit, pl. mikor és milyen időtartamról beszélünk; ha nem nagyon szeretnétek sokat hajózni, akkor nem fogunk, ha nem szeretnétek sokat kikötni, akkor nem fogunk, stb. Összecsiszoljuk kicsit, hogy mi is legyen a tényleges útiterv.

Ha ennek a folyamatnak a végére értünk, akkor megvehetjük a repjegyeket.

 

  • Harmadik szakasz: Felkészülés (Szeptember-December)

Itt szerintem fontos lenne, hogy utánanézzetek a trópusi utazás különféle velejáróinak (oltások, utasbiztosítás, stb.), illetve fejben és testben is ráhangolódjatok a dologra. Javaslom, hogy az út előtt (és pláne a repülőn!) ne igyatok, ellenben pihenjetek sokat és egyetek normálisan, rendszeresen, könnyen. Próbáljátok meg minimalizálni a hasmenést, a gyomorrontást, eltolni a menstruációt, stb. Az utazás önmagában is nagyon megterhelő lesz, és az izgalom, a rossz étkezés, a hiányos alvás, időeltolódás, éghajlati eltérések, stb. általában 1-2 nap regenerálódást igényelnek. Ebben a periódusban akklimatizálódást javaslok, enyhe szexuális felhanggal.

 

Ha minden megvan, akkor pedig kalandra fel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cococrunch.blog.hu/api/trackback/id/tr317778094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.12. 10:24:37

@Puerto Prince:
nem vagyok semmi jónak az elrontója.
hajrá :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.12. 10:25:56

megosztom a tjúkólban is, hátha valakit érdekel.
Talán Wombat előkerül :))

MsIreneAdler 2022.03.12. 12:59:42

@szociál: én nem vagyok ilyen borulátó. Azt veszem észre, hogy azért vannak az embereknek tartalékaik, csak már szinte tradíció kis hazánkban a sápítozás. Meg aztán jobban is teszi az ember, ha titkolja, hogy a drágábbik parizert veszi le a polcról, mert rögtön megkapja, hogy "mibül??". Aki vágyódik egy ilyen kikapcsolódásra, hidd el, kerít rá pénzt, pláne, hogy ez egy rohadt jó ajánlat.

@Puerto Prince: úgy nézek én ki, mint akit partyba vágnak :)? Igazából az a helyzet, hogy nagyon speciális igényű vagyok most már, nem passzolnék oda. Ha fiatalabb lennék és független, akkor.....meg túl nyuszi lennék elmenni :D
Nagyon szűrd meg a társaságot, azt pedig mindenképpen ajánlom, hogy egy részletes házirend/beleegyező nyilatkozat féleséget irass alá a kedves vendégekkel.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 13:07:17

@szociál: köszönöm szépen! :)

Nézzétek mit találtam. Lehet, hogy mi is találunk valakit, aki a hajókra gerjed. Tőlem feldughatja magának a gázkart, én meg lenyalogatom. Na, ennyi szexben benne vagyok :)))

ripost.hu/insider/2022/03/repulogepbe-szerelmes-a-budapesti-bernadett

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 13:15:15

@MsIreneAdler: nézd, van kockázat a dologban, ez tény... szerintem illenél amúgy a hajóra, jó szöveged van, és nem vagy egy savanyú, már-mindent-láttam, még-az-ellenkezőjét-is típus. Hát igen, ez a házasság meg gyerek semmi ilyesminek nem kedvez! :D

Ami a fegyelmezést illeti, nekem ilyesmivel nincs problémám, mivel nem vagyok veszekedős fajta, agresszív meg végképp nem, ha valaki egy figyelmeztetés után sem tudja magát fegyelmezni, én nem fogok aggódó apukát játszani, hanem ott hagyom az első kikötőben. A lázadást meg nemes egyszerűséggel tudom kezelni, konkrétan kikapcsolom a hajómotort 20 mérföldre a legközelebbi szárazföldtől, aztán hali, lehet kísérletezni a gombokkal és karokkal, meg a másfél milliárdos yachttal. :D Szerintem nem lenne ilyen gond, de nyilván a szociopatákat kiszűrnénk amúgy is.

Ha nem jön össze a társaság innen, akkor megszervezem a csoportot máshol, van is pár ismerősöm Kínában, a Fülöpökön, Japánban, stb. tehát valami mindenképpen lesz, max nem ezzel a hajóval, nem ennyi létszám mellett, nem idén télen, stb. de ez egy régi álmom, és egy kedves kommentelőtársunkkal beszélgetve jöttem rá, hogy nincs mire várni, hogy megvalósítsam, és hát mondta is, hogy ő jönne, szóval egy fő már mindenképpen van.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.12. 14:05:44

@MsIreneAdler:
Milyen tartalékai vannak az embereknek ?
Legfosabb a forint, 1 román lej 80 forint :)))
Hol akarunk fére tenni 700 ft-os üzemanyag áraknál, mert májusban már annyi lesz.
Ahol 150 rugó a minimálbér elég nehéz tele tankolgatni az autót, az infláció is odabasz rendesen, ha csak kovid lenne előretudnánk gondolkozni, de a háború miatt minden kuka.
De hagyjuk a politikát, ha dugni is lehet :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.12. 14:45:47

@Puerto Prince:
Nezd meg a Titane-t, abban a csaj az autoba szerelmes, megdugja es terhes is lesz tole.
Bocs a spoilerert :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 14:50:12

@szociál: mondjuk nem tudom, te hány éves vagy, szoci, de az én életemben ez már a nem tudom én, harmadik ilyen, hogy ha átlépjük a negyven forintos árat... vagy a lélektani 100 forintos határt... vagy ha az euró eléri a 300-as határt, akkor mindennek vége (akkoriban jöttünk haza)... meg hogy a világ ki fog fogyni az olajból, azt is folyamatosan hallgatjuk. Azt' hogy van az, hogy nem hogy kifogyna, hanem mintha egyre több lenne, legalábbis egyre kevesebbet fogyasztó autókba egyre olcsóbban lehet tankolni. Pl. anyám temetésén néztem, hogy az egykori lakótelepünkön, ahol még 8 éve is bőven volt parkolóhely, most rohadtul nincs, és itt nem Győr menő részeiről vagy Pécs belvárosáról beszélek, hanem egy uncsi vidéki kisvárosról. Utánanéztem a KSH-n, és hát baszki több, mint 3,8 millió autó van a magyar utakon, azaz egy autóra kevesebb, mint három ember jut. Mikor én születtem, akkor a harmada sem volt, és az is olyan volt, hogy egy wartbi megevett 15 litert 100 kilométeren, most meg ha egy autó ennek a felét eszi, az már selejtes.

Tehát szerintem nem fog a lakosság beszarni, hát ja, aki 150-et keres, az majd felszáll a buszra vagy a vonatra, ami egyébként nagyon trágya ahhoz képest is, amit 2000-ben tapasztaltam egyetemistaként. Drága, büdös, és a cigányok nem csak hátul ülhetnek le; tehát senki sem száll fel rá szívesen, akinek teljes árú jegyet kell vennie. A legtöbben kb. 30 km-re ingáznak, nos egy ilyen bérlet ára 20-25 ezer forint; van olyan épeszű ember, aki 300-as benzinár mellett nem kocsival közlekedik? Ez nagyjából 80 liter benzin, ami egy 5l/100km-es autóban 1600km, 22 munkanap ingázása meg kb, 1300km... meg eső a fejedre, banyatank a lábadra, könyök a vesédbe. Tegyük fel, 700 lesz a benzin, na akkor mi lesz? Az lesz, hogy egy havi bérletből 35 littyó benzin jön ki, ami 700km-re elég, tehát fel kell venni egy utastársat, vagy lehet felszállni a vonatra.

Másrészt ott van a 800.000 panel, a 800.000 kádárkocka meg a lakótelepi téglaházak, na, ezekből mennyi van leszigetelve, meg hány helyen van felszerelve a gázra egyedi mérő? :D
Emlékszem gyerekként a nagybátyámék utcájában volt 1 vízmérő aztán halihó. Na, nem is volt náluk hűtő úgy kilencvenkettőig, mert télen hát ugye még tél volt, tavasszal-ősszel ott a spájz, nyáron meg fogtak egy bádogkannát, odatették a vén körtefa alá, belerakták a sört, aztán a kerti slagon folyatták bele a vizet, reggeltől estig. Föltették a mérőórát, aztán az első júliusi számla után vettek egy hűtőt :)

Amúgy ezek a vizes dolgok kurva viccesek, mert amikor még a Fülöpökön kalandoztam, akkor jöttem rá, hogy bizonyos kérdéseket nem lehet extrapolálással megoldani. Soha senki nem fog kifizetni egy csatornázást, ha lehet a kert végébe, vagy pottyantósba is szarni, ingyen. Az milyen, hogy a Fülöpökön, bizonyos helyeken 4 méter éves eső mellett vízhiány van? :D

Az egy főre jutó vízszennyezés kettő. Mi kettő? Minden, aminek egy főre elégnek kéne lennie.

Szóval nem gondolom, hogy be kéne szarni :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 14:51:08

@szociál: meg fogom, kösz a tippet. Nemrég a Tinder Swindlert néztem meg, kurva jól röhögtem rajta. Sajnos csak a végén éreztem elégtételt

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.12. 17:00:20

@Puerto Prince: te láttál már.... úgyhogy szerintem tudod a választ

A másik hogy nagyon európai a szervezetem

guma 2022.03.12. 17:06:18

nem sokat vagyok gép előtt, de ha igen mindenkire figyelek :-D

igy talán egy közöz ismerős versforditása ezen az oldalon talán megjelenhet (tudta nélkül!), és talán ő is beköszön majd.
ezért direkt nem irom ki a költő és miért jutott "csak" a levelesembe ez a csoda:

"
Tarkón hajszalak közt az ujjak,
dorbézolnak, duruzsolnak,
víg kedvüket lelik,
van időnk, mindenre telik.
Lejjebb, érzem, illatok,
csepp kesernyét harapok,
s tán súgnék is valamit,
ha hagynád, így nem telik,
s odébb csusszan a szám,
nyílik a tied is talán,
s szemekre csókok, s szájra
száj, egymást körbejárva,
s nincs határ, csak kedv és szenvedély,
látszik is, ahogy ujjam remeg,
s fut fel, s le, kedvesen,
cirógat, majd, marad mély verem
nyomában hátadon,
s feneked már markolom.
S csepp szünet, kis félmosoly,
nyakad íve szépen dalol
ahogy futnak az áramok
kettőnkön, s haladok
apró csókokkal egyre lejjebb,
hol kezeim kis almákra lelnek,
megállok és olvasok,
ahogy tehette más is rég,
és sosem mondta, hogy elég,
érzem, valaki, szinte, néz
s régi regékből idéz :
„melled bibliáját bújva, Krisztust becéz a kéz”.
S én olvasom, abba sem hagyom,
mivel, s azt, gondolom,
örökké így akarom.
Aztán, mégis indulok,
két csípőre akadok,
gömbölységük megfogó,
leheletnyi ötletadó,
s születnek, nyelvvel, kis körök,
újabb, s újabb köldökök,
ám fordulsz, nyújtózol kéjesen,
ettől, dús, bő asztal terem
éhes számnak, és harapok,
(inkább kicsit, s nem bősz nagyot),
s közben oldaladon két kezem,
egyiket tán, lejjebb teszem,
míg jobbom felcsúszik, gerinceden,
s játszanak az ujjak,
legvégül tarkódba fúrnak,
s hajszalak közt zsizsegnek megint.
Majd, hosszú a kedv és hosszú a nap,
a hosszú lábak felé halad,
könnyedén fut, simogat,
előbb a kéz, aztán a száj,
hosszú az út, míg az ujjak
a talp ívéig el is jutnak,
s játszanak kicsit,
én, pár szót kérdezek,
s te mondod, mindent lehet,
s indul fölfelé a kéz,
néha megáll,
a combnál játékot talál,
vékony bőrt, alatta izmokat,
a vér egyre gyorsabban szalad,
ismerős illat jő, a tenyér halad,
s a kis rét belesimul,
s ha odanézek,
a nyak és rét közt
hidat vélek érezni ám,
citrus, tenger, hűs kristály talán,
mit idéznek az illatok,
ki mondja meg, hol vagyok,
lassan a völgy sem bújik el,
mi a rétből zuhanva indul el,
s szédülve, zuhanva, én is indulok
megnézni, el mi bújhatott,
tudván, a völgy kíváncsi rám,
ismerni várja a kezem, a szám,
Uramatyám …
"

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 17:07:12

@Peni a Valdes: a többieket nem láttam szóval ez nem így működik, de te tudod. Ja amúgy az nem árt, ha bírod a meleget meg a párát, bár a king's suite-ban van légkondi

MsIreneAdler 2022.03.12. 18:44:38

@szociál: nem tudom voltál-e mostanában vásárolni, vagy jársz-e. Azt tapasztalom, hogy szinte teljesen mindegy mikor megyek, ott bizony egymást tapossák az emberek, megpukkantott kocsikat toligálnak, mintha nem lenne holnap. Nem csak lisztet és konzervet.... Ez nem politika. Nyilván vannak sokan mélyszegénységben, nem ezt akarom letagadni. Annak a célcsoportnak, akiknek szól a felhívás, szerintem kisebb erőfeszítéssel megoldható ez az út.

@Puerto Prince: biztosan jól érezném magam, meg másoknak sem jelentenék problémát. A szex viszont ugye nehézkes lenne, mert ugye nálam a potenciális, általam vágyott férfiak köre leszűkült jó ideje egy főre :). Meg aztán egy ilyen bulihajón valami sokkal fiatalabb dekoratívabb nőkkel legyenek összezárva a srácok, mint én a 40 feletti mammer :)
A meleget bírom a végtelenségig a hajó a bajos :)
20 évvel ezelőtt hagytam volna, hogy rádumálj!
Ki a kommenttársunk, aki veled tart? El lehet árulni?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.13. 07:50:42

Elolvastam újra ezt a posztot, pár kérdés felvetődött bennem, de most sűrű a hosszú hétvégém családilag, de visszatérek majd erre.
Fenébe azzal a realizmusra hajlamos énemmel, csak a baj van vele.
De lehet bele se kellene mennem ebbe, mert felesleges lenne, hehe :D
Ez nem is erről szól. Na mindegy, majd még meglátom :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.13. 08:19:41

@Peni a Valdes: sajnálom. Hőfok szerint ott nincs ilyen 40 fok, cserébe a pára miatt 25-30 fok pusztító vagy csodálatos tud lenni, pláne a magyar télből érkezőknek :)

@MsIreneAdler:
Megértem én ezt, bár az átlagéletkor egyelőre negyven felett van :D
Az ilyen buli amúgy tényleg nem azoknak való, akik megtalálták a boldogságot, hanem inkább azoknak, akik keresik :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.13. 08:22:22

@Szőkenőő: de mondjad csak, legyünk racionálisak is néha, ez nem az Egyetértés Egylet :)

Egy ilyen komplex dolgot nem árt több szempontból is megvizsgálni, és nincs azzal baj, ha kipótolod a hiányosságaimat, sőt!

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.13. 10:01:50

@Puerto Prince:
Nem a hiányosságaidat pótolom, miért tenném. Csak a én szemszögemből tudok véleményt mondani.
Most 3 napig családozok, pótanyáskodok rokongyerekekkel. De majd összeszedem a gondolataimat és leírom, ha vége az 'ünnepes" napoknak.
Csak is saját szemszög, semmit se szánva tanácsnak. Értelme se lenne, annyira más at életünk :)

MsIreneAdler 2022.03.13. 10:29:05

@Szőkenőő: mindenképpen menjünk bele. Ha már nem hajózunk, legalább csámcsogjunk a részleteken, innen a pályán kívülről:). Érdekel engem is, hogyan látod ezt a dolgot.

@guma: hmm, aki ezt írta vállalja büszkén, kíváncsi vagyok!

@Puerto Prince: jól mondod :). Ettől még, mint kivülállót, érdekel a dolog. Főleg a kivitelezés és a megvalósulás minden apró része. A kiválasztás, az emberek egymásra hangolódása. Ami ott zajlik majd, azt már azért el tudom képzelni:D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.13. 11:20:06

@MsIreneAdler: hát nézd, én a következőképpen képzelem :)

Jelenleg szexpartnerkeresőkön, online szférában toborzok. Nem vagyok nagy online dating mágus, de meggyőztek arról, hogy adjak ennek egy esélyt. A probléma szerintem az az európaiakkal, hogy ez azért nagyon messze van, és nagy anyagi meg személyes áldozatot is igényel, mivel a repülőn találkozol élőben először azokkal, akikkel huncutkodni fogsz. És nevezzetek régimódinak (:DDD), de én az offline ismerkedésben hiszek. Apró dolgok, pl. egy kacaj, egy arcmimika, egy illat, egy önkéntelen mozdulat, egy kis elővillanó szépség, ami nem olyan webkamerán vagy pláne fotókon, ahol mindenki jól akar kinézni. Túl jól.

Pl feleségem szokott fotózgatni engem, nos rohadtul nem úgy nézek ki, és kb. 100 képet lő, mire egyet kiválogat, ahol pont úgy nézek ki, ahogy szerinte az szuperszexi. És akkor azt nézegeti, hogy jajj, de jó férje van. Namost a webkamera eggyel jobb, de ott meg hasonló a dolog egy műtermi bemutatóhoz, nem igazán-igazán... néztem webcamszexes dolgokat, hát nem győzött meg, hogy ez így mennyire hiteles. Mindenesetre talán arra jó, hogy az ember nem tud egy sok éves és sok filteres képet felrakni.

A másik, hogy a hajón van CCTV, de ezt gondosan le fogom ragasztani, és mikor felszállunk a hajóra, gondosan elveszek mindenkitől minden ilyesmit, és úgy kezdünk, hogy levetkőzik mindenki pucérra, mert itt a full privacy egy elég fontos tényező. Én a magam részéről gyűlölöm a fényképeket, fotókat, videókat, amelyek hétköznapi emberekről szólnak. Mégpedig azért, mert a gyerekeimen látom, hogy mit jelent a védett gyerekkor vs digitális gyerekkor, és bár én eléggé szégyentelen vagyok, pl. bármikor, bárhol letolom a gatyámat, ha arról van szó, de nem közlök, sőt nem is fotózok, videózok soha semmit a gyerekekről. Namost nem igaz ez a feleségemre, akivel bár megállapodtunk, hogy online nem tölthet fel sehova ilyen szarságokat, ennek ellenére, már amikor van ideje ránk :D akkor egyből előkapja a telót és fotóz, filmez, beállít minket. Asszem fél éve vesztem vele össze, hogy nem vagyok egy bohóc, hogy havonta egyszer átölelem a gyerekeket, aztán nézzek jobbra, nézzek balra, vegyem fel az öltönyöm, nézzek ki a képből, tegyem keresztbe a lábam, stb.
Nem mondom, tényleg szépek a naptárak meg egyéb fotók, amiket így készít, de én nagyon nem szeretem ezt. Először is, ha én meg akarom ölelni a lurkókat, akkor megteszem, ehhez senkinek semmi köze nincsen. Másodszor, ha mondjuk tizenöt éve meg akartam kúrni egy csajt, majd gátlástalanul kitenni még a kéjnedveimmel a ruháján, akkor nem akarok erre emlékezni, vagyis nem akarom ezt a videó objektívjén keresztül látni. Az ember nagyon esendő, és ha megfigyelik, akkor mindig egy természetellenes pózba vágja magát. Na, ezt nem akarom. Az én hajómon nincs, és soha nem is volt felvétel. Azt szeretném, ha mindenki úgy emlékezne rá, ahogy azt az élményt ő fogadta be, nem ahogy az meg lett örökítve.

Aztán ott van az is, hogy az ember nyilván közli a barátokkal, ismerősökkel, stb. hogy hová készül 2-4 hétre, vagy legalábbis azt, hogy lejön a radarról. És iszonyú kínos tud lenni, ha ez mégsem történik meg, vagy nem úgy. Igazából az a baj, hogy az embernek bíznia kell a szinte ismeretlen másikakban. Kérdéses, hogy nem lesz-e sokkal kézenfekvőbb az, hogy kb. 3-400.000 ft és 2-4 hét helyett a társaság elmegy valahova zalabasznádra egy hétvégére, és egy nagyobb wellness szobában... nos... összeismerkedik. Meg a magyarok ugye lehet, hogy úgy vannak vele, hogy menjünk az Adriára, mert mondjuk az is pár óra autóval, a szlovén matrica meg asszem 20 euró. Na mindegy, érzek buktatókat én is.

Az én részemről az nem vonz, hogy csinálok egy ilyet pinoyokkal, mert olyat már sokat csináltam, nem hoz lázba. Van egy-két ismerősöm Japánból meg innen-onnan, akik viszont tutira el tudnának jönni, akár egy hétre is. Más kérdés, hogy ők nem olyanok, mint a nyugatiak, velük másképp kell kommunikálni, kicsit fárasztóak tudnak lenni.

De mégis, téged mi érdekel? :)
Told az inputot! :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.13. 11:43:02

@Puerto Prince: sokszor elég ha csak oda állsz az ablakhoz, és rögtön vonzobb leszel a képeken, hogy aztán ellépve onnan visszamerülj a saját szürkeségedbe.
a webcamera érdekes dolog, bár nekem mindig kissé gépies volt, az azon történő ismerkedés

mgdé 2022.03.13. 14:14:09

@MsIreneAdler:

Nos, mint írtam is már, a belső értékekre IS kíváncsi vagyok. :))

guma 2022.03.13. 14:26:53

@MsIreneAdler: :-D

lám, lám, már jelentkezett is!
csoda ez a világ...

@Puerto Prince:

na azért én örültem a te kis kisérletednek is - de nyoma veszett.
pedig jó kedvre deritett - kérem vissza :-D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.14. 06:30:02

@Peni a Valdes: hát hogy? Beszéltetek webcamon, hogy szia Zsolt, én vagyok a Peni?

MsIreneAdler 2022.03.14. 14:47:17

@Puerto Prince: csupa olyan részlet érdekel, ami illetlenül realista és földhözragadt, nem akarok ünneprontó lenni (pénzügyi rész, kalkuláció, ilyesmi :).
Ami viszont témávagágóan érdekel az az, hogy vajon hogyan sül majd el egy ilyen? Egy társas utazásnak akkor is vannak buktatói, ha nincs benne szex (hmm, bár lehet épp ez a baj :D?), szóval én javasolnám, hogy ha veled nem is, de egymással azért találkozzanak a résztvevők, de ezt te is írtad. Másrészt azon is keményen el kell gondolkodni, hogy azt hogyan lehetne megakadályozni, nehogy ilyen brazil szappanoperába torkolljon az utazás. Ne legyen klikkesedés, ne legyen az, hogy mondjuk mindenki csak Julcsival vagy Ferivel akar lenni...

MsIreneAdler 2022.03.14. 15:01:52

@Puerto Prince: meg még olyanra is gondolok, hogy mi van, ha valaki ittasan bekattan.... De ne is halgass rám, nekem folyamatosan futnak ilyen B, C és ZS tervek szinte mindennel kapcsolatban a fejemben :)
Egyébként a kameramentességet abszolút díjazom. Nekem is van olyan rokonom, aki minden összejövetelen, ahogy picit valaki jól érezné magát, már videóz is. Aztán mutogatja, hogy nézd a Béla hogy táncol, meg nézd a Mari meg egy pohárral megivott.... Rühellem ezt a viselkedést. Én baromi kevés fényképet csinálok, ez sem jó ám, mert néha bánom, hogy nem örökítettem meg a pillanatot. Viszont egyszerre nem tudok fotózni, videózni, meg száz százalékig ott lenni és átélni azt, ami éppen zajlik.
Egyébként sejem miért vetted le a verset ;), nekem egyébként tetszett.

@mgdé: és ha jól következtetek, a belsővel való ismerkedés és a felfedezés élményét parádésan le is tudod jegyezni ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.14. 15:39:49

@MsIreneAdler: Nem hát semmi baj. A pénzügyi részről annyit, hogy 8-900 ajróból meg lehet venni az oda-vissza jegyeket, mai árakon. Utasbiztosítást lehet kötni, de minek. Érdemes viszont a konzuli védelemre regisztrálni, és akkor ha elvesznének az iratok, automatikusan kiállítanak helyette újat.

Másra nagyon költeni nem kell, de nem árt, ha van az embernél pár száz euró, hogy ha kikötünk valahol, legyen miből ricsajozni.

Ha az emberek hülyék, azzal én nem tudok mit kezdeni. Ez elég rizikós, valóban. Ha nagyon hülye valaki, én tényleg ki fogom rakni egy szigeten, és otthagyom a faszba. Ha erőszakoskodik, bunkóskodik valaki, ugyanez. Nem tudok bodyguardot bérelni az eseményre.

Hát, sajnos aki már látott csoportszexet, az tudja, hogy ez kicsit olyan műfaj, mint a hangyáké vagy a lovardai inszeminátoroké, tehát a királynőre akar minden here rámászni, illetve a vezérürü lefejésén munkálkodik minden külvárosi, szépreményű angyalka. Nincs ezzel semmi baj. Ha valaki elvonulna, hogy ők mostan kettesben töcskölnek, ez is rendben van szerintem, aki nem tudja megemészteni, hogy nem őt választották, az alapból minek jön ilyen helyre? Az persze probléma, ha valaki megsértődik, hogy az illető pinát vagy faszt ő akarta, de azt gondolom, hogy ez nem egy bordély, hogy bárki is szexszel tartozna bárkinek.

Amúgy sem lesz elég szoba, mert a King's suite-ot én fogom elfoglalni, a többi kabinban meg nem lesz elég hely, szóval a többség (vagy mindenki) a közös térben fog aludni.

Tudom, vannak rizikók... könnyen lehet, hogy nem is jön össze, mert a nyugatiak szeretnek egyénieskedni, követelőzni, megmutatni a világnak, stb. De abból indulok ki, hogy a mérleg egyik serpenyőjében van az, hogy gyönyörű helyen járhatsz, őrült jó szexben lehet részed, olyan körülmények között, amire sosem futná magadtól... vagy hisztizel, barom vagy, és mehetsz haza. Remélem, a kedves jelentkezők tudnak majd dönteni :)

mgdé 2022.03.14. 18:26:04

@Puerto Prince:
Részemről sajnos valóban elkéstél pár évvel. Neked persze izgalmas utat, s türelmetlenül várom majd az innen sikeresen útra csábított lányok csodás beszámolóit, legyen az akár földhözragadtan költői, akár már-már égeien naturális. Meg persze a tidét is. :)

mgdé 2022.03.14. 23:41:34

@mgdé:

jav.: .... tiedét is.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.15. 08:22:52

@mgdé: hát jó, már ketten vagynak. Meglepő módon két nő. Meg úgy tűnik, hogy egy magát tapasztalt párcserésnek mondó duó is jönne egy szexpartner-keresőről. Megjegyzem, eddig ezzel az egy kivétellel csak nők: 30+os, még meglehetősen jó testű nők érdeklődnek a dologról. Illetve a kommentelőtársunktól még nem kértem képet, mert pár napja offline. Kicsit vicces, mert azt hittem, hogy a legtöbb érdeklődő szóló pasas lesz, aztán meg lehet nézni, hogy ki hajlandó felemelni a kisujját némi kalandért és minőségi szexért... :)

Azt hiszem, ennyit a lehúzós ribancok mítoszáról.

Ha csak kaland- és szexéhes nők jelentkeznek, úgy döntöttem, kárpótlásul elviszem őket hajózni egy hétvégére az Adriára. Portorož környékén vannak kapcsolataim :)

mgdé 2022.03.15. 13:36:12

@Puerto Prince:

Javítandó az arányt, hívd Tamást is. :D
Sajnos már a 30+ -osok zenéit sem ismerem, de érezzék jól magukat ... ;)

MsIreneAdler 2022.03.15. 15:51:40

@Puerto Prince: például az ilyen prózai részletek is foglalkoztatnak, hogy mit esznek, isznak ott a népek, annak a költségeivel hogyan kell számolni. Mondjuk ami engem illet, én tuti a hajókorláton át rókáznék két hétig, igen szexin, de hátha más nem lenne ilyen "könnyű eset" kaja szempontjából.
Wow. Őszintén szólva én abszolút kolbász fesztiválra számítottam. De örömmel hallom, hogy nőtársaim ilyen belevalóak. Nagyon remélem, hogy sikerül melléjük hasonlóan nyitott, intelligens pasikat verbuválnod.
Gondolkodtam ám ezen az úton, mármint nem azon hogy mennék, csak úgy általában. Hogy ha a körülmények engednék, akkor mi lenne a problémám. Rajtam szerintem túl nagy lenne a nyomás, hogy "itten muszáj lesz szexelni". Feszült lennék ettől. Attól is szoronganék hogy rosszul érezném magam, ha kimaradok, de attól is, hogy úgy akarnak bevonni, hogy nem is akarom ezt igazán, de hogy ne rontsam el a hangulatot, mégis "kötélnek állok". Nem tudom ezt jobban megfogalmazni. Béna vagyok, mi :)?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.15. 18:12:19

@mgdé: Tamás esküvője 2 hét múlva lesz, amiért elég sokat utazom majd :)

Gyönyörű afrikai migráns a felesége, én hozzá sem merek majd szólni. Szememet lesütve bámulom majd... a melleit, szóval sehogyan sem lesz ez jó!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.15. 19:19:03

@MsIreneAdler: Én csinálom a kaját :)

Először is, nem tudják, hogy mit vegyenek, meg hol, stb. ezért úgy gondolom, hogy nem kéne shoppinggal tölteni a túrát... nagyon nem. Az esetek többségében könnyű, jól emészthető kaja, pl rizs lesz, kevéssé fűszeres, könnyű húsokkal, pl. csirkecsöcs meg malackaraj. Jó sok gyümölcsöt fognak enni, mivel a trópusokon az ember amúgy sem nagyon éhes. Sokan napokig öklendeznek a hőségtől, ezért nekik csak innivalót, hűtőből kivett gyümit meg müzliszeletet javaslok. Aki jól bírja a meleget, az ehet főtt ételt, erre majd odafigyelek, mert sokféle dolgot láttam már. Most este írta az egyik delikvens, hogy ő már járt is asszem Balin, szóval tudja magáról, hogy ilyenkor mi esik jól neki.
A lényeg amúgy is a hidratálás. Ezért jó kint lenni a tengeren, ahol egy kis szellő mindig szok' fújni, de amúgy nem ritka a napi 5 liter izzadás sem.

Én ugye nem nagyon költök majd repcsire, mert vagy a hajót is én viszem vissza a Fülöpökre, vagy alapból ott lesz, és akkor Kínában találkozom a többiekkel. A kaja, hát igen, valamennyibe fog kerülni, de nem bánom. Rizs, hús, víz, gyümik, piák - megbeszéljük, hogy ki mennyit ad bele, de igazából nem egy exkluzív dolog. Pl. édesanyám temetési toránál nem hittem a szememnek, amikor hozták a számlát a szolid vidéki vendéglőből. Szerintem 100, de nagyon max 200 euróból per kopf kijön a két hét, including pia.

Ami a rókázást illeti, amikor Spanyolországból hajóztunk át a nejemmel Dél-Afrika érintésével Ázsiába, akkor döbbentem rá, hogy vannak azért akkora hullámok is, amik már nekem is nagynak bizonyulnak. Valami ilyesmit kell elképzelni: www.youtube.com/watch?v=gPy2DHHnlqQ

Bevallom, az első nagyobb hullámoknál eléggé meg voltam ijedve, hogy felborulunk-e, pláne mert a nejem is a hajón volt; azért meg főleg, mert direkt nem kerültem ki a vihart, amikor a radarképen láttam, mondván, hogy "Ugyan, mi baj lehet?" :D Mondanom sem kell, hogy a veszélyhelyzet, és a szörnyhalál kézzelfogható közelsége miatt hiba nélkül irányítottam a hajót, de Anna egy sarokban, mentőmellényben, két kezét és lábát a falnak tapasztva, kidülledt szemekkel, patakokban folyó izzadtsággal zihálva meredt rám, és a gyerekeink neveit mondogatta.

De ez nem lehet egy ilyen, jóval kisebb yachttal megcsinálni, amit most fogunk használni. És különben is. Ha nagy vihar lenne, kikötünk valahol, és szárazföldi programot csinálunk :) Ma már az egész Fülöpök tele van szállodákkal, reszortokkal, stb. nem kell tartani ilyesmitől.

Kolbász fesztivál :D hát igen. Őszintén szólva a vészforgatókönyvem az lett volna, ha mondjuk 4-5 pasi jön csak össze, hogy a csajokat helyből szerezzük be :)
Úgy elképzelem, hogy hányan mondtak volna nemet egy island hoppingra öt fehér pasival ;)

A szex témához: szerintem nem vagy béna, ez feltételezem, hogy minden ilyen sztoriban ott van. Mint mondtam, én alapból nem csípem a netes ismerkedést, stb. Szerintem egy apró, önkéntelen dolog, illat, íz, vagy olykor ügyetlenül takargatott hiba az, amibe úgy igazán istenesen bele lehet szeretni. Legalábbis én így vagyok ezzel :) De elméletben el tudom képzelni, hogy valaki idegenkedik vagy befordul. Erre vannak a játékok. Kisebb léptékben ugyan, de megtanultam már kezelni az ilyesmit. Az embereknek ráhangolódás kell; ha ez nincs, az ázsiaiak a sorból való kilógástól való félelmükben engedelmeskednek, de nem élvezik. Az európaiak nem ilyenek, ti hisztiztek meg durciztok, ha nem érzitek jól magatokat. Ezért kell először Ships n' sailorsözni meg hasonló játékokat játszani, akklimatizálódni. Meg leginkább pihenni egy kicsit a 15 óra út meg a jetlag meg a klíma miatt.

Na, ezt a fokozatosságot látom a legnagyobb gondnak.

Az a baj velem, hogy a legtöbb dolgot ráhagyom az emberekre, nem szeretek parancsolgatni.

Pedig jobban tennék, ha hallgatnának rám... nem egy, nem tíz, hanem nagyon sok európait meg amerikait láttam a repülőről leugorva egyből pinászni és italozni. Nem lett jó vége...

mgdé 2022.03.15. 23:44:24

@Puerto Prince:

Oly magas a hölgy, hogy neked pont szemmagasságban? ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 06:45:19

@Puerto Prince:
Egy ilyet szervezek én is pécsre :P
Hajó helyett városnéző kisvonattal fogjuk tolni, nem rókázod szét magad mert kb 10 km/ó-val suhan, páratartalom európai, nem lesz csatak víz a segged, moszkitók se igen fogják megkeseríteni az életünket, szóval malária elleni oltás kuka.
Városnézős zötyögés után pizzázás a Király utcában, utána fagylalt kehely fogyasztás, a merészebbek alkoholmentes heinekennel verethetik, eszméletlen buli, látom ahogy vadulunk :)
A fantasztikus élmények után elszállásoljuk magunkat valam olcsó motelben.
A szexkalandok előtt bontunk egy gyerek pezsgőt, és barkóbázunk, a fejtörőjéták után már mindenki levetkőzte gátlásait, ekkor sorsot húzunk ki kivel kefél, számításaim szerint ha több hölgy jelentkezik mint hím, nem lesz akkora csalódás, mert ha Béla kihúzza Józsit nem lesz őszinte a mosoly, de sajnos ez a szabály, a sorsolás után nem változtatjuk meg, mert nem lenne fair.
Az óvszereket én állom, természetesen hidegszendvicseket is készítek.
Arra kérek mindenkit hogy este 10 után már takarodó, szóval a legyünk egymásra tekintettel, más aludni is szeretne :)
Féktelen buli, lehet jelentkezni.
A regisztráció díja 3000 euró per fő, de mint mondtam benne van a hidegszendvics, a koton, a kisvonat, meg a gyerekpezsgő is, szóval várom a jelentkezéseket, kalandra fel !
;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 08:10:17

@szociál: malária ellen nincs használható oltás :)

Amúgy én full elmennék, kivéve a homó részt...

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 09:07:00

Előre bocsájtom, ezek az én nünükéim, nem a te hiányosságaid.
Szóval én miért nem mennék egy ilyenre, ha esetleg szingli szexgép lennék se:

Bár a hosszú hétvégén több minden is leíródott már ebből, amint olvasom, de nem baj :)
Gondoltam, hogy leginkább szexkereső oldalakról fogsz tudni toborozni, mert ott talán bevállalósabbak a delikvensek. Azért ehhez nem csak kalandvágy kell, hanem nyitottabb szexuálisabb beállítottság. Mert ha ott valaki elkezd nyafogni, kényeskedni, hát nehéz dolga lenne. Pikkpakk el lehet rontani a hangulatot ezzel. És amint mondod, a fehér nők (de a pasik is) hajlamosak erre.
Lehet, hogy egy hajónyi fülöpöki lánnyal elbírtál, de a fehér ember más. Kösd fel a gatyád kapitány :D
Ilyen kalandra tényleg csak az menjen, akiben ott van az a fajta kalandvágy, mert amit pl. MsIreneAdler is emleget, hogy attól fél feszült lenne, szorongana, meg nyuszi lenne, már eleve rossz ómen. Közel nem biztos, hogy ott fel tudna oldódni, vagy kezelni a helyzetet. Én ugyanígy. Lehet, hogy a pia oldja a gátlásokat, de ez sem biztos, hogy kitart 2 hétig. És ugye ilyen kurvamessze otthonról nem lehet csak úgy hazacuccolni, hogy na köszi ennyi elég volt.

Az az alapelgondolás, hogy gyönyörű hajó, szexéhes csajok pasik, (jóesetben elfogadható testűek mindkét oldalon) koktél, tenger, gyönyörű környezet, baromi jó szex. De szerintem a baromi jó szex egyáltalán nem függ attól, hogy van-e kockás has, vagy kerek segg.
De ha már minőségi szexet emlegetsz. Miből gondolod, hogy ez meglesz? Ez nagy-nagy lutri.
Ezzel a castinngal is be lehet fürödni. Lehet, hogy nem lóg a cici, vagy nincs sörhas, ha amúgy a szexuális kultúra egy nulla. Az önbizalom, hogy részt vesz valaki egy ilyen hajós kalandban, nem egyenlő azzal, hogy jó a szexben is.

Ráadásul 2-4 hétre összezárva egy közös légterű kabinba. Ez még 2 idegen személynek is embert próbáló, nem még 10-12-nek. Kizárt, hogy ne legyenek konfliktusok. És akkor a cici segg farokméregetést még nem is emlegetem, ami okozhat féltékenységet. Lehet, te unnád meg leghamarabb, és hazapaterolnád a jónépet 1 hét után :)
Ezt is írod: „szóval nem lenne jó, ha a második napon a férfi kalandorok fognák magukat, és az első szigeten végigkúrnák a helyi populációt.”
Ezt annak kapcsán jegyzem meg, hogy vinni kell HIV meg STD (ez legfőképp legyen mindenkinek) teszteket, tehát, simán elvárnám, hogy senki se kúrjon a helyi populációval, mert akkor lehet a kukába dobni is akár. Ki a fene akar hazajönni egy cuki kis exotikus nemibajjal onnan a meseszép helyről.
Na, egyelőre ennyi, a konklúzió részemről az, hogy én egy ilyen fantasztikus utat biztos nem partibavágós, csoportos kúrással basznák el, nekem ennél sokkal többet jelentene ilyen helyre eljutni egy ilyen jachttal.
Lehet mondani, hogy jaj, csak a rosszat látom bele, de ez van. Én sok mindenre nyitott vagyok, de ennyire azért nem.

Jó lenne, ha jönne ide kommentelni egy olyan csaj, vagy pasi, aki elmondaná, miért venne részt szívesen egy ilyen hajós partyban, és hogy látja az ő szemszögéből, miért is lehet jó kaland.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 09:21:26

@Szőkenőő: @Puerto Prince: @mgdé: @MsIreneAdler:
Bizony az a 2 hét összezárva idegenekkel, akiknek a kisagyukban hátul csak a "kit lehetne jól seggbehúzni" motoszkál végig az úton, kizárt hogy konfliktus nélküli lenne.
A farokméregetéssel nem lenne gond sztem, elsőnap kicsapnám a pultra a "szerszámot" és mindenki tudná kinek hol a helye :))
Viccet félretéveL csak 26.5 centi, de remélem ezzel benne lennék a top 3-ba ;)
Ha az emberek szexelni akarnak, akkor minek ez a hajókázós körítés ?
Egyszerűbb lenne együtt elmenni egy szállodába, és ott végigkefélnétek egymást, nem lennétek összezárva, együtt mehetnétek strandra, mint egy mókusörs vonulnátok, a hajókázás tök fölösleges, és eszi a pénzt.
Eleve exotikus helyen vagytok, a kevesebb néha több, mint nálam a kisvasút, sztem többen felülnének a csilingelő kocsikaravánra mint a hánytató ladikra :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 09:25:46

@Szőkenőő:
"..Lehet, hogy a pia oldja a gátlásokat, de ez sem biztos, hogy kitart 2 hétig. "

Tudod milyen 2 hétig bebaszva lenni a trópusokon ? :))
Ahol eleve dehidratált vagy a páratartalom miatt, mert szakad rólad a víz, és erre innál akoholt ami méginkább dehidratál, az első másnaposság után fognád a cókmókod és mennél a reptérre :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 09:33:22

@szociál: így van, ezért adagolom én a piát. Amúgy az első másnaposság végére már vége is lenne az útnak kb.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 09:37:37

@szociál:
Azt hittem én vagyok a realista, de látom már, te vagy az!
A hidegszendvicseid igazán csábítóak ;) 26,5 cm? Azzal már kardozni lehet D
Az ilyen yachtos szextúráról nekem leginkább az ugrik be, hogy pénzes 50 feletti pasik, nők, és fizetett fiatal fiatal lányok fiúk. Egy ilyet pikkpakk össze lehet hozni sztem.
Egy ilyet mint ami Prince álmaiban szerepel, már sokkal neccesebb.

Lehet hogy sikeresebb lenne a castingolás, @Puerto Prince: ha te jönnél ide, és egy balatoni vitorláson rendeznéd meg egy hosszú hétvégén. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 10:18:52

@Szőkenőő: @szociál:

Oké, kezdjük azzal, hogy egyetértek veled sok dologban: ha valaki úgy áll hozzá, hogy minek ez a hócacacarádé meg a jó szex sem garantált, és különben is, elkerülhetetlenül konfliktusok lesznek, az ja, menjen Villányba, csiccsentsen be kellemesen valami dézsás falusi wellnessben, aztán kúrjon ott végig egy hétvégét egy választott partnerrel. Olcsóbb, kockázatmentesebb, és a szex sem biztos, hogy rosszabb.
De tényleg, menjen a picsába az ilyen, vagy menjen szocihoz kölyökpezsgőből bebaszni meg egy négyütemű bekikukizás után ejakulálni :D

Ha valaki nem tudja jól érezni magát egy olyan hajótúrán, ami önmagában (hajóval, kapitánnyal, kajával-piával, stb.) több millióba kerülne per kopf, ráadásul még szexre is van kilátás a dologban, annak tényleg a pécsi kisvasút meg a mókusörs való.

Ugyanis ha azt érzékelem, hogy az emberek úgy állnak hozzá, hogy hibakereső és problémázó üzemmódban vannak, én magam mondom majd azt, hogy bocs srácok, ez így nem fog menni.

Ami a szexet meg az ezzel kapcsolatos kényszert illeti: nem lehet egész nap dugni. Én csődör koromban tudtam olyanokat csinálni, amikor tényleg hozzá voltam szokva, hogy iszonyúan dugtam egy lánnyal, és amint újra felállt, folytattuk. Ehhez olyan állóképesség kell, de leginkább hozzászokás, ami nem jellemző, pláne idősebbekre. Amikor most decemberben voltam a Fülöpökön, szexeltünk a hajón, de bírtam egy órát meg két élvezést, aztán hali. Igaz, akkor még a kovid végével küzdöttem, de akkor is. Máskor sem jobb sokkal, mióta eljöttünk onnan. Pedig én nem vagyok rossz karban, Shenzhenben heti 2x2 órát edzek elliptikus tréneren, napi 20.000-et lépek, stb.

Szóval nem lenne egész napos szex és ivás, ez kizárt dolog. Sok víz mellett lassan adagolt, gyümölcsös koktélokat szürcsölhetnének a népek, úszkálhatnának a kristálytiszta, gyönyörű, meleg vízben, napozgathatnának, beszélgethetnének, fejthetnének keresztrejtvényt. Lehetne közös játék. Annak idején sokat olvastam a Kodály-módszerről, és az éneklés meg a csoportos mozgások közösségformáló erejéről. Ha megnézed, azok a magyar egyetemek, ahol van valami érdemi diákélet (Semmelweis gólyatábor, Sopron, Keszthely), ott mindig vannak közös mozgásos feladatok, akár közös énekek, stb. és itt nem áriákra kell gondolni, hanem egyszerű jigekre, pl:
www.youtube.com/watch?v=6xpdVHjmq6Y
www.youtube.com/watch?v=XbW9qQ7mHgA

Ezeknek hatalmas szerepe van az emberek áthangolásában.

Nos ha semmi sem működik, és nem indulnak meg a jó irányba a testnedvek, én akkor sem fogok szenvedni, legfeljebb csalódott leszek, de emiatt nem fogok elvonulni egy kabinba sírni. Szeretek hajózásról, baszásról, felfedezésekről meg tengeri csatákról olvasgatni a csillagok alatt, hallgatni a rádióforgalmat, élvezni a lágyan ringatózó hajót, fürdeni a sekély vizekben, csillagok alapján kiszámolni a bearingemet, navigálni műszerek nélkül... ilyesmik.

Azt gondolom, hogy azért nem kell egy légtérben lenni, ha az emberek gyűlölik egymást, akkor kiválaszthatják, akit a legkevésbé utálnak és van 4 szoba a hajón, plusz kanapék, stb. én felmegyek a flybridgre, kifeszítem a függőágyamat, és elvagyok ott is.

Eddig olyan emberekkel beszéltem a dologról, akik nem sajnáltak két hetet meg egy átlagos pesti fizetést egy ilyen kalandra. Akkor sem, ha nem jön össze. Nyilván nem hülyék az emberek, számolnak azzal a forgatókönyvvel is, hogy az egész nem sül el jól. Én is számolok vele. De azt hiszem, a legrosszabb verzió sem olyan rossz, hogy ne lehetne elviselni.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 10:27:22

@Szőkenőő: lehet :) volt ilyen ötletem, míg Magyarországon laktam, de sajnos semmiféle támogatást nem nyert a dolog... valamint a Balaton olyan kicsi, hogy ott rendesen nem lehet szexelni szerintem, pláne több embernek, egyszerűen belátni vagy hogy mondjam... kb. úgy tudom elképzelni a dolgot, mintha valaki egy szobában dugna, vagy mások előtt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 10:40:29

@Puerto Prince:
Nálam barkóba és fagyikehely is lesz, meg pizza :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 10:45:05

@Puerto Prince:
Nem minket kell meggyőzni, hanem azokat akik nyitottak rá :)
Mi csak elmondtuk a buktatókat, sztem százalék arányosan a jó és a rossz élmény aránya 30-70.
De lehet ha jól alakul, akkor 70-30.
Azért a biztosítást is érdemes megkötni, mert MINDEN megtörténhet veled tájföldön, pláne egy európaival akiről lerí hogy nem ázsiai :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 10:45:35

@szociál: mit tehetnék egy ilyen ígérgetési versenyben? Feladom :D

Lesz jelvényetek is?
A gittet ki fogja rágni péntekenként?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 10:54:41

@szociál: persze, tudom. Csak elmondtam, hogy mit gondolok a dologról. Én személy szerint sokkal jobban tartok az egyénieskedéstől és a meghülyüléstől, mint ezektől a dolgoktól. Sok ember, ha iszik és baszik, hiába "érzi jól magát", ez más és mást jelent. Pl. van, aki szereti, ha üvölt a zene, van, aki nem. Van, hogy mindkét ember szereti, ha szól a zene, csak az egyik death metalt a másik meg dzsásztin bíbert, a harmadik meg Korda Gyuri bácsit... szóval ez már húzósabb

Szintúgy egy csomó pasi ilyenkor azt képzeli, hogy ő akkor és ott az élet császára, és kicsit többet enged meg magának, mint ami könnyen tolerálható. Aztán van, aki hangosan horkol, van aki nem tud mértéket tartani az italozásban. Van, akiből destruktív energiák jönnek fel, ha leveti a civilizációs mázat, és elkezd törni-zúzni, vagy szemetet hajigálni a tengerbe: nem is tudom, hogy melyiktől borulok ki jobban.
Aztán sok ember nem teljesen vágja a kulturált viselkedés szabályait, és összeredvázza a berendezést, amit azért nekem kb. ugyanúgy kell visszajuttatnom a kikötőbe.

Aztán ott van az, hogy egy csomó ember összeveszhet vagy berezelhet még indulás előtt is, és akkor a többiek ezzel amikor szembesülnek Ferihegyen, elindíthatnak egy negatív spirált, aminek következtében nem is jönnek el, vagy alapból rossz hangulatban teszik ezt.

Én leginkább ilyesmiktől félek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 11:42:32

@Puerto Prince:
" Az ilyen yachtos szextúráról nekem leginkább az ugrik be, hogy pénzes 50 feletti pasik, nők, és fizetett fiatal fiatal lányok fiúk. Egy ilyet pikkpakk össze lehet hozni sztem.
Egy ilyet mint ami Prince álmaiban szerepel, már sokkal neccesebb. "

Szőke felvetése, hogy zökkenőmentesebb lenne egy Golddigger hajóút, az szerintem is megállja a helyét.
Ennek a prototípusát a Győri polgármeter már kimaxolta, igaz ott előkerült a kamera is :)
Meglettek Borkaizva a kislányok :)
De ott a kislányok élvezték a bulit mert nem hogy ingyér volt a hajókázás, még pénzt is kaptak érte :)
Na erre a vonalra kéne rámenni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 12:01:30

Közben azon agyaltam, hogy a szex nagyon előtérbe van helyezve ezen a hajókiránduláson.
Szvinger klub szerű hajóút, mondhatni senki se azért fizet hogy lássa a csodás tájföldet, hanem hogy meglegyenek reszelve, és ha a bácsi, meg a néni nem kap a jóból akkor szomi lesz, pedig befizetett a dugóútra :)
Sztem a szexet ebből kikellett volna hagyni, elég lett volna feldobni hogy romantikus hajóútat szervezek, és ha működik a kémia akkor akár szóba is jöhet a szex, és ez így már nem is elvárás hogy 15 percenként lekelljen pippantani valaki, különben kiteszik egy lakatlan szigetre :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 12:05:50

A pécsi minivonatos baszásban pont ez a jó, hogy felülnek boldogan erre a szarra, megeszik a hülye pizzájukat, meg a hidegszendót, isznak rá gyerekpezsgőt és kitudja bármi is lehet abban a lepukkant motelben, nincs rájuk erőltetve hogy ez szextúra, és pont ezért fogják egymást halomba dugni szopóálarcban mert nem kényszer, hanem csak jött az ötlet egy barkóbás feladványból :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 12:15:41

@szociál: nos igen, lehet szó ilyesmiről is, csak akkor kicsit hosszabb lesz a számla. Ha összejön a 10 fő, akkor fejenként 5000 euró / héttől mehetünk is, az úgy négymillió hungaroforint két hétre... plusz kaja meg italok

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 12:19:05

@Puerto Prince: másrészt nem én leszek a kapitány :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 12:19:33

@Puerto Prince:
na látod ez jobban hangzik, és vidd őket múzeumba is akkor már :)
múzeummal 6000 euró ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 12:26:22

@szociál: én tényleg elmennék, szerintem is jó ötlet, sőt, még prosztóba sem kell lemenni. Egy jó wellness hétvége félpanzióval meg külön szobákkal Etyeken vagy Keshidakustányban sokkal jobb,mint ez a high risk trópusi kaland. Mert ha a szex a lényeg, azt Magyarországon is lehet, pláne ha jó a csapat. Különben csapat sem kell, elég csak annyi, hogy elmegy 8-10 ember wellnessbe, aztán lesz ami lesz, semmi sem kötelező; ha nem tetszik a program, haza lehet vezetni 2 óra alatt, ha meg csak a Marcsa tetszik Arnoldnak, akkor ők dugnak, míg a többiek nyugisan rámennek a svédasztalos menüre

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.16. 12:29:00

@szociál: én nem viszek senkit sehova, voltam pénzszűkében és éretlen kalandvágytól fűtve csárteres kapitány, de kiderült, hogy gecire utálom a turistákat :/

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 15:47:22

@Puerto Prince:
Sztem juniusig ossze tudsz toborozni par embert, de akkor vadabb helyeken keresgelj, mert a mi csapatunk (szoci, szoke, borcs, penike..) csak agyban, takaro alatt, sotetben, zoknival a labikon csinalja, es csak szombaton :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.16. 15:50:23

@szociál:
Minden evszak elso szombatjan.
Szoval egy evben negyszet ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.17. 07:56:04

@Puerto Prince:
Azért egy saját insta oldal hitelesebbé tenné a képet, legalább látna az ember néhány fotót mi van ott.
Az oké hogy leírod, de képekkel miért nem lehet illusztrálni ?
Ilyen blogom lenne az lenne az első hogy feldobnám az insta oldalamat .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.17. 10:18:17

@Puerto Prince:
hagyd nem kell semmiről, ez már olyan mintha szívnám a véred :)

MsIreneAdler 2022.03.17. 20:39:37

@Puerto Prince: nagyon nem szerettem volna, ha az aggályaim, és az én kis saját véleményem erről a ( szerintem amúgy meg tökre jó) túráról hurrogásnak vagy károgásnak tünnének. Nem akarom elvenni a kedved. Azért mert valami nem feltétlenül nekem való, még lehet jó, élvezheti más.

@szociál: még fel sem szálltál a hajóra, már kezdődik a méregetés :D?

mgdé 2022.03.18. 01:47:56

Irént erősítve, nincs az ötleteddel baj, akinek ez való, próbálja ki nyugodtan, akinek meg nem, az ne.
Én - sajnos/nem sajnos - ehhez már kiöregedtem, lévén Hugh Hefner semmiképp nem vagyok. Illetve, még nem. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.18. 05:54:13

@MsIreneAdler: @mgdé: persze egyetértek ezzel, sőt igazából az sem világos, hogy aki el akar jönni az vajon nem csak az önismeret hiányából adódóan teszi-e ezt :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.23. 10:05:18

@Szőkenőő: Hogyan kell kitenni a nevem mellé a blogom címét? Nem találom :/

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.23. 12:39:31

@Puerto Prince:
Az oldaladon a jobb oldal sávban, ahol a cimkék, archivum stb van, találod a EGYÉB-nél a profilod. Oda katt, onnan a beállítások, és az url-hez beírod, hogy cococrunch.blog.hu
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadod, és mented, Ki is írja, hogy mentetted.
Ezután ott lesz a neved mellett.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.24. 22:40:22

Csak jelzem, hogy a minimum létszám már össze is jött! :))

Az egyetlen ember, aki a bloghus világból lenne, azóta offline, hogy erről beszéltünk.
Nagyon hiányzik, mivel ő bátorított a dologra.

Jelentkezni továbbra is lehet itt is (bár eddig nem ez a platform a nyerő).

Eddig 8-an vagy 9-en vagyunk; ebből 2 pár, 1 férfi és 3 vagy 4 nő. Az átlagéletkor 38 vagy több.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.25. 11:03:02

AppDate:
Szépen gyűlik a létszám, a visszajelzések, az érdeklődők, nagyon boldog vagyok. Mint általában, ha ráveszem magamat valami régi álmom megvalósítására, most is az jut az eszembe, hogy miért nem kezdtem el korábban? :D

Mivel négy hónap helyett két hét alatt összejött kb. 10 ember, ezért lassítok a toborzási tempón. Amennyiben nagyon sokan leszünk, pontrendszert vezetek be, tehát nem minimumelvet (legalább 2 jóváhagyás bárkitől) fogok alkalmazni, hanem maximumelvet (aki a legtöbb jóváhagyást kapja, az általa jóváhagyottaknak kell minimum kettő jóváhagyás), stb. Még dolgozom a dolog matematikáján, mert egyelőre ez csak elméleti lehetőség, de ha ilyen ütemben jönnek a jelentkezők, júniusra nyolcvanan leszünk. Kaptam már pár képet, és hát ja, erős a mezőny, mondjuk úgy. Szépek vagytok :)

Ami már most egy kicsit kezd problémás lenni, az a férfi jelentkezők alacsony száma. A legtöbb férfi, akire ráírok, hogy miről lenne szó, teljesen elutasító a költségekkel kapcsolatban, ami, mint megtudtam, kb. 20-30 budapesti kurva ára. De a kedvenc beszélgetésem mégiscsak az volt, amikor egy szexpartnerkereső oldalon az egyik csávó, mikor megtudta, hogy két hétig tartana a dolog, azt írta:

- Hülye vagy? És mit mondok a feleségemnek?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.25. 15:06:27

@Puerto Prince:
Kiváncsi leszek majd a pontozási rendszerre, milyen tematika szerint folyik majd.

Arra azért számíts, hogy lesz lemorzsolódás, én a helyedben bizonyos idővel az utazás előtt már szednék előleget :D
Nade arra meg mi a biztosíték, hogy nem kamubuli és lelépsz a lóvéval :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.25. 15:16:45

@Szőkenőő: ja erre én is kíváncsi leszek, pláne ha tényleg sokan leszünk. Most felmerült, hogy esetleg mindenkinek legyen saját szobája. Ez még ha 2 párral számolunk is kicsit neccesnek tűnik. De mondom kb 6-10 ember fér el jól a hajón, kevesebbnek nincs értelme, több pedig tömegnyomort jelentene.

Amúgy nekem nem kell adni pénzt :)
A pénz a repjegyekre kell, a hajót szívesség alapon szerzem. Programokra meg nem fizetünk be előre, mert felesleges :P

A repjegyekről majd mindenki küld egy bizonylatot ilyen szeptember körül (oda-vissza kb. 250.000 ft), ez szerintem elég biztosíték, hogy eljöjjenek a népek :)

Ha senki nem jön, nekem az sem kockázat, hiszen a hajóért nem fizetek. Az ellátmányokra kb 500 dollárt szánok, erre az emberek a vendégeim lesznek ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.25. 15:34:55

@Puerto Prince: írtam ilyet pár napja:
"Ráadásul 2-4 hétre összezárva egy közös légterű kabinba. Ez még 2 idegen személynek is embert próbáló, nem még 10-12-nek. Kizárt, hogy ne legyenek konfliktusok"
Na látod, sejtettem én, hogy az együtt héderelés kivéve mikor dugás van, nem igazán lesz opcijjjó :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.25. 15:37:50

@Szőkenőő: amúgy arra gondoltam, hogy ha sok jelentkező lesz, akkor 12-t válogatunk ki a második szakaszra, mert ez a létszám, amit a hajó maximálisan be tud fogadni, illetve az a létszám, aki méf reálisan tud webcamon keresztül kommunikálni. Gondolok itt arra hogy egy két órás beszélgetésben mindenkire tíz perc jut, ami podcastos tapasztalataimból kiindulva sem sok, arra meg, hogy valakit megismerjünk, nevetségesen kevés.

Namost ha a fele nem is foglal végül jegyet akkor is el tudunk indulni.

A pontozási rendszert úgy képzelem hogy mindenki korlátlan számú jóváhagyást adhat. Eddig annyi volt a kritérium, hogy akkor jöhet valaki a második szakaszba, ha kap két jóváhagyást. Namost elméletben előfordulhat az is, hogy senki sem kap két jóváhagyást, meg az is, hogy mindenki legalább kettőt kap. Mivel kaptam már pár képet, én inkább az utóbbihoz közeli eredményt jósolok, legalábbis én mindenkit jóváhagynék eddig. Másrészt annak az esélye, hogy 12-nél több emberre érkezik kettő vagy több jóváhagyás, minden jelentkezővel drasztikusan nő 12 felett (bár még nincsenek is ennyien).

Ezért gondoltam bevezetni azt, hogy ha lesz válogatási lehetőség, egy olyan csapatot rakjunk össze, ahol a legtöbb vonzalom van a tagok között. Tehát ha valakit kevesebben lájkoltak, az sem baj, ha olyan lájkolta, akit mások nagyon lájkoltak. Mindegy, most ezt nem tudom jól elmondani. A feleségem szerint erre egy gráfelméleti modellt vagy miagecit kéne alkotni, de ezt meg addig nem lehet, amíg nincsen meg a résztvevők száma és a jóváhagyásaik.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.25. 15:39:36

@Szőkenőő: hát igen. Igazad lett, legalábbis eddig ketten jelezték ezt. Mondjuk sztem azt meg lehet csinálni, hogy kiválasztod azt az embert akit a legkevésbé utálsz, és szobatársak lesztek :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.29. 11:14:00

@Puerto Prince:
De gondolom a csaj jelentkezőktől p*nás képeket kaptál, mi van ha az összes bányaló, már ami az arcukat illeti ?
azokat ki fogja megreszelni ?
Vagy kötelező maszkhasználat, kovid miatt elalibizhetik a csúnyácskák, de maszkba hogy sz*pik ?
Ez a másik fejtörő :))
Akkor jársz a legjobban ha csak csajok jelentkeznek, megoldják ők a szexet pali nélkül is ,tudnak alkalmazkodni, és sanszos hogy inkább a hajókázás miatt jelentkeznek inkább meg az egzotikus környezet miatt, a szex lehet csak másodlagos.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.29. 17:32:56

@szociál: ez az utolsó megfordult bennem is lehetőségként, pláne mert már négy pár is írt, hogy jönne.
- Nézd már Rózsi, egy majom a neten hajókirándulást kínál a trópusokon!
- Mennyiért?
- Ingyen, és azt mondta szex is lesz!
- Vele?
- Nem, egymással!
- Haha lol, mondjad neki hogy oké :D

A maszkot meg a többit elfelejtjük :) bazzeg most itt zárják le sorra a városokat, Shenzhen, Shanghai, stb. eddig azt mértük hogy nincs kovid, most meg azt, hogy van. Fura ez, de ezzel nem foglalkozunk :)

Arcot majd a második fordulóban nézünk, nem kell betojni :)

Jönnél? Híjával vagyunk pasiknak ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.29. 19:21:16

@Puerto Prince:
persze hogy jövök, ott a helyem :)
De figyelmeztetek mindenkit tele vagyok pirszinggel, csecs, köldök, zsákban is van 6 - 6 db és a makk is átvan bökveL ;)
Szóval aki kötöttpulcsiban elmászik mellettem abba beakadok, ezért is jó hogy 73 fok lesz árnyékban, így a kötöttpulcsi kilőve.
Ipari mágnessel meglehetne tréfálni, feltapadnék rá mint Győzike a Békemenetre :P
De ha megyek viszem @Szőkenőő: t is magammal, neki csak a nyelvében van pirszing, meg a tüdejében, ezért köhög is kicsit :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.29. 20:19:44

@szociál: na most képzeld el, én is köhögök a korona óta, múlt héten csináltam tesztet, hát nem pozitív?

Gyorsan kidobtam a faszba, nem leszek én negyedjére is koronás.

Amúgy pirszing az erős, a csecs még oké, mert nem fogsz szoptatni, nade a makkban mit keres a vas?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.29. 20:34:10

@Puerto Prince:
Azert minden szavam ne vedd keszpenznek, kicsit kiszinezem :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.30. 11:14:07

@szociál: hüjeszoci :P
A makkos díszedet elképzelni se akarom :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.03.30. 11:19:54

@Puerto Prince: sorstárs, én is pozitív vagyok épp

Amúgy mondd már el miért régi álmod ez a hajós szextúra!
Valójában a résztvevőknek egy potya luxus utazás gyönyörű hajóval, gyönyörű helyen, ingyen piakaja.
Miért álom az neked, hogy egy rakás idegenre elköltesz egy csomó pénzt?
A szex miatt nem lehet, mert azt írod te nem vegyülsz majd.
Mitől lesz neked ez egy megvalósult álom?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.30. 13:26:14

@Szőkenőő: én negyedszerre vagyok az, három oltással.
Most úgy olyan mint az első kettő, nem nagyon érzem. Az előző az súlyosabb volt, de írtam is anno. Gyógyulgassál! :)

Hogy miért álom? Érdekes... én akarok lenni az a kapitány, aki a legjobb bulit tartja, akinek az utasai úgy emlegetik az útjait, hogy úristen, emlékszel, milyen volt az? Életem legjobb két hete!

Én úgy szeretnék megmaradni az emberek emlékezetében, hogy ha bemennek tíz év múlva az irodába Angyalföldön, és esik az eső, és szürke az ég, és szar kedvük van, és elkezdenek dúdolni egy nótát, amit velem énekeltek a hajón, akkor elmosolyodnak, és az édes, de felkavaró és őrült emlékek puszta gondolatától elviselhetőbbé válik nekik az élet.

Én az a kapitány akarok lenni, aki úgy juttatja az utasait a legkülönlegesebb szexuális élményhez, hogy még a farkát sem veszi elő :)

Neytiri1 2022.03.30. 15:16:52

@Puerto Prince: ez szép, ha könyvet írsz majd, akkor ez lehet az ajánlás.
Szökkenőhöz írtakon kívül, természetesen. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.31. 09:43:48

@Neytiri1 (Magyarország előre megy, nem hátra?) 4: Hát, csak akkor, ha összejön :D

Alternatívaként már elkezdtem szervezni ázsiaiakkal is a túrát :) Szóval valami biztos, hogy lesz :)))

Neytiri1 2022.03.31. 20:52:53

@Puerto Prince: legyen is! :)
Aztán várjuk a beszámolót is, Kapitány. :)
süti beállítások módosítása