Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Coco crunch, avagy fehér a barnában

Love forever

Régi időknek új dalai

2022. április 01. - Puerto Prince

4.

- Itt balra kell menni, nem? -kérdezte Mary Grace, aki ekkorra már bizonytalanabb volt, mint a földgáz ára.

- Nem tudom - ismertem be.

bohol2.JPG

Valójában nagyon is tudtam, mert felismertem a jeleket. Nem ott voltunk, ahol lennünk kellett volna, sőt, az utolsó beazonosítható tereppontot két órája magunk mögött hagytuk, kezdett beesteledni, az élelmünk elfogyott, és nem hogy a szállásunk, de a település sem volt sehol, ahol a szállásunknak lennie kellett volna. Sőt, semmilyen település sem volt sehol, még a szokásos, útmenti bádogviskós kvázi-barangayok sem, de még csak egy motoros sem húzott el mellettünk, már vagy egy órája.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy eltévedtünk.

Ezt csak azért nem mondtam ki, mert a Fülöpökön a pszichológia kissé máshogy működik, mint az a hűséges olvasóim már tudják. Amíg benne vagy valamiben, addig nincs, amikor viszont kimondod, akkor azzal életre hívod.

Más kérdés, hogy Bohol dzsungelében ez az akkor még csíraként sem formálódó bölcsességem mégis mit tudott volna segíteni a két húszéves fiatalon, akik nagyon lelkesen gondolták azt, hogy a Makapiko Természeti Parkig három jeepneyvel elutazva, egy láthatólag használhatatlan térképpel, két liter vízzel és két müzliszelettel felszerelkezve "lecsippentik" a szállásig hátralévő kábé tíz kilométert egy mellékúton át Batuanig, ahol már várt ránk a "hotel" a Csokoládé-dombok közelében. A jó két órásnak ígérkező túra két zsezsgő fiatal számára, afféle kalandnak tűnt.

makapiko3.JPG

Négy-öt óra múlva azonban, akkoriban törthetetlen jókedvemben azon gondolkodtam, hogy miért nem hasonlít a dzsungelben való bóklászás a Bakonyban meg a Vértesben tett kirándulásainkra. Bár egy kicsit féltem, hogy mi következik, ha az éjszakát a szabad ég alatt töltjük, de jobban aggódtam, amikor Mary Grace-re néztem.

A pinoyok nem úgy töltik a szabadidejüket, mint az európaiak. Amit ők csinálnak, az a networking vagy socializing, nem igazán ismerik a nyaralás, a tespedés, a punnyadás vagy a lazítás fogalmait. Vagy ha ismerik is, nemigen élik át, hogy mit jelent egy kiérdemelt munka végén nem csinálni semmit, csak beleverni a faszodat az egészbe. Amikor egy gazdagabb ázsiaival mész nyaralni, pl egy kínaival, akkor sem az a lényeg, hogy mit érzel, hanem hogy mit mutatsz meg; ugyanúgy, ahogy az ajándékozásnál is az ajándék értéke számít, és nem a személyessége vagy a mögötte álló érzelem. Az európaiak elképedve nézik, ahogy a sok kis sárga (mert nyilván az ausztronézek tömegei nincsenek azon az anyagi szinten, hogy Európába utazgassanak) veszett módon fényképez mindent, mintha ezen múlna, hogy jól érzik-e magukat a nyaralás során. Nos ez azért van, mert ezen is múlik. Sajnos ez alól a kedves feleségem sem kivétel, akivel konkrétan voltak olyan traumatikus élményeim, hogy lementünk egy tengerparti strandra Európában úgy reggel kilenckor, és a következő hét órában vagy ő fotózott engem, vagy én fotóztam őt, vagy szelfibottal fotóztuk magunkat, vagy a gyerekeket fogtam, és úgy fotóztam, vagy hozott nekem egy banjót, és azzal fotózott (nem tudok rajta játszani), vagy hozott egy szörfdeszkát, és azzal kellett fotózzam (nem tud szörfölni). Végül, úgy este hat felé bejutottam a vízbe. Egyedül, mert ő a parton a kölykökre vigyázott, meg szorgalmasan töltögette fel a fotóit a közösségire. Az ázsiaiaknál sokkal fontosabb, hogy egy élmény külsőleg legyen meg, és azzal, hogy mi van belül, sokkal kevesebbet foglalkoznak. Tegyünk ki pár tökéletes, fingerheartos fotót, aztán majd a visszajelzésekből megtudjuk, hogy mennyire éreztük jól magunkat. Ők úgy beszélnek a turizmusról, mint egy státuszszimbólumról: én már jártam Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban, stb. mert megtehetem! És, hogy érezted magad? Nagyon jól! Mert megtehetem!

1000_f_94896089_twdnt3ebuwdz410zujasklyctcr6ra4k.jpg

Ezért járunk hajózni, mert ott bánja faszom, hogy mit fotózgat, én mindenhogyan jól szórakozom.

Érthető okokból Mary Grace soha nem kirándult még. Sőt, nem hogy Manilát nem hagyta el soha, de még csak a fogalmat sem ismerte igazán, még annak az ázsiai verzióját sem. Amikor elhívtam a boholi útra, az egy rendkívül egzotikus dolognak számított neki. Egy fehér herceggel, akit lassan a pasijának is kezdett tartani (noha tisztában volt vele, hogy nem erről van szó), ez egy afféle nászútnak induló dolog volt.

A sosemvolt nászút viszont hamarosan kezdett kellemetlen lenni. A már órák óta átázott lábamon csalhatatlanul megjelentek a víz-majd vérhólyagok, minden lépés egyszerre fájt és csípett, hogy a higiénés viszonyok miatti fertőzésveszélyről szót se ejtsek. Feldühödtem, és megkértem Maryt, kissé nyersen, hogy mozogjunk. Az utolsó erőnkből nekiveselkedtünk, és fél óra múlva kiértünk arra az útra, amiről letérni sem kellett volna. A probléma javát az adta, hogysem utcanévtáblák, sem házszámok, sem semmi, ami alapján tájékozódhattunk volna, nem volt előttünk. A térkép jelölt egy boltot is, ami nem volt a helyén. Az egyik utcagyerek, akit megszólítottunk, nem tudta megmutatni a térképen, hogy hol vagyunk. Ekkorra már besötétedett, úgyhogy nem volt más választás, mint vagy nekivágni a hátralévő útnak vaksötétben, vagy bekéredzkedni egy random családhoz éjszakára. Nos, ez a lehetőség nem a "javasolt" sorban szerepelt a pinoy álmoskönyvekben, különösen, ha fiatal, csinos lányokról és mulya, a helyi nyelvet nemigen beszélő nyugati turistákról volt szó, de a dzsungelben éjszaka kóborlás még kevésbé. Tömegközlekedés természetesen nem volt.

Mit volt mit tenni, bekiabáltunk az egyik, viszonylag jobban kinéző portán. A tulaj ajtót nyit, a kezében balta. Mivel Mary Grace beszélt, ezért elsőre azt hitte, hogy egy afféle házaló kurva vagy ilyesmi. Azt hiszem, csak ezért jött ki a kapuba, hiszen nyilván nem rakhatja meg az asszonynépség vigyázó szeme előtt, majd elviszi valami disznóól mögé, és miután ott elintézte, utána hozza csak be a családi fészekbe. Ám ekkor meglátott engem is a sötétben, egy Marynél jóval nagyobb férfit, amire feljebb emelte a baltáját. De a sötétben is kivehetőek voltak európai vonásaim, amitől enyhén szitkozódva megenyhült, és beinvitált. Adott lambanogot is, bár enni kértem volna; továbbra sem lehettünk biztosak benne, hogy túléljük-e az éjszakát. Nem szokás így vendéget fogadni a Fülöpökön, nagyon nem. A helyzet rövid időn belül rendkívül kínossá vált, már csak azért is, mert a házigazdánk lányai és unokahúgai különösebb fenntartások nélkül kezdték el csorgatni a nyálukat rám, és nagyokat kacagtak, amikor mondtam valamit tagalogul (noha ők bisayát beszéltek, a két nyelv rokon, gyakorlatilag dialektusai egymásnak). Ami még rosszabb, hogy az egyikük kifejezetten csinos volt, és azon kaptam magam, hogy a szemem újra meg újra a koszos pólója alatt domborodó mellecskéire tévedt.

Nem sokkal később, az egyik srác visszajön a környékről (falunak nem hívnám ezeket a szervetlenül kialakult, semmiféle struktúrával nem rendelkező barangayokat), hogy az egyik cimborájának van egy trike-ja, és hajlandó velünk átvezetni Batuanba, de sajnos nem lesz olcsó.

- Á - mondta az egyik lány, aki nem különösebben tetszett, de csúnyácska sem volt éppen - hadd menjek el Batuanba, apa, anya, légyszi, légyszi!

- Dehogy mehetsz, ilyenkor!?

- De légyszi, hadd menjek, annyira jó lenne, még sosem voltam ott!

- Ugyan már, Lizzie, nem mész sehova!

- De olyan kedvesek!

Mivel ezt értettem is, ránéztem Mary Grace-re, aki ekkorra bemutatta, hogy de, lehetséges még szűkebbre húzni a szemét, valamint testtartása egy támadó krokodil és egy felbőszített varánuszgyík között volt félúton.

- Lányom - szólalt meg az apuka - nagyon drága egy ilyen út, maradj szépen itthon.

- Jajj. apa...

- Ekhm, - köhintettem közbe, miközben a kissé idősebb nővér cickóit néztem - valójában az utat így is - úgy is én fizetem, szóval nyugodtan velünk jöhet Lizzie is, ez egy plusz tallérba sem fog kerülni.

- Jujj de jó! - lelkendezett Lizzie.

Miközben előkerült a haver a trike-jával, nem bírtam Mary szemébe nézni. Ellenben Lizzie teljes erőbedobással cserfeskedett, tette nekem a szépet. Ebből kifolyólag Mary, ahelyett, hogy tampóba merült volna, a motoros srác iránt mutatott ki nagyfokú érdeklődést. Ezért úgy tettem, mintha megsértődtem volna, féltékenykednék, és amikor Mary nagyon dicsérni kezdte a trike-ot a vezető felőli oldalon állva, gondoltam egy nagyot, és az oldalkocsiba terelgettem Lizzit. Marynek sem kellett több, és felpattant a félmeztelen, klottgatyás srác mögé. A kétszázötven köbcis, körülbelül hasonló korú Kawasaki felbőgött, a fater utoljára megfenyegette a motoros gyereket, hogy hozza vissza a lányát egy órán belül, majd integetések közepette elhagytuk a terepet. Alapból sötét volt, de a trike úgy volt kialakítva, hogy az oldalkocsit egy olyan pányva fedte, amelyből csak előre és jobbra, illetve egy kis résen a vezető felé lehetett kilátni. Nagyon mosolyogtunk egymásra Lizzivel, aki szemben ült velem, háttal a menetiránynak. A kezemmel félreérthetetlen invitálást mutattam, és magamhoz vontam a csajszit. Persze, tudtam, hogy Mary nem helyeselné, de úgy voltam vele, hogy ő is egy félmeztelen pasit ölelget épp; nem lesz itt semmi baj.

Nos, baj nem is lett, de egy eltakarhatatlan merevedés igen, amit egyszerre okozott a helyzet veszélyessége, a rendkívül hosszúra nyúlt nap végén csalhatatlanul közelgő siker, és a lányka bájos, buja nézése. Közben a motor bőgött, mint a tehén, ha elcsapta a hasát.

Arra gondoltam, most vagy soha. A már amúgy is a combjain és a pólója alatt kalandozó kezemmel rávezettem Lizzie kezét a meredező farkamra, és simogattam vele egy kicsit, majd hopp! Letoltam a gatyámat, és előbukkant a lényeg. Mivel nem volt sok időnk, nem szórakoztam sokat a dolgokkal; ekkorra már elvesztettem az eszemet és a józan mértéktartásomat, de a lányt is magával ragadták a körülmények. Közben a trike nagyokat döcögött a zalai mellékutakat megszégyenítő kátyúkon.

Nem mondhatnám, hogy tapasztalatlan volt, szűz meg végképp nem, de irányítani kellett. Tudtam, hogy itt csak egyikünk fog elmenni, és az nem ő lesz. Egy rövid szoptatás után előtúrtam a zsákomból egy gumit, az ölembe vettem, és szoci-style megdugtam, majd egy nagyobb döccenőnél elélveztem benne. Amint végeztem, lesegítettem magamról, majd a telelőtt kotont kibasztam a koromfekete éjszakába. A csajon látszott, hogy még messze nem volt ez az álmai kalandja, és próbált bújni, dörgölődni hozzám, de én határozottan eltoltam magamtól. Felhőtlenül boldog voltam. Sajnos, mint akkoriban általában, teljesen elveszítettem iránta az érdeklődésemet. Az egész út talán negyed óráig tartott.

Nemsokára megérkeztünk a "hostelbe", amit Magyarországon talán az út szélén maradt exszocialista, mára már lerohadt és húsz éve elhagyott fogadókhoz lehetne hasonlítani. A nem túl bizalomgerjesztő külső ellenére a szállásadónk széles jókedvben fogadott minket, amire szükség is volt, mert egyik lány sem volt túl jó kedvében. A motoros sem nagyon, mivel ő abban reménykedett, hogy hazafelé úton esetleg megtöffentheti a Lizzikét, de Lizzike ekkoriban szerintem valami nemzetközi nőköztársaság megalapításán vagy a férfiak tömeges kasztrálásán gondolkodhatott. Mary fagyos és szomorú volt, főleg, mert láthatóan nem sikerült a féltékenyítési kísérlete, és mert kiszolgáltatottnak, megalázottnak érezte magát. Ekkor még nem is tudta, hogy másnap reggel, amikor a hátizsákom tartalmát kiborítom a szobában, ki fog esni belőle egy koton megbontott csomagolása; de ezt nem tudtam én sem, ezért egyelőre én voltam a társaság legvidámabb tagja, és nemsokára álomra hajthattuk a fejünket, és végül Mary Grace is megenyhült, és nekiálltunk a kissé slampos tisztálkodásnak a ki tudja honnan szerzett vízzel, amely ki tudja, mióta érlelődött a tabóban. Azonban amikor Mary Grace kibújt a pasztellszínű egyberuhájából, megmutatva feszes, szép alakját, odaállt a bambuszkerítéssel elhatárolt farácsokra a földeletlen negyvenwattos izzó maláriás szúnyogokat vonzó fényénél, és Isten látja lelkemet, nem tehetek róla, de megkívántam ezt a kis nőt, megfogtam hát a timbát, és én locsolgattam a testére a vizet, majd én is szappanoztam be és mostam le gyengéden simogatva. Ettől egészen megenyhült, sőt, meghatódott, mivel újra érezte köztünk a jól működő kémiát, ahogy a nyugati nők mondanák. Hogy fokozzam a dolgokat, elő is vettem a hátizsákomból az ajándékként tartogatott egyforma pólókat Love Forever felirattal, amit a felfrissült testére felhúzva már boldogan mosolygott. A szomjas, színes gyíkok között igyekeztem én is a mosakodással, már csak azért is, mert tudtam, hogy a hullafáradt Mary Grace ezek után biztosan nem alszik, hanem megvár éberen.

Amit viszont nem sejtettem, az az, hogy az a páros póló, amiben pár perc múlva leszopott, és amiben elégedett-nyögdécselősre ujjaztam, és amiben aztán elaludtunk egymás karjaiban, kifakulva persze, de szembe fog jönni velem tizenhét év múlva, midőn egy csapat gyereket terelgetve az egykori sari-sari boltjához közel épült plázában felismertem az arcának az egykori apró, majomszerű vonásait az aránytalanul kirakódott zsír- és ráncréteg alatt. Egy pillanatnyi ledöbbenés után határozatlanul biccentettem neki, míg ő fekete szemeivel szomorúan bólintott, jelezve, hogy ő sem akar balhét, és ő is tudja, hogy egykor szeretők voltunk, és úgy öleltük egymást, mintha nem lenne holnap, és neki valószínűleg én voltam a lehetőség egy szebb holnapra, ahol az életet nem a nyomor, az évtizedek óta hordott rongyok és a szintén nyomorra ítélt gyerekek határozzák meg, hanem a létbiztonság, a kielégítő szexualitás és a kiteljesedett családi élet.

De miközben a karomban szunnyadt erről mit sem tudva, az esőerdő madarai életörömtől duzzadó dallal köszöntötték a boholi pitymallatot.

bohol.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cococrunch.blog.hu/api/trackback/id/tr6717794913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 11:30:16

Provance, france 1998. Pusztán túrisztikai céllal utaztam Provanszba, egy ismerősöm Mathilde ott él, és azt mondta ugorjak el hozzá ha arra járok, mert picit viszket már a nunusa, és tudjuk milyenek a provanszi férfiak, csak a bor meg a sajt majszolás, csak azt tudják.Én meg tudok mást is, és ezt tudja Mathilde is.98 nyarán mindenki foci lázban égett, VB párizsban, mindenki a tv előtt tombolt, kihaltak voltak az utcák.Annyira kihaltak, hogy mikor leszállt a gép egy árva taxit se találtam, mert azok a lámák is a meccset nézték vagy otthon döglöttek vagy a cáffézóban, béreltem egy kerékpárt, megjegyzem 98 nyara picsameleg volt, 45 fok árnyékban.Bevágtam a hátizsákomba 3 heinekent és útnak indultam.98-ban még nem volt mobiltelefon, csupán a tökéletes franciatudásomra hagyatkozhattam, valaki mindig útba igazított, mikor már alig bírtam szusszal bontottam egy langymeleg heinekent a hátizsákomból, kigomboltam kockás ingem és magamra locsoltam, roppantmód erotikus volt szerintem.Félúton Montpellier és Bézierz között megláttam a Lá vendrö mezőn (magyarul levendula) fetrengeni egy barna hajú cuki kislányt, lehetett 22 éves, őt a foci nem érdekelte csak a napfény és a fetrengés, leszálltam a kerékpáromról és köszöntöttem, Bonjour mademoiselle, erre ő bonne journée cher monsieur.Mondom neki : où puis-je trouver la maison de mathilde ?Azt válaszolta hogy : à deux pâtés de maisons de la maison jaune qui se trouve au coin de la rue.Ekkor észre vettem hogy kikandikál egyik mejjbimbója, peckesen állt neki, ekkor bizsergést éreztem kisgatyómba, a kis bugyikám nem volt rajtam mert hőség volt, picit epirultam mert a leány észre vette milyen hatással van rám.Mondom neki : PardonEkkor ő négykézlábra áll és elkezd felém közelíteni mint egy párduc,mondom neki hogy tu me manques mal compris, de ő rám se hederít csak kúszik tovább, ekkor a kis bugyogója beleakadt a levendula bokorba, amitől felszisszent és azt mondta : la chienne fait irruption dans ma petite culotte  !!!Oda léptem hozzá, lehajoltam és betettem, mert ugye ki nem használná ki a helyzetet, és 2 percen át BEKIBEKIBEKI, a kreolbőrű szépség csak nyögte hogy : oui c'est très bien, à refaire ahh !!Én meg : bon je le fais, juste pique ma cheville à la lavande !Mikor a gyönyör csúcsára értem, amire persze a kislány is ért, akkor én mint egy gavallér a kis kezébe adtam a bokorba akadt bugyikát, és ágyő mádmázel elköszöntem tőle, eztán ment vissza fetrengeni Clémence, mert úgy hívták, azt még akkor mondta mikor nyomkodtam hátulról.Szent jogarom visszatettem kis gatyómba, kerékpárra ültem és elindultam Mathildéhez. Mathildénél is voltak kalandok, volt ott is bekibekibeki ;)

Bambamamba 2022.04.02. 17:06:44

@szociál: Csak azt nem értem, hogy a helyi fehyvert nem vetetted be?
lavandreice into the nunny

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 17:36:21

@szociál: ez nagyon szép volt valóban, bár a sok franciázástól nem igazán jött át a dráma :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 17:36:55

@Bambamamba: helló, téged még nem láttalak itt. Új vagy? ^^

Bambamamba 2022.04.02. 17:48:59

@Puerto Prince: és lmbtq, ha azt itt szabad?!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 18:01:40

@Puerto Prince:
Ugy akartam atadni az elmenyt ahogy megeltem :)
Szeretek alapos lenni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 18:03:59

@Bambamamba:
Mindig erzelmes vagyok , izzik a levego mikor beindulok ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 18:12:52

@Puerto Prince:
Hitvallasom anya ferfi, apa no.
Igenis szulhessenek a ferfiak is, koveteljuk !

Bambamamba 2022.04.02. 18:15:45

@Bambamamba: Várom a választ! Addig nem folytatom. Nem akarok kellemetlenséget.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 19:04:42

@Bambamamba: mit szabad? Nem értem a kérdést :)

Itt mindent szabad, mindenkinek.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 19:05:56

@szociál: szerintem szabadalmaztatnod kéne ezt a bekibekibekikukit :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 19:33:35

@Puerto Prince:
Nyugodtan hasznald az eletben is, konnyen kivitelezheto, nem faradsz el, sokaig se tart lesz idod masra...folytassam ? :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 20:07:11

@szociál: á hagyjad, én szeretek dugni, az a baj

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.02. 20:14:08

@Puerto Prince:
Ez is dugas csak kozben nem dobalok hullahoppkarikakat :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 20:21:22

@szociál: errőlaz jut az eszembe mikor Dave egyszer egy szűz lányt dugott volna meg, amikor egy halászhajón szolgált. Már túl részeg volt, ezért nem állt fel neki, úgyhogy kivett a hűtőből egy tengeri sügeret, széthajtotta a csaj lábát, és megpaskolta a farokúszójával a combja közét.
Majd mint aki jól végezte dolgát, eltette a halat a hűtőbe.

A csaj felháborodva kérdezte, hogy és ez meg mi volt? Ez volt az! -mondta Dave magabiztosan. Ez a szex!

Bambamamba 2022.04.02. 20:32:53

@Puerto Prince: Pont ez érdekel!
Hogy miért? Engem untat, de kurvára.

Bambamamba 2022.04.02. 20:34:39

@Bambamamba: olyan mint amikor rutinból főzöl, hagyma, paprika, krumpli, tészta, kész!

Bambamamba 2022.04.02. 20:36:56

@Bambamamba: és még valami: fehér nőkkel nincs tapasztalat ?
Mivel itt mi filippinot aligha látunk.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 22:59:01

@Bambamamba: hát, a tapasztalataim európai nőkkel szerények és megalázóak. Tudom, hogy mással nem ilyenek, de velem...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.02. 23:03:52

@Bambamamba: kb 10 évesen már maszturbáltam, kamaszkoromban olykor sírtam, amikor nem jutottam egy kinézett puncihoz. Nem tudom. Amikor szex van, azt érzem, hogy sikeres vagyok és szabad. Hogy produkálhatom magam, hogy kiélhetem a művészi hajlamaimat. Imádom, ahogy a nők néznek rám vágyakozva. Vagy kielégülten.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.03. 05:13:55

@Puerto Prince:
akkor egyformák vagyunk, én is sírva maszturbálok :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 06:09:26

@szociál: tényleg, az átszúrt makkodon fel-le szaladgáló fityma nem kopik ki a vastól? :D vagy pont ezért sírsz?

MsIreneAdler 2022.04.03. 10:15:12

@Puerto Prince: @szociál: nem semmi sztorik ezek srácok :). Azért gondolom, hogy nem futottam belétek anno, mert senki nem pakolt meg a Keleti és a Blaha között a hetes buszon :D. Tutira elkerültük egymást :)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 10:24:06

@MsIreneAdler: ez egész biztos :)
Bár az ilyen srácokat, mint én, észre sem vettétek :/

MsIreneAdler 2022.04.03. 10:34:13

@Puerto Prince: pont olyan barátom volt akkor, mint te :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.03. 10:37:21

@Puerto Prince:
Zsidrak vagyok, nincs fityma ;)
Igazi hanukas :P

@MsIreneAdler:
:))
Latod mekkora makod van hogy nem egyutt utaztunk ?
;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 10:47:14

@MsIreneAdler: ez roppant érdekes, nekem sosem volt olyan barátnőm, mint te :D

Sőt, semmilyen sem volt :D :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 10:48:48

@szociál: nos ebből nekem is volt jópár vitám a helyiekkel, mikor mondtam, hogy nem, nem fogom körülmetélni magam... de miért, kérdezte a menyasszonyom. Ez higiénés okokból nem zavar? Nem, feleltem, én megmosom.

Nem szopott szívesen, nem is vettem el :D

MsIreneAdler 2022.04.03. 11:29:05

@Puerto Prince: pedig tisztán emlékszem: az első barátom volt akkoriban és az egyetlen, akinek mogyoró barna szeme volt (ami mint tudjuk, nagyon különleges:D)

@szociál: azért volt pár, már már szexuálisnak mondható élményem azon a buszon :)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 11:51:49

@MsIreneAdler: igen, csak gondolom ő egy 180 magas, jól öltözött, jóképű csávó volt, aki le tudta venni a tekintetét a dekoltázsodról és nem nézett a popsid után ácsingózva, amikor elköszöntetek :)

Hanem laza volt, magabiztos, aki mellett jól érezted magad; egyszerre a kalandot és a biztonságot... :)

Bambamamba 2022.04.03. 12:34:26

@Puerto Prince: Ez őszinteség megér egy KÖSZÖNÖMÖT!
Viszont igazolja a mondást: a világon minden a szexről szól, viszont a szex meg a hatalomról!
Na ezért lettem az, aki vagyok.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 12:47:37

@Bambamamba: és mi sodort ide, erre a blogra? A trópusi szextúra talán? :D

MsIreneAdler 2022.04.03. 12:47:45

@Puerto Prince: nem is tévedhetnél nagyobbat. Nem is figyelsz te rám :). Soha nem tetszettek az ilyen tipukus menő manók, élvezettel hajtottam el őket. 172 centi magas volt, helyes arca volt, kicsit testesebb testtel ( nem izom:)). Ment abba a suliba, amibe a szülei mondták, szófogadó volt, igazi jófiú. Verseket, dalszövegeket írt, nagyon szeretett engem. Minden lánynak ilyen rendes, kedves első pasit kívánok, csak ne maradjon vele túl sokáig, mert a vége csúnya lesz :))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 13:17:27

@MsIreneAdler: dehogynem figyelek rád, csak nem mindig hiszek neked, mert még a fiatalkori megszégyenüléseim vas markában vagyok :D

Mi volt a végén?

Bambamamba 2022.04.03. 13:32:59

@Puerto Prince: "Nem is figyelsz Te rám"
Hogy idézzek.
A szextúra? Mondtam, ítam, hogy a szex untat. Még a főzés is izgalmasabb.

Bambamamba 2022.04.03. 13:36:48

@Bambamamba: Ezért vagyok itt. Hogy megértsem, vagy legalább próbáljam, hogy mi a szexben ennyire szuper.
És, féreértés ne essék, nem bántottak, voltak jó szeretőim, de mind felejtős. Nem értem mi benne a nagy cucc ? Régóta nem értem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 14:23:45

@Bambamamba: dehogynem figyelek rád, csak nem mindig hiszek neked. Hogy idézzek.

Na de jó, tegyünk egy próbát, szóval unod.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Szoktad azt érezni, hogy nagyon hiányzik a kielégülés?
Inkább maszturbálsz ilyenkor, vagy azt sem?

Szóval hogy van ez nálad?

Bambamamba 2022.04.03. 15:03:17

@Puerto Prince: Hat, ez az. Rohadtul nem érdekel a kielégülés. Nem, nem szoktam maszturbálni. Egy korosztály vagyunk.

Bambamamba 2022.04.03. 15:04:44

@Puerto Prince: Ez a net, semmi köze a hiszek-hez. Én sem hiszek mindenben Neked. És ez így oké? Nem ?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 15:32:01

@Bambamamba: alapvetően én is hiszékeny vagyok, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy valakit nem érdekel a kielégülés :)

Viszont ha ez tényleg így van, akkor nem tudom... engem mindig is ez érdekelt, mindig is ez motivált, kis túlzással nem tudom, hogy mi másért érdemes élni :D

De szerintem ez olyan, mint a csokifagyi. Nincs logikus oka, hogy szereti az ember vagy nem. Vagy szereti, vagy nem, és ennyi. Vagy te mit gondolsz erről?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.03. 15:34:24

@Puerto Prince:
Viccet fele teve nem vok rabbi, de egy beavatkozason atesett a szerszam, ezert felig van rajta a sapka :)
A pirszing is a moka resze, meg is halnek ha atszirkodnak :)

@MsIreneAdler:
Felar van azon a jaraton a szexualis elmenyek okan ?
Egy hetes szexualis berletet szeretnek a4-es 6-os jaratra.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.03. 15:37:22

@Bambamamba:
Igazad van, masztizni nem jo, sot en azert csinalom mert rossz, kicsit mazohista vagyok.
Ezert is pityeredek el masztizas kozben, ami ellentmondas ,mert orulnom kellene annak ami rossz :)

Bambamamba 2022.04.03. 15:57:07

@Puerto Prince: Jó hasonlat! :)
Tudod jól belegondolva a kielégülés sose érdekelt. Inkább a szituácio. A játék. Jobb menni mint odaérni.
Ahogy egy ismerősöm megfogalmazta: az orgazmus 5 másodperc húsrángás. Persze más nőnek és más férfinak lenni. Nagy igazság!

MsIreneAdler 2022.04.03. 19:54:47

@Puerto Prince: fogalmam sincs, mi olyan hihetetlen abban, amit írok. De mivel nem egy vallási vezető vagyok, így nekem nem számít, hogy hiszel-e nekem vagy sem, persze kicsit rosszul esik, nyilván, de túl leszek rajta:)
Nos én valóban nem szerettem ezeket a topp fiúkat. Egyrészt tudtam, hogy 99% csak megkefélne és menne tovább, mivel én meg nem vagyok a hosszúlábú modellcsajszi, aki után lehet epekedni. Ehhez pedig többnyire nem volt kedvem. Mondjuk egyszer párszor sajnos ment olyan is a levesbe, aki pedig komolyan gondolta volna, de én meg nem hittem neki, hát ez van. Mindig az ilyen nagypályás fickók mögé szerettem nézni, az érdekelt, hogy ki ül a "sarokban". Szinte mindig érdekesebb figurákra bukkantam, mint az agyonsztárolt fickók.
Hát a csúnya az az utolsó egy év volt. Bevallotta, hogy megcsalt. A legborzasztóbb ebben az volt, hogy le sem szartam. Ezen "kaptam fel" a fejem, hogy ez ugyan miért nem fáj nekem. Utolsó fél évben már nem feküdtünk le egymással, nekem is lett más. Mondhatni félreléptem, de ugye arról már szó sem volt, hogy egyszerre "futottak" a srácok. Na és hát az a másik pasi... Szóval mikor beültem a limuzinba, utána tudtam, hogy nem fogok visszaülni a Trabiba :). Mikor szakítani akartam, sírt. Aztán meg azt ajánlotta, tartsunk szünetet. Szerintem egyikünknek sem volt bátorsága szépen lezárni az egészet. A szülei pl már az eljegyzést tervezgették, nagy volt a nyomás. Aztán egyszer csak nem találkoztunk többé. A szüleinek nem mert szólni, én mondtam el nekik, mikor egyszer nálam keresték még a "szakítás" után.

MsIreneAdler 2022.04.03. 19:57:15

@szociál: hát kedves férfiak jártak arra a reggeli és a délutáni csúcsban, bújtak és simogattak :D...
Mondjuk nem tudom, férfiként is ilyen élmény-e a túra. Próbáld ki, azt mondom:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.03. 21:30:28

@MsIreneAdler:
:))))))

Igen ,eleg szokatlan lenne ha a noi utasok molesztalnak a kiszolgaltatott szegeny pasikat :)
-Holgyem ez mar sok, uljon at mas olebe, engem otthon var a nejem !

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 22:44:59

@MsIreneAdler: félreérted. Azért nem könnyű hinnem neked, mert elég csinos és jó fej vagy, márpedig az ilyen fehér nők általában nem az olyan férfiakat választják, mint én... távolról sem :)

Mondjuk a mogyoróbarnán kívül tényleg van egy hasonlóság, az első menyasszonyom nekem is csúnya véget ért :/

Nem akartalak megbántani, na. Bocsánat. :*

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.03. 23:20:11

@Bambamamba: ma már engem is jobban érdekelnek az elméleti és körítő dolgok, mint a puszta kielégülés, de szerintem ez természetes. Inkább csak azt nehéz hmmm, nem elhinnem, ez nem jó szó, mert olyan, mintha nem hinnék neked vagy Irénkének... szóval nehéz elképzelnem, hogy sosem érdekelt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 02:52:11

Ha egy ország ennyire szeret sz*pni, akkor hagyni kell had sz*pjon még 12 évig.
A kukákban guberáló nyugdíjasoknak pedig fogjuk meg a lábát és lökjük be őket, hogy könnyebben guberálhassanak.
Cigányokat pedig utaztassuk ki erdélybe a lelkitársaikhoz, annyira megértik egymást.
Negyedik 2/3 után pedig nem kéne sírni hogy drága minden, ne rinyáljanak hogy 900 lesz a benya ára, mert már nincs választás, a jelek szerint sz*pni szeretünk, hát akkor mindent bele elvtársak jöhet a mélytorok.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 08:18:28

@szociál: nah a Varga Judit pl pont úgy néz ki, mint azok a nők, akik csúnyán el szoktak velem bánni. Most mindenki megtapasztalhatja, hogy de jó is az :)

Mikor kérsz egy kis figyelmet tőle, erre kinevet, mikor szeretnél egy kávézós interjút vele, de rútul megaláz a barátnői előtt, vagy megpróbálod felhívni magadra a figyelmet, de őt csak egy másik csávó érdekli, a menő gyerek.

Szeretnél látszani, barátkozni vele, alkalmadtán ki is elégítenéd, de ő úgy él és tevékenykedik, mintha te és a hozzád hasonló milliók nem is léteznétek. :)))

MsIreneAdler 2022.04.04. 08:46:19

@Puerto Prince: nem haragszom, dehogy :).
Egyébként, ha ez "hihetőbb" én sem arra pályáztam, hogy minél nagyobb lúzerekkel jöjjek össze. Jót akartam ám én is magamnak. Nekem pedig az volt jó, ha egy normális férfi mindene vagyok, nem pedig egy nagymenő századik strigulája. Nyilván volt, hogy kivételt tettem ;), de tartós örömöt úgy gondoltam nem okoz, ha egyik "bradpitt" öléből ülök át a másikéba. A másik, hogy úgy gondoltam/gondolom, hogy én a "kedves szomszédlány" kategóriában versenyezhetek. Van persze, akiknek ez a gyengéje, szóval nem volt okom panaszra, de a legtöbben mégis inkább a flegma dívák után tepertek hosszútávon, rövid távon pedig azokat kapták el, akik mindenkinek hagyták magukat. Valahogy így láttam anno.

MsIreneAdler 2022.04.04. 08:56:34

@szociál: ez van. Ez kell. Számomra is felfoghatatlan. Még kell találnom kell valamit, amivel megvigasztalom magam.

@Puerto Prince: uh.. Fogalmad nincs, mit művelnek az ilyen típusú nők a nőtársaikkal... Nehogy azt hidd hogy csak a férfiakkal kegyetlenek. Ezt lenne jó megérteni: ezektől mi nők is ugyanúgy szenvedünk és utána még egy kalap alá is vesznek velük.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 09:16:58

@MsIreneAdler: puffadjanak fel!

Mondjuk a férfiak hibája is, hogy minek csorgatják a nyálukat utánuk :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 09:29:54

@MsIreneAdler: @szociál: Mi ez a szomorúság, fiatalok? Az újabb kétharmad, vagy az egymillióval kevesebb ellenzéki szavazó?

Gyere Irénke, maradj itt velünk, felvidítunk!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 09:47:50

@MsIreneAdler: www.youtube.com/watch?v=ZbZSe6N_BXs

Ezt a számot sok szeretettel küldöm Sas Irénnek Budapestre :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 09:51:47

@MsIreneAdler: @Puerto Prince:

Most már nem érdemes finomkodni, átkell menni szélsőjobba.
Az milyen hogy síkhülye emberek is szavazhatnak, akik kb a retardáltak szintjén vannak.
Most lettem szerelmes Dúródórába, melléjük állok még ha faszságokat is mondanak néha.
Ez a márkizaj kb úgy tolta mintha a fidesz beépített embere lett volna, ennyi faszságot mondani a kampány alatt.....sztem Dobrev elpicsázta volna Vityát, még úgy is hogy Gyurcsány neje.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 10:32:21

@szociál: Dúró Dóra messze a legjobb nő a magyar politikában. Szép, rókás arca van, nagy mellei, vékony (több gyerek után is), és szép haja van. Tud öltözködni is. A testbeszédéből azt olvasom ki, hogy rendszeresen van orgazmusa, és a férjével úgy érintkezik, hogy feltételezhető, hogy vele.

Na, itt nem szoktunk politizálni, de mivel többetek lelkét nyomja a dolog, a mai nap lehet kivétel, elmerülhetünk a dologban, ha szeretnétek.

Kezdjük? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 11:07:39

@Puerto Prince:
Pont hogy most lett elegem a politikabol, szoval hagyjuk inkabb.

MsIreneAdler 2022.04.04. 11:32:45

@Puerto Prince: áh nem szeretnék politizálni, nem is értek hozzá meg untat is. De! :)
Bánt, hogy lopással, kurvázással, hazug összeborulással meg könyvdarálással be lehet jutni a parlamentbe, civil összefogással, jókedvű kezdeményezésekkel és nem mellesleg átlátható és mindenki számára hozzáférhető elszámolással meg nem. Csalódtam az emberekben, hogy birkák, csalódtam az összefogásban, amiért nem tudtak nekem olyat mutatni, amiért szívből rájuk húztam volna az x-et. Fáj, hogy még mindig fordítva ülnek a politikusok a lovon: nem, nem én vagyok azért, nem nem nekem kell tenni azért, hogy ő hatalomra kerüljön. Ne én "taktikáztak" meg szavazzak a magam meglátása ellen, hogy ő nyerjen. Neki (!) kell(ene) meggyőznie engem, hogy vele minden szép és jó lesz. Tudjátok: örök élet, ingyen sör.
És a legdurvább, ami nálam már 4 éve is kiverte a biztosítékot: az úgymond ellenzék még hisztizik meg egymásra mutogat egy picit, majd takonygerinccel beül a parlamentbe újabb négy évig, jó pénzért asszisztálni ehhez a cirkuszhoz. Huh. Na kb. ennyi lenne. Köszönöm:)

@szociál: MZP az elején szimpi volt, de aztán olyan fura megnyilvánulásai lettek, hogy nem tudtam eldönteni sztrókja van vagy átállt a sötét oldalra :D
Na igen Mrs. Spock kemény csaj, de sajna cipeli a ballasztot, le kéne tennie. Amúgy hosszú és eredményes életet kívánok neki.

Dúró Dóra az szmk-s anyukák réme :). El tudom képzelni mit művel, ha Karcsika szivárványt rajzol, vagy megfésül egy babát...

MsIreneAdler 2022.04.04. 11:36:29

@szociál: upsz későn jelent meg a kommented. Je suis terriblement désolé monsieur :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 12:10:54

@MsIreneAdler:
Le malheureux MZP est allé chez l'aphasique Bruce Villis, puis va à la piscine en famille et se casse la main, il aurait été difficile de trouver un challenger plus coquin. Je dis que Dobrev aurait énervé le joufflu.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 12:11:41

@MsIreneAdler:
jah bocs a franciámért :)

Szerencsétlen MZP átment afáziás Bruce Villisbe, aztán elmegy uszodába a családdal és eltöri a kezét, ennél balfaszabb kihívót nehéz lett volna találni. Mondom én a Dobrev kipicsázta volna a köpcöst.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 12:25:33

@MsIreneAdler:
sajnálom hogy egy netadóval nem rukkolt elő Viktor, az hozott volna az összefogásnak 3/3-ot :)
Olcsó net a lényeg, minden más nem számít, se buzipartiról megpattani készülő drogos politikus, se kurvázós polgármester, se pedofil nagykövet , csak az olcsó net ,meg a maytóba öltöztetett Tóth Szűzmária Gabi.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 12:32:47

@MsIreneAdler: hát igen. Nekem erről amúgy az ugrik be, hogy egyszer, nem sokkal azután, hogy Magyarországra költöztünk, a feleségem (ki más) elvitt egy lakossági fórumra vagy mi a faszra, mert hogy neki nagyon fontos ugye a politika. Konkrétan most is annyit beszélünk róla, hogy húha, na nem annyira a magyarról, mint inkább az otthoniról, mert május 9-én választás lesz (viszont Dutertére ugye nem lehet szavazni, mert 2x senki nem lehet elnök :) ).

Na szóval ezen a lakossági fórumon esett le, amikor pár szót váltottunk Schmuck Erzsébettel, hogy ezek az emberek elképesztően buták és tehetségtelenek. Voltunk még pár ilyenen, főleg a devizahiteles ügyek körül, amikor a feleségem szakmailag is érdeklődött a dolog iránt, meg az elején többet jártunk el otthonról. Kevesebb volt a gyerek meg a kovid :))) Szóval láttunk másokat is beszélni, cselekedni, működni, és kb. az a benyomás alakult ki bennem, bennünk, hogy ez vállalhatatlan teljesítmény.

Most nem azért, de te is egy olyan helyen dolgozol, meg mi is, ahol ennek a viselkedésnek a töredékéért másnap már kereshetnénk új állást. Az, hogy pártok néhány száz fő tagsággal tudnak működni, meg azok is csak addig tartják a pofájukat, amíg mindenki megtömheti a zsebét, ez nem irányvonal, ez nem munka. Egy kis példa megboldogult laborvezető koromból, ahol a késés rendszeres volt, én meg bevezettem a mozgó bért a Westgard-szabályok alapján, és volt némi hiszti, de működött. Utáltam embereket basztatni, de az nem volt állapot, hogy egy adott időpillanatban nem tudtam megmondani, hogy hányan dolgoznak melyik részlegen. Az, hogy alapvető fogyatékosságokra jöttem rá, csak még jobban kiborított. Ekkor elkezdtem azt, hogy csináltam két hónapon át szakmai átvilágítást, teszteket töltettem ki velük, belső értékelést vezettem be, aztán ennek megfelelően mind a negyven alkalmazottnak egyénileg leírtam, hogy milyen kurzust kell teljesítenie, egy adott határidőre, két körös vizsgának alávetve a képzés hatékonyságát. Volt, aki nem jött be továbbra sem időre, illetve nem akart tanulni, fejlődni: őket ki kellett rúgni, felvenni helyettük újakat, szétosztani a feladataikat, stb. És ez ugyebár csak egy kis labor vezetése volt.

A feleségem egy egész részleget vezet, namost a projekt, amit most készítenek elő, egy teljes éve vagy régebb óta dolgoznak rajta. Olyan szintű komplexitás, munka, kommunikáció, kapcsolattartás, hálózatépítés, egyeztetés, HR management, stb. van mögötte, ami magasan meghalad bármit, amire a magyarországi ún. ellenzék képes. Namost legyünk őszinték, hogy ez a baromság, amit Schmuck Erzsébetektől nem tudom én, Hiller Istvánig összehoznak, ez egyszerűen és szimplán elégtelen. Elégtelen lenne az élet bármilyen területén, nem csak a magyar politikában.

Tehát nem tudom, mire számított bárki, az ellenzék sorait olyanok töltik föl, akik másfél évtizede vereségről vereségre kurva jól megélnek abból, hogy kikapnak, amennyiben közel tudnak ülni az egyre fogyó, de létező fazékhoz. Kicsit amúgy azt gondolom, hogy az ellenzék értelmesebb tagjai mára már mind elhúztak a politikából, pláne az országosból, mivel ez a megélhetési középszer olyanannyira megfúr mindent, hogy az döbbenet. Továbbá ott van a politikai holdudvar, a médiagecikkel, közvélemény-kutatókkal, szakértőkkel, elemzőkkel, kultúracsinálókkal, újságírókkal, stb. akik baromira érdekeltek abban, hogy ez a rendszer fennmaradjon, és a megélhetési ellenzékiség mentén, a sok megtévelyedett választópolgár szavazatán keresztül az állami apanázsokból továbbra is írhassák az érdektelen és egyre uszítóbb faszságaikat.

Kicsit az jut erről eszembe (nem röhögni! :D), mint amikor fiatalon próbáltam csajozni, és sosem jött össze. Na, majd legközelebb! Na, majd ha jobban felöltözöm! Na, majd ha menő szövegeket mondok! Na, majd ha drágább helyre viszem el! Na, majd ha társaságban leszünk! És nem ment, nem ment, csak azért sem ment, és egyre súlyosabb kudarcokat szenvedtem, bármit is próbáltam. Úgy éreztem, amit most te is mondasz, hogy valami taktikai, technikai dolog miatt nem sikerül jól, holott a probléma én magam voltam.

Tehát analógiaként, ha megpróbálom megoldani a gondokat, először is azzal kell kezdeni, hogy a jelenlegi ellenzék a probléma maga. Ő tartja fenn és ő is okozta mindezt. Minden, ami nem ebből indul ki, tévútra csal, mint amikor a sikertelenségem miatt a nőket meg a technikákat okoltam.

Másodsorban a Westgard-szabályt alkalmazva egy benchmark alapján, senki nem kaphat egy kurva forintot sem, amennyiben a teljesítménye nyilvánvalóan és / vagy sorozatosan kilóg az általánosból, legyen az felügyelőbizottsági tagság vagy kommunikációs baki.

Harmadsorban kell húzni egy vonalat, hogy pl. 100 tagra juthat egy aktív politikus, de legalább háromszoros szorzó kellene az ellenféllel szemben, hogy a társadalmi aktivitást egyáltalán értelmezni lehessen. Aztán ezekről az aktivitásokról kétévente be kell számolni, és ha nincs meg, akkor lehet menni kasszázni.

Kb. ilyesmi :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 12:48:21

@szociál: nem hiszem, hogy ez ennyin múlt, a választásban csak néhány ember volt személyesen érdekelt, a többieknek a vereség is pont jó volt, pl Dobrevnek is :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 13:31:48

@Puerto Prince:
Ez mindent elmond

" Ha a fidesz nyert miért lett érvénytelen a népszavazás ??? Röviden azért, mert egy népszavazást sokkal nehezebb megnyerni, mint a választást. A kormány által sulykolt válaszokat sokkal többen húzták be, mint amennyi pártlistás szavazatot kapott a Fidesz, de ez sem volt elég a több mint másfél millió érvénytelen szavazat miatt. "

A másik meg az hogy a fidesz szavazók több mint 50 %-a azt se tudja ki az az MZP, tuti azt hiszik Gyurcsány a kihívó, ezért nem akart vitát MZP-vel Orbán, faluhelyen nincsenek úgy kiplakátolva Márkizajjal mint a nagyvárosokban, köztévén se látni Márkizajt.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 14:55:03

@szociál: figyu lehet, nem tudom, az én magyar rokonaim nagyobb része az ellenzékre szavazott, a falusiak is.

A probléma szerintem nem itt van, ez egy olyan dolog, meg amúgy az Orbán rendszere is, mint ami a Fülöpökön volt a Marcos-éra alatt. Mi több, a két dolog eléggé hasonlít is egymásra. Az apósék családjában többen is benne voltak az ellenállásban, az életüket meg épségüket kockáztatva. Majd erről tartunk egy teadélutánt, és megnézzük együtt a Dekada '70 című filmet, amit ha nem tudtok letölteni torrentről, akkor felrakom nektek. Mármint... a blogra. Namost a magyar pszeudo-ellenzéki politikusok nem állnak ellent semminek, még a millás fizetésnek meg a bizottsági tagságnak sem, nemhogy szerveznének egy, azaz egy erőszakmentes társadalmi ellenállási mozgalmat, már hogy erőszakosról ne is beszéljünk. Arról nem is beszélve, hogy nem Magyarország az egyetlen, ahol ilyesmi történik, pl. apám családjában ugyanez volt a Milosevics-éra alatt, aztán ott is volt ellenállás, van is erről egy jó könyv, Szrgya Popovics: Útmutató a forradalomhoz. Ráadásul ha esetleg valamelyik ellenzéki politikus bármi értékelhető ellenállást fejtene is ki, nem puskagolyó kerülne a hátába, hanem gerinc.

És a baj persze a pszeudo-ellenzéki szavazóval is van, mert újra meg újra leszavaz egy értékelhetetlen teljesítményre.

Most nem azért, mert kellően traumatizáltak a politikai témákkal karácsonykor, de a tágabb rokonságban aki indul bizonyos pozíciókért, évek óta dolgozik, mármint elég keményen azért, mert a Dutertéből elegük van, és vissza akarnak térni a hatalomba. De ez azzal is járt, hogy csomó embert kicseréltek, taktikát váltottak, kommunikációt fazoníroztak. És ezek pinoyok, nem svédek vagy németek, ez az alap lenne. Szerinted pl. elfogadható az a munka, amit a magyar ellenzék mutatott be?

Na mindegy, a lényeg, hogy fel a fejjel, mindig van holnap, és amíg élünk, addig remélünk! És hogy ha nem, hát meghalunk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 17:11:25

Egy hasznos dolgot mondjon valaki, amit az ellenzék a gyakorlatban tenni tudott, vagy a jövőben tenni tudna a parlamentben 2/3-al szemben. Senki? Akkor menjenek inkább haza, felesleges fenntartani a demokrácia látszatát.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 18:17:24

@szociál: ezzel nagyon egyet tudok érteni, mármint azzal a részével, hogy a modern kori magyar népesség nagy része egy kulturálatlan söpredék, ízlés és életöröm nélkül.

Viszont amiről az idézeted nem beszél, az az, hogy ezt a helyzetet nem Orbán kreálta ám. Hogy én is idézzek egy szülővárosombeli makitól:

“Aztán a rendszerváltás után ez a kis kommunista paradicsom összeomlott: iszonyú munkanélküliség következett, kilátástalan férfiak bámultak maguk elé a kocsmákban, olyan zéró perspektíva lengte körül a várost, hogy a mai napig beleborzongok” – mondja Zaza. “Mi kiskamaszként, majd kamaszként néztük végig ezt. Olyan mélyen belénk ivódtak ezek a képek, hogy valószínűleg ezért van az, hogy még felnőtt fejjel is összeszorult a gyomrunk, ha hazalátogattunk, akár családozni, akár zenélni jöttünk” – teszi hozzá Papa. “Idővel aztán nagyon sokan kezdtek el vállalkozni. Mindennel próbálkoztak az emberek Ajkán is: pedikűröztek, manikűröztek, avonoztak, zeptereztek, bejött az Amway, de nem nagyon volt olyan a városban, aki ezeket meg tudta volna fizetni” – idézi fel a kilencvenes évek hamis reménysugarait Kató Balázs."

A lényeg az, hogy a rendszerváltás során olyan nyomor keletkezett az országban, amit nem sikerült soha kiheverni. Namost ahogy én látom, az Orbánék azzal szakítottak nagyot, hogy megbuktatták a rendszerváltás elitjét, akik a mai napig ugyanazt a politikát nyomnák, ha hatalomhoz juthatnának. Az Orbán alatt meg igazából a rendszerváltás vesztesei megkapják a nacionalista öntömjént és mákonyt éppúgy, mint a fix melót és a többé-kevésbé tisztes megélhetést, valamint valamit, amit harminc éve csak a NER-ben érezhettek: elégtételt. Elégtételt a kilencvenes évekért, elfelejtkezve róla, hogy a kilencvenes években főleg a jobboldal volt hatalmon, és ugyanúgy tolták a privatizációt meg a köztulajdon szétrablását, mint a szociék.

Még Magyarországon volt az egyik osztálytalálkozóm, az első és utolsó, amire elmentem. Na ott jöttek elő ezek az emberek, akik fullba nyomják a fideszt, és akkor még új voltam az ilyesmiben, és megkérdeztem, hogy miért szavazna a fideszre, ha egyszer ezek lopnak, bolondok, stb. illetve nyilvánvalóan egy szervezett bűnözői társaság. Mire olyanok, akik tényleg kedvesek voltak velem 20 éve éppúgy mint akkor, mondták, hogy de ember, gondolj bele, mi volt itt a gyerekkorunkban... minden apa alkesz volt, vagy legalábbis nagyivó, meg minden második ember anyja is... kilátástalanok voltunk, az egyetlen remény az volt, hogy megfelelő földalatti műszakkal elmehetsz kedvezményes nyugdíjba, ha nem sikerült, szophattad a faszt. Hát mit ne mondjak, apám ratkós gyerek és dolgozhatott pár évvel ezelőttig. De gondolhatod, hogy milyen munkákat csinált. Itt minden férfit megaláztak, minden nőt megszomorítottak, a családokat szétverték, az éhezés, hajléktalanság, a nyomor úgy terjedt, hogy ahhoz képest a kovid kutyafasza volt. És erre jött rá a devizahitel, ami a maradék, úgy-ahogy életképes kasztot is tönkrebaszta egy életre. És akkor jött Orbán, és egyszerre minden jóra fordult, lett munka, ha máshol nem, Ausztriában, de az egyszerű melós meg tudott élni, rendes hitelt tudott felvenni, és persze szalag mellett de volt munka és kiszámítható jövőkép. Plusz, tette hozzá, megvéd minket a migránsoktól.

Tehát ja, a parlament nem való az ellenzéknek, nincs értelme, az összestől el kéne venni a fizetését. De nem csak tőlük, hanem a szociológusoktól, a minisztériumi háttéremberektől, egyetemi tanároktól, elemzőktől, közvélemény-kutatóktól, médiageciktől, esztétáktól, félnótás színészektől, a közéletben exponált mindenféle semmirekellő, belterjes faszfejtől, akik megbuktak szakmailag, politikailag és emberileg egyaránt, és akik legatyásították Magyarországot és a magyar népet úgy, és annyira, hogy Orbán a maga középszerű tehetségével és lojális bűnszövetkezeti tagságával örök időkre hatalomban tud maradni.

Mindenki, aki nem azzal kezdi, hogy az Orbán-éra a rendszerváltás bukásának szerves és kikerülhetetlen következménye, az nem látja a fától az erdőt, a hullámtól a tengert.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 18:28:19

@Puerto Prince:
Minden szavaddal egyetertek.

Csak az fura hogy a szerbekbel hogy tud nyerni egy ilyen populista fasz?
Szerbek nem olyan hurkak mint a magyarok es megis.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 18:46:18

@szociál: Azt nem vágom, már nem nagyon élnek rokonaim (illetve csak nagyon távoliak, akiket kb. sohasem látok) Szerbiában. És ha beszélnék velük, akkor sem politikáról beszélnénk :)

Ezt a napot is csak azért fordítom erre, mert úgy érzem, szökőévente egyszer érdemes végigbeszélni hogy watt dö fakk történt az országgal meg mindannyiótok közös életével, és jó kibeszélni ezt a szomorúságot. Csak az a baj hogy Magyarországon a politikában csak szomorúság és még nagyobb szomorúság van, mert nem elég hogy az Orbán marad, a problémák amik okozták az egész csávó sikerét, nem csak hogy ott vannak és ott voltak, de a választás eredményétől függetlenül ott is maradnak veletek.

Úgyhogy szomorkodjuk ki magunkat ma rendesen, mert holnaptól új nap virrad, és a harminc éve megoldatlan problémák továbbra is velünk maradnak :)

MsIreneAdler 2022.04.04. 20:13:44

@szociál: semmi baj, szeretem a franciát! Hallgatni, csinálni, csak tanulni nem :)

@Puerto Prince: nyilván nem fogjuk ma megváltani a világot és nem is akarom a te jó kis blogodat ilyen marhaságokra elfecsérelni mint Orbán Viktor. Így is köszönöm, hogy itt ezt leírhattam anélkül, hogy ízekre szedtek volna és megnyugtattatok, hogy nem csak én látom, amit látok.
Igazad van a 90-es évekkel kapcsolatban, de azért történt ott jó is! Illetve olyan is, amire kellemes visszagondolni: pl első csók, első szex :))) Bravo újság, tini disco, szalagavató. Borzalmas zenék :) Nektek ilyesmi?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 21:06:33

@MsIreneAdler: Kazettában tekertük cerkával a szalagot, meg elemes magnóról szólt a Tankcsapda meg a Lovasi. Én a kocsmás társaság voltam, nem a diszkós :D

Első szex, jha hát olyan is volt :)

Bár én sokkal jobban emlékszem az élet lassú, offline folyására. Még éltek a nagypapák, akik tudták a dolgokat, a nagymamák, akik boldogok voltak hogy nem kell tüzet rakni a főzéshez mert volt villanyrezsó. Meg voltak ennek a régi világnak a relikviái, pl. kivittek kaszálni mert nem volt motoros fűkasza meg minden. Sokkal közelebb voltak az emberek egymáshoz, sok valódi közösség volt. Alapjában véve olyan szép gyerek- és fiatalkorom volt, hogy csak na :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 21:28:44

@MsIreneAdler: @Puerto Prince:
80-90-es évekbe én is visszamennék, legjobb korszak volt, se a hidegháború, se Csernobil nem árnyékolta be annyira.

Óóóó az első szex.....az tavaly volt, megvártam az igazit, neki engedtem hogy leszakajtsa a virágom :)

MsIreneAdler 2022.04.04. 21:30:45

@Puerto Prince: jó, de a tinidiszkó még azok előtt az idők előtt volt, hogy alkoholizáltunk volna :). Tudod, sulibulik a középiskolában.
Nem emlékszem, hogy írtál volna az első szexről... mi volt a gond?

MsIreneAdler 2022.04.04. 21:31:32

@szociál: blabla! Hallgatunk :)! Mesélj csak te kujon!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.04. 22:14:37

@MsIreneAdler:
Semmi kulonos nem tortent, egy gyertyafenyes vacsoraval inditottunk, tetotol talpig latexban, mindkettonkon szopoalarc, abban kicsit nehez enni, de leturmixolva a pizza mar lement.
Vacsi utan elokerult az ostor, kicsit elvert a kislany, miutan vegzett neztunk egy kis pax tvt mert kereszteny a szentem.
Az imadsagok es peldabeszedek utan megint elvert, allitolag ezt hivjak szexnek, szoval a szex is megvolt barmi is az :)
Igy telt, kellemes volt.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.04. 23:23:51

@szociál: én a 2000-es évekbe mennék vissza szívesen, akkor jól nyomtam a dolgokat :)

A gyerekkorból meg inkább a 80as évek hiányoznak, a régi szoci világ. Nem volt az olyan jó, de olyan rossz se. Most amilyen őrült a világ, ahhoz képest meg kifejezetten nyugis volt. Aranykori

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.05. 05:38:09

@Puerto Prince:
Pont ezért tetszik minden jobban mert akkor volt a gyermekkorunk.
De a 80-as években gyereknek lenni sokkal jobb volt, mint 2010-ben gyereknek lenni, még nem rontottak meg minket a konzolok világa, a szmáítógép, okostelefon, millió egy csatorna a tv-ben, sőt egy darabig csak feketefehér tv-nk volt amin csak az M1 jött be, meg asszem a jugo :)
Onedin, Minden lében két kanál, Derrick, Starksy és Hutch, Gyökerek, Izaura, tv torna, híradó.......ritka szarok voltak, de akkor jónak tűnt :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.05. 07:35:24

@Puerto Prince:
Milyen érdekes, hogy mi is ezt hallottuk a szüleinktől, hogy az ő idejükben milyen jó volt, bezzeg most! Lehet ők is ezt hallották az ő szüleiktől. És mi is ezt mondjuk a mi gyerekeinknek. És ez így megy tovább. Az emlékek mindig megszépülnek :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.05. 07:37:32

@MsIreneAdler: mikor megláttam a kérdésedet, a válasz elolvasása előtt gondoltam, de meg fogok ezt még bánni, hogy érdeklődtél szocitól.
Na tessék, kellett neked? :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.05. 07:42:09

@szociál: néha, mikor látok egy-egy régi filmet amiért anno rajongtam, most csak bambulok miért is tetszett ez nekem?
Nagyon magason van az ingerküszöbünk már, és észre se vesszük.
Nem is csoda, hogy a mai gyereknek már sokkal többminden kell ahhoz érdeklődjenek valami iránt. A jövő, hogy már a szülőágyon a baba kezébe teszik a zokostelót, hogy cicizés közben ne unatkozzon.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.05. 07:46:16

@Szőkenőő: igen ezt sokat hallottam de nem így van, pl nagyszüleimnek nagyon rossz gyerekkora volt, dédszüleimé meg horror. A szüleim sem áradoztak sokat az ötvenes-hatvanas évekről, ők is a 70-80asokban érezték jól magukat. :)
A gyerekeimnek nem rossz amúgy, de más, nagyon más. Összement a világ, egyre több ember között egyre magányosabbak, stb

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.05. 07:47:13

@Szőkenőő: ez a feltevés felháborító. Cicizés közben a legizgalmasabb dolog a cici!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.05. 08:10:36

@Szőkenőő: @Puerto Prince:
Anyuéknak se volt boldog gyerekkora, nagyon sokat dolgoztak a földeken, mami mindig vitte ki őket és kapáltak, mikor elmentünk döbrököz felé mindig mutatta hogy ide sokat kijártak dolgozni a tűző napon, meg ugye anyu 51-es volt odabacott az 56 is, meg az apja korán meghalt, így a mami nevelte fel őket egyedül, és mikor feltudtak költözni pécsre jó iskolákba járhattak, és sikerült a felemelkedés , persze apu bányész fizetése is segített neki, akkor az uránba nagyon kellett az ember, felvétel az mindig volt, lakást is adtak aláírt vagy 25 évre.
Valóban akkor egy Minden lében két kanál nagyon menő volt, pláne hogy Tonikörtisz játszott benne, és Sztankai volt a szinkronja, zabálta a nép, ma már meg nem nézné az ember.

MsIreneAdler 2022.04.05. 11:59:22

@szociál: hát valahogy nem ilyesmikről lehetett olvasni első szex címszó alatt a Bravó újság Szex szerelem gyengédség rovatában :)

@Puerto Prince: imádtam. Mondjuk most is szeretek táncolni :)

@Szőkenőő: vizuális típus vagyok, szóval kellően sokkolódtam, ahogy elképzeltem egy madárfejű 26 centis brével rendelkező pasit, amint szopóállarcban üvölti, hogy oui,oui :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.05. 12:32:49

@MsIreneAdler:
Aszontam tavaly szakajtották le a virágom, addig pókháló, de nem figyelsz :)
50 év alatt lát mindent az ember, ezért lett ilyen extrém az első kekszuális élményem :)
Ha ez 14 évesen történt volna akkor szia, puszi, simi, kukinuni és vége, vagy csak szájkukiszájkuki :))

Táncolni ki nem szeret ?
Én mindig táncraperdülök ha rámjön, tegnap a spárban csacsacsáztam a zöldséges eladó kisasszonnyal, úgy megpörgettem hogy sugárba folyt a nyála szegénynek, ez a fidesz győzelemnek tudható be, mert a sokk miatt egy napig nem voltam önmagam :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.05. 12:47:18

@MsIreneAdler: egy kis tánc az jó, bár én nem tudok waltzot járni, csak ringok a ritmusra... ha van ritmus

MsIreneAdler 2022.04.05. 14:56:44

@szociál: hogy egy klasszikust idézzek (kissé pongyolán): én figyelek rád, csak nem hiszek neked :)))

MsIreneAdler 2022.04.05. 16:43:58

@Puerto Prince: nyihihi!
(na most jól rácáfoltam a gonosz, vérszívó fehér nő legendájára...ja nem :))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.05. 17:45:26

@MsIreneAdler: ha lett volna közületek akár egy is, aki élvezettel és bőszen elveti magát a koliszobám kissé poloskás ágyán, én esküszöm, hogy semmilyen legendát nem imprintáltam volna bele a tudatalattimba :)

MsIreneAdler 2022.04.05. 19:40:01

@Puerto Prince: nah, jókor mondod, hogy a koleszos ágyak poloskásak :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.05. 23:13:45

@MsIreneAdler: most, hogy a hátaddal összenyomtál egy párat :D

MsIreneAdler 2022.04.06. 07:53:38

@Puerto Prince: csak egyet :)
Hogy halad a toborzás?
Egyébként ezzel, hogy nők jelentkeztek többségében, több blogbeli mítosz dőlt meg, és ez tetszik!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.06. 08:22:55

@MsIreneAdler: hát gondolkodtam ezen és tulképp nem, nem dőlt meg blogos mítosz. Vagyis a szövegelés szintjén de, de gondolj bele hogy az átlag kommentelő pasi úgyszintén arról beszél, hogy ő a nőkért a kisujját sem mozdíttya :)

És hát ez van a projekttel is, megkértem pár embert, hogy segítsenek a toborzásban, úgyhogy megengedték, hogy az ő képeikkel házaljak. Rengeteg üzit kapok, mert egy elég jó nő képeit használom, de 5 mondat után kiderül, hogy nem olvasták a bemutatkozót, illetve hogy eszük ágában sincs eljönni. Szerintem így áll a szexhez és a kalandokhoz a férfi kommentelőtársak nagy része is :)

A párok szerintem az ideális meghívottak, mivel legrosszabb esetben is részt vesznek jó társaságban egy jó hajótúrán :)

A nők akik jelentkeztek eddig, nagyragadozónak tűnnek, ketten konkrétan kikötötték, hogy ők nem fogadnak el sem pénzt sem mást, csak a szex érdekli őket. Sőt, még a blogoszférából megismert pajtásunk is jelentkezett, rögtön egy helyes képpel, csak most elfoglalt és keveset ír.

Jelenleg 18-an vagyunk, 5 pár, 2 férfi és 6 nő, tovább már nem toborzok aktívan.

Kábé így állunk :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.06. 11:27:10

@MsIreneAdler:
Minden szavam igaz, mint orjbanviktojnak :)@Puerto Prince:
Rosszlanyokponthun lenne kapas, ott promozd :)

MsIreneAdler 2022.04.06. 12:21:22

@Puerto Prince: inkább a minden nő frigid, a szexet csak manipulációra használja, meg még le is húz anyagilag című mítoszra gondoltam ;)
Nagyon kíváncsi leszek, hogy fogjátok érezni magatokat. Te nem érzed azt, hogy kísértésnek leszel kitéve? Nosztalgia, tenger, ott fognak szexelni az orrod előtt....

@szociál: ez esetben alavju :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.06. 14:47:12

@MsIreneAdler: kísértésnek? Nem hiszem. Ha szeretném magamat megkísérteni, nem lenne túl nehéz összeverbuválni akár 8 ázsiai csajt sem aki mind engem kényeztet :) Szerintem egy délután alatt is sikerülne. :P

A fehér nők nem hiszem, hogy rám izgulnának fel. Ha mégis, akkor is jobban érdekel a hajózás meg a kapitánykodás. De ha rajta is lennék a dolgon, túlságosan félnék bármit is csinálni. Lehet, hogy fel sem állna :)))

Amúgy ha minden jól megy és megkapjuk ezt a hajót, amiről beszéltem, akkor azon már dugtam egy jót :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.06. 14:48:24

@MsIreneAdler: amúgy ebben a blogmitológiában mégiscsak igazad van!

MsIreneAdler 2022.04.06. 17:22:12

@Puerto Prince: jó, nem arra gondoltam, hogy szándékosan kísérteted meg magad (vagy hogyan mondjam:). Hanem hogy másféle, laza fehér nőket látnál, akiknek pl bejön a kapitány sapi és feledtetik veled a rossz berögződéseket ;).

MsIreneAdler 2022.04.06. 17:47:53

@Puerto Prince: ugye? Kínomba röhögök mikor meglátom leírva a dőzsölő egyedülálló anyukát, a házasság után tutira sose seha szexelő feleséget és társaikat. Mítikus lények.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.06. 17:58:49

@MsIreneAdler: öreg vagyok már bohócnak :)

Van egy olyan elképzelésem, hogy nők terén kikupálódva visszajőve nekem is csurrant-cseppent volna a hófehér szaftosból, ha ez lett volna minden álmom és vágyam. De nem volt :) Mert amúgy maga a tény, hogy egy hajón Cebuba menet megszúrok egy nunit, ez annyira nem lenne új élmény, mondhatnám közönséges :)
Szóval visszatérve én már csak ilyen maradok. Szexeltem már fehér nővel, mint tudod, de nekem ti már régen tabuk vagytok. Túl régen. Én már csak ázsiai nőkkel szeretnék lenni, velük érzem magam komfortosan a szexben. Öreg vagyok már ezen változtatni :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.06. 18:01:57

@MsIreneAdler: jaja :D

A kedvencem az, amikor kitalálják, hogy a nőket nem érdekli a szex, ez csupán egy lényegtelen dolog számukra. Bezzeg a pénz!

MsIreneAdler 2022.04.06. 18:43:55

@Puerto Prince: nyilván jutott volna, még valószínűleg azok közül is, akik anno elutasítottak. Jól van, én elhiszem, hogy nem mozgat a dolog. Meg aztán "aggódjon" ezen a feleséged:);)

Igen, erre emlékszem. Aztán nem hitték el, mikor én is írtam, hogy a bankóktól nem nedvesedik a nő :). Erre az eszmefuttatásra talán az lehet a magyarázat, hogy némelyik pasinak fogalma sincs, milyen, mikor egy nő kívánja és szét akarja szedni. Illetve a grillcsirke pózról és az unott nyögésről azt hiszik ez a szex csúcsa. Erre jön még, hogy azt látják, a gazdag pasiknak milyen jó nőik vannak és azt a téves következtetést vonják le, hogy a pénz által keltett őrült szexuális izgalom vezeti a nőket, mikor ezek alá a stexes majmok alá fekszenek:)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.06. 19:01:13

@MsIreneAdler: a feleségem gyakran forgatja a szemeit, mikor mondom neki az újabbnál újabb és idiótábbnál idiótább ötleteimet. Például azt sem szokta érteni, hogy miért jó körbehajózni a Földet, illetve hogy miert keresem mindig a veszélyt és a szörnyhalált. Olykor veszekedik velem, hogy négygyerekes apaként nem kéne úgy viselkednem, mint egy bagzó kamaszfiúnak, és ilyenkor közli velem, hogy ha nélküle halok meg, akkor a gyerekeket egy templomban nevelteti fel és ő meg bevonul egy apácazárdába. Miután mélyreható erveimmel meggyőzöm, dorombolva bújik hozzám és közli, hogy azért egy képet magával visz rólam :)

Na mindegy; a lényeg az, hogy zsémbel egy kicsit, de aztán büszke ám a menő férjére :)

A lóvé valóban alkalmat ad nőt szerezni, de nem jó szexet, szerintem innen a félreértés. Kicsit olyan ez mint a TÚL jól kinéző csajokkal, akik sosem tanulnak meg rendesen szopni. Félünk kimondani azt, hogy a legjobb pasik és csajok is az aspiráló átlagosak, akik megtanulják kicsípni magukat, öltözködni, odafigyelni a másikra, stb. :) az ilyen emberek ugyanis képesek arra is, hogy foglalkozzanak a másikkal

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.07. 23:54:56

@MsIreneAdler: húú hallod most beszéltem egy jelentkező csajszikával akit kénytelen leszek elutasítani, mert a végén megtörténik, amitől aggódtál. Hátborzongatóan jó fej. És hogy néz ki, te jó isten! Kettényílik előtte a Vörös-tenger, ha beleteszi a lábát! A triumphos meg CKs bugyik azért imádkoznak, hogy az ő sunájára kerüljenek! Olyan mellei vannak, hogy rossz máshova nézni, és szereti Ázsiát, valamint 159 magas :)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 05:55:42

@Puerto Prince: és milyen pajkos, de szomorú szemei vannak... szépek, mint egy Tóth Árpád vers, de felkavaróak, mint egy másnapos békaügetés :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 06:22:26

És a legjobb az egészben, hogy nincs meg benne ez a nyugati durvaság, hanem egy vattacukor a lelke, olyan vele beszélgetni, mint egy leheletfinom selymen lágyan tovasuhanó, tavaszi szellő. Könnyed, bájos és simogató. Nem értem, miért jönne el egy ilyen helyre, mondjuk ő az első, aki egy teljesen más témából nyargalna át

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.08. 06:40:59

@Puerto Prince:
Rá fogsz bacni, mert 180 centis svéd szőke bombázók fognak csak jelentkezni, vagy hollandok, azoknál az átlag a 180, és amikor elkapnak ,akkor el vagy kapva, nincs menekvés :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 08:46:26

@szociál: nem beszélek svédül, meg különben is azt olvastam valamelyik blogon, hogy azok csak a csokifaszt tolják korpásba :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.08. 10:51:53

@Puerto Prince:
ja én is úgy hallottam hogy a svéd faszik kezdenek idegroncsok lenni mert a svéd csajok gerjednek a migrikre, pláne ha négus
Ibrahimovicsot kb istenítik, mondjuk az már egy félisten valljuk be, önbizalom van ott :)

MsIreneAdler 2022.04.08. 13:13:11

@Puerto Prince: nocsak nocsak :). Pont ilyesmire gondoltam, hogy valaki a kis finom lelkével odagubózik melléd a...izé...ahol a kapitányok szoktak lenni egy hajón, és a nagy ábrándos szemeivel hallgatja a sztorijaidat. Aztán araszol közelebb és közelebb a szép melleivel...és kész is baj. Sőt elárulom, egyenruha+szokatlan jármű irányításának képessége=szexi. Evvan. Nem a levegőbe "beszélek"...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 15:39:25

@MsIreneAdler: mellém tutira nem gubózik senki, a szalonban fogják partiba vágni a szende szemű szüzeket :) én a hídon leszek, és kormányzom az óceán legmenőbb hajóját :)))

Most utánanéztem ennek a csajnak, aki igazából már egy harminchatos nő, és Linkedinen meg faszbukon is tök magabiztosan tűnik fel, mondhatnám lecsípte a lelke felé nyújtózkodó csápjaimat, mint amikor egy kotlós félbecsippenti a sötét földből félig kilógó gilisztát. Nagyon szomorú, már fél nap után rossz szájízzel gondolok rá meg a kedvességére. Biztos csak azért csinálta, hogy jól megalázhasson, de nem adom meg neki ezt az örömet, holnap közlöm vele, hogy nem jöhet, mert büdös a lába, és ettől úgy érzem majd, hogy én nyerek :(

Milyen tapasztalat, te Irén? :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 15:42:23

@szociál: most néztem meg, hogy ez az ibrahim kiageci, de ez nem negró hanem csak barna :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.08. 15:54:35

@Puerto Prince:
Kell a kihivas, dominakat stopizd le :)

Nem vagtad ki Ibra ?
Nem vagy egy focifan :)))
Ő kb olyan mint Shumi volt a F1-ben :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 15:58:12

@MsIreneAdler: bár most találtam róla egy képet hátulról is. Nem értem, hogy az ilyen nőket miért nem szúrja valaki rendszeresen, vagy ha teszi is, miért nem csinálja olyan jól, hogy beleszeressen ez a tündérke :(

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 16:04:36

@szociál: á, az megvan. Mika Hakinen, Schumacher meg Vilnöv voltak a sztárok, emlékszem, a koliban kapcsolgattam a tévét míg a szobában Tamás megcsinálta a nőjét :) A Fülöpökön nincs sport, most nyerték 8 érmüket a 14ből a legutóbbi olimpián :)

Tehát összességében ja, leszarom a sportot, igaz ami vicces volt az a vietnami foci, ami kurva szar, de a helyiek imádják :)))

MsIreneAdler 2022.04.08. 18:24:06

@Puerto Prince: szerintem csak leesett neki, hogy nem a tiéd a hajó, így feleslegesen nem rebegteti a pilláit tovább, lelkileg meg nem akar csápizni :D.
Őszintén: láttad előről, hátulról... Szerinted egy ilyen nő mi a büdös bánatért lenne, kis visszahúzódó, önbizalomhiányos gyenge virágszál? Még én sem vagyok az, pedig CK lehet nem örömében sírná el magát, ha meglátna a bugyijában :) Mondjuk édesmindegy, ezt kajálják a férfiak, a szárnyaszegett gyönyörű kismadár figura mindig bejön. Irigyeltem mindig, aki tudta ezt hozni.
Én a helyedben nem venném ezt magamra, kicsinyes bosszút meg pláne nem forrralnék ( ó dehogynem;))).
És igen, híd! Ahol Picard is ült én buta :)

MsIreneAdler 2022.04.08. 18:58:13

@Puerto Prince: ja és igen a tapasztalat. Nőből vagyok, ezért magamon és a többi nőn is azt tapasztalom, hogy bejön nekik az ilyesmi ;):). Kinek jobban, kinek kevésbé, de szerintem az az abszolút kisebbség, akit nem mozgat meg az uniformis.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.08. 20:51:00

@MsIreneAdler: biztos nem olyan ártatlan, önbizalomhiányosnak sem gondolnám (elég határozottan érdeklődött), sőt szerintem másfél liter jópasiszlottyot abszorbeált már a hamvas kis teste. De ettől még szende volt, és nem volt erőszakos, mint a nyugati csajok általában :)

Ami amúgy nekem nagyon bejön, csak megijedek tőle. Szerintem ha egy bővérű fehér nő rám mászna, a kukim sem állna fel :D

Na szóval milyen különleges járművet vezető pasira gerjedtél rá? Villamos? :D

MsIreneAdler 2022.04.09. 14:18:20

@Puerto Prince: ó nem. Pont, hogy nem a harsány, fehérmájú európai nők miatt tettem fel a kérdést. Azoktól nem "féltelek" :). Az ilyen kis virágszálak veszélyesebbek.
Nekem bejön az egyenruha, és mivel semmit nem vagyok képes irányítani a bicajon kívül, ezért nekem tetszik, ha valaki meg ügyes ebben. Úgy általában engem teljesen lenyűgöz, ha valaki olyanban van otthon ami nekem nem megy.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.09. 17:53:36

@MsIreneAdler: szóval nincs esély arra, hogy harminchatos, gyönyörű magyar lányok ártatlanok legyenek, mint a gyöngyvirágon csüngő harmaton megcsillanó tavaszi napsugár? :/

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.09. 23:12:53

@Puerto Prince: igen, ez nem lehet könnyu, amikor akarsz valamit, de az nem jön össze

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.09. 23:16:31

@Puerto Prince: dorika jo irányba ment el kulso tekintetében....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.10. 06:28:03

@Puerto Prince:
Imádom a vietnami focit, mikor látom hogy a felfestett salakon flipflop papucsba rugdossák a rongyokból összetekert labdácskát és gól után bevernek egy mangót, az annyira cuki :)

@MsIreneAdler:
"Mondjuk édesmindegy, ezt kajálják a férfiak, a szárnyaszegett gyönyörű kismadár figura mindig bejön. Irigyeltem mindig, aki tudta ezt hozni."

Sztem a rajongótábora meg van az XXL size modelleknek is, ahogy a bundás kislányoknak is, nem mindenki rajong a csupasz nunusért, ahogy nem mindenki rajong az 50 kilós kislányokért :)
Szóval kalandra fel, tépd le a CK bugyikát és támadd le az első buszsofőrt aki szembe jön veled :)

@Peni a Valdes:
Dórika egy kicsit terhes volt ezért párszor, ha a küldejét nézzük ;)
Sztem előtte se volt rondaság, dugnám....ööö vagyis csókolnám a kezét :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.10. 08:21:15

@szociál: sosem volt egy nagy szépség, de ott van benne az a tűz meg motiváció, ami a jó szexhez kell :))

És hát a dudái... naigen

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.10. 09:05:11

@szociál: igen, de a kezdet kezdetén más karakternek tűnt külsőleg

MsIreneAdler 2022.04.10. 09:34:12

@Puerto Prince: szerintem erre zéró esély van. Hacsak nem eddig valami kő alatt illetve apáca zárdában volt a csaj :). Gondold el azt az ajánlatdömpinget amit egy ilyen nő kap. Hisz voltál hasonló helyzetben, te is tudod, hogy milyen, mikor nagy rád a kereslet. Nehéz mindenkinek ellenállni.
De mire gondolsz ártatlanság alatt? Szüzességet?

MsIreneAdler 2022.04.10. 09:45:13

@szociál: köszi a kiegészítést. Igen, van, aki másra bukik, ezt elfelejtettem odaírni. Nekem nincs ezzel bajom, tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek meg van a rajongótábora ;)

@Peni a Valdes: komolyan? Még csak ovis a legnagyobb? Nekem elég népszerűtlen a véleményem róla, szóva nem mondom inkább.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.10. 10:08:06

@MsIreneAdler: lelki szüzességet :)

Engem nem zavar, sőt, kifejezetten jónak tartom, ha egy nő tapasztalt a szexben, de ha a lelke romlott, akkor a testi szüzesség sem számít :))

Amúgy ja, mondom, biztos hogy lenyelt már egy decit, nyilván nem véletlenül érdekelte a szextúra maga is, de az nem mindegy, hogy bántó jellegű-e vagy sem. Amúgy is mindegy, mert már elhajtottam :(

MsIreneAdler 2022.04.10. 19:08:09

@Puerto Prince: nos, az, hogy valaki ne legyen aljas az tényleg alap lenne. Egyébként mivel bántott meg? Egyik kommentben még vattacukorlelkű kedvesség másikban meg már büdöslábú kotlós tyúk :).

@Peni a Valdes: na jó. De hangsúlyozom, ez csak az én véleményem, felőlem mindenki azt tesz, amit akar. Szóval én a politikát rohadt nagy gusztostalan, unalmas, lélekromboló baromságnak tartom. Ott az a 4 (gondolom) szép gyermek. Ő meg elveszi tőlük magát, az idejét, hogy politikuskodjon. Nem azért hogy alkosson valamit, hogy csináljon valami hasznosat , hogy tegye, amiben jó és dolgozzon,teremtsen bármit. Nem.
Persze nem én döntöm el, kinek mi a hasznos, de nekem Dóra színpadias darálása meg erőltetett magyarkodása felesleges butaság.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.10. 20:02:53

@MsIreneAdler:
Mondjuk 4 gyerekkel tényleg otthon babázhatna, ha már a férje is politizál, de parlamenti képviselőként duplán vihetik haza a manit, ami nem kevés mert egyfolytában emelik, ráadásul 6 mandátumot kaptak, most biztos nem fog leállni Dórika.

Azzal bántotta meg hogy Brigitte Nielsennek hívják és le kispajtásozta herceget, nőnek csak a lába 3 méter ,én is iszkolNÁK :)

mgdé 2022.04.10. 20:57:08

Tegnap volt a metrón egy kalandom. :)

MsIreneAdler 2022.04.10. 21:47:22

@szociál: mondasz valamit, 4 gyerek után ráadásul adómentes a jövedelme, szóval lehet divatot teremt itt a csóriságban: a többgyerekes anyukák ülnek majd be pihenni a parlamentbe. Mondjuk azt sem értem, hogyan egyezteti össze ezt parlamentben teszem veszem magam dolgot a mélykeresztényszittya értékrenddel, ahol egy rendes (mármint a produktív, mérhető, számonkérhető) munka se fér bele a női princípiumok közé. Én itt pici zavart érzek az erőben.

Nem, nem ilyesmivel bánthatta meg.

@mgdé: halljuk! És már nem csodálkozom semmin!

mgdé 2022.04.10. 22:20:52

@MsIreneAdler:

Egy rövid ideig azt hittem, Prince hercegkapitány ül mellettem. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 08:02:58

@MsIreneAdler: hát az történt, hogy részben igazad lett. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk az élet különféle területeiről. Kezdetben ez csak szellemes viccelődésekre korlátozódott, de aztán előjött a társkeresés témája is, kb egyszerre azzal, ahogy te írtad, hogy milyen tufa vagyok hogy nem látom a hullámtól a tengert. Nos ezt a lányt egy albérletügy miatt ismertem meg (egy rokonomnak segítek lakást bérelni, hogy el tudjon költözni a szüleitől), és szerintem azt hitte, hogy a trópusi szextúra egy csajozós fedősztori, mindenesetre semmilyen részlet nem érdekelte (gondoltam végre valaki nem akadékoskodik :D).

Na mindegy, kedvesen megírtam neki, hogy ez nem fog menni mert a szívem eléggé foglalt, de nagyon szép meg aranyos.

Mint egy hímtigris golyójába szúrt, fehéren izzó piszkavas, úgy hatottak a szavaim. Mindennek elmondott. Érdekes, hogy az elutasítást senki sem szereti. Azóta nem hiszem, hogy barátok maradnánk :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.11. 08:06:21

@MsIreneAdler:
Eddig nem követtem nyomon a csajt, de most hogy képbe került jobban megsasoltam, nem is tudtam hogy egy alom kölke van, a férje nem szereti az anált ahogy elnézem és lehet csak négyszer dugtak összesen a lagzi után, mert asszem az óvszert tiltja a vallás házasságon belül, lehet már lenyelni sem szabad mert az náluk már kannibalizmus, ki ismeri ki ezeket már :)

@Puerto Prince:
Nem értem minek parázol rá a fehér nőkre ha ennyire tolod a kámaszutrát, őket is éppen úgy kell megheggeszteni mint a fülöpöket :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 08:25:26

@szociál: nem hagynák magukat, előbb beszólnának valamit :)

Amúgy mit szólsz az észt miniszterelnökhöz? Felvennéd a pártodba titkárnőnek?

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.11. 08:47:12

@MsIreneAdler: Egy kedves barátom dolgozott azon a helyen, ahol DúróDóra is. Azt mondta, hogy oda tuti külön manöken casting van az ott dolgozó nőknek, mert az egy négyzetméterre eső kurvajónők száma elég magas.
De! Azt mondta, Dóra mindegyiken túltett. Akkor még 3 gyereke volt, nem sokkal később lett a 4., de így képernyőről nézve most is csinos.
Ő nem most kezdett vérmagyar lenni, így kezdte a pályafutását. De legalább az évek múltával nem lett köpönyegforgató, talán véresszájúbb az igen :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.11. 08:59:58

@Puerto Prince: Volt már személyes (webkamerás) beszélgetés a jövőbeni utasaiddal?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.11. 09:18:22

@Puerto Prince:
Nincs más megoldás, csak a gina ilyen esetre :)
Miniszeterlnökasszonyra ötször kivertem 3 perc alatt, kellett megmutatni a képét :)

@Szőkenőő:
A buzis mesekonyv darálása nem volt túl szimpi, de ők a vidéki nem cigány lakosságot azért megértik, volna mit javítani a közbiztonságon, és kicsit szigorítani a törvényeken, hiába csipogják a liberálisok hogy nincs "cigánybűnözés", bötrtönlakók 90%-a cigány.

MsIreneAdler 2022.04.11. 09:44:52

@Puerto Prince: azért valljuk be, aki nem olvasta a blogodat, akinek még annyi infója sincs rólad hogy kb. milyen karakter is lehetsz te, annak elég furán cseng, hogy úgy szervezel szextúrát, hogy te magad nem veszel részt a picsipacsiban. Plusz nős vagy, családapa és még szereted is a zasszonyt. Ettől függetlenül, felesleges fúriáskodni, főleg, hogy te korrekt voltál, nem csaptad be, mindössze az ő fejében lévő remények, gondolatok nem egyeztek a valósággal. Reméljük több ilyenbe nem futsz bele.

@mgdé: te is Kínában élsz :)?

@szociál: bizony, szép nagy, büszkén mutogatott család van.

@Szőkenőő: csinos, nagyon is! Ehhez kétség sem fér. Nem köpönyegforgató, inkább olyan bort iszik, vizet prédikál-nak mondanám :). Ősanya, aki a csini pofijával a parlamentben teszi, veszi magát. De egyébként megértem azt a tábort is, akiket meg tud szólítani, ahogy szoci is írja, vannak gondok bőven...

mgdé 2022.04.11. 10:10:48

@MsIreneAdler:

Amit Szőkének írtál, az szerintem is áll ...

Nem, itt, épp azért volt meglepő. De bevillant, hogy Tamás esküvője miatt lehet, hogy épp itt van(nak).
Csinos pinay nő, két pajkos kisfiú (a lányokat persze hiányoltam, de akárhol lehettek (volna)), a magasság, az alkat, a kb. kor, s - amennyire emlékszem a maffiózós lánykérő fényképről - a fejforma is nagyjából stimmelt, stimmelhetett volna. De - miután a feleség a kisebbik fiúval leszállt, szóba elegyedtem - letagadta magát, azt mondta nem hajózik, blogja sincs, s hogy rengeteg pinay feleség van Magyarországon.
Biztos ezt hívják inkognitónak, bár én kabátnak néztem ami rajta volt :D

(Amúgy normális srácnak tűnt, pl. nem mélyinterjúvolt meg a norvég nőkkel folytatott kapcsolataimról, pedig négyet is ismerek, az egyik közülük ráadásul capoeira-oktató, tehát lehet, hogy tényleg nem a hercegkapitány volt. :) )

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 10:50:36

@Szőkenőő: amúgy a radikális ideológiák mindig vonzzák a jó külsejű nőket :))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 10:57:42

@mgdé: nem én voltam :) az esküvő (új) dátuma: június 18, és én leszek a best man, nem ülhetek csendben a hátsó sorban. Ja és baszki ez is csak akkor lesz, ha ezt a horrorkarantént Shanghaiban is feloldják, mert nem tagadom, hogy ez a leghátborzongatóbb dolog, amit valaha láttam. Egy kollégám ott ragadt, és ahogy a felső-középosztálybeli emberek ordítanak és vonyítanak esténként az ötvenemeletes betontornyok résein, az olyan, mint a Pokolban kínzott, elkárhozott lelkek gyötrődése. Küldött egy videót, és basszátok meg, én még így sosem rettegtem semmitől, még 2011-ben sem...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 10:58:24

@Peni a Valdes: te milyen tant követsz, anarchokommunizmust? :)

MsIreneAdler 2022.04.11. 10:59:18

@mgdé: most lebukott :). Az lett volna szép, ha ő meg posztol ide, hogy képzeljétek, egy ember leszólított a metrón, felismert, de én mindent tagadtam :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 11:01:38

@MsIreneAdler: elszomorított azért, nem tagadom. Most azon gondolkodom, hogy hogy volt az, hogy 20 éve egy rozsdás biciklivasra előbb ültek rá a lányok, mint énrám? Fel is csaptam a bloghut, és rájöttem, hogy a pénz az oka! Vagy nem tudom, mett ez a budai építész csaj lehet, hogy jobban keres nálam :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 11:02:50

@MsIreneAdler: ettől borsódzik a hátam. Hallgass meg egy ilyen videót, és ha szerinted nem rémisztő, akkor mondd el, hogy szerinted mi az :)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 11:08:40

@szociál: tarthatunk amúgy ilyen politikusversenyt, hogy kit mennyire dugnánk :) nekem van egy-két jelöltem és itt nem Duterte lányára gondolok, aki úgy néz ki, hogy amikor legutoljára olyat láttam, lehúztam a wc-n. De pl Kim Jodzsongra bármikor, 3 perc alatt el tudok élvezni, és Liloan polgármesterét is szívesen megkúrnám, bár a feleségem évfolyamtársa volt az Ateneóban és rajta keresztül ismerem :)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 11:10:38

@Szőkenőő: nem, majd ha megvolt az előválogató, kb július elején :)

mgdé 2022.04.11. 11:14:15

@Puerto Prince:
Akkor jún. 17.-én várlak a metrón. :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 11:21:38

@mgdé: feltétlenül! Ott leszek az utolsó kocsiban egy feltűnően csinos ázsiai nő kezét szorongatva, folyton csacsogva, széles mozdulatokkal gesztikulálva, a nők meg majd kacag és mosolyog. Na szóval ott várunk téged a reptérre menő metrónál, remélem nem okozol csalódást és felbukkansz, bár képet még nem láttam rólad :))

mgdé 2022.04.11. 11:36:46

@Puerto Prince:
Ha végig nézed az összes Vágó féle LÖIM adást, akkor, ha fényképet nem is, de tv felvételt láthatsz.
Onnan fogsz megismerni, hogy Vágó - miután a kamera premierben megmutatta a nézőtéren a kísérőket - elismerőleg azt mondta, Önnek nagyon szép kislánya van, amit én bőszen helyeseltem, természetesen teljesen elfogulatlanul, lévén kicsit hasonlít rám ... (Amúgy nyertem is, de az felismerhetőség szempontjából mindegy.) :)

mgdé 2022.04.11. 11:46:22

@Puerto Prince:
A finn miniszterelnök asszony? Gondold azt, hogy félig számi, s akkor már nem is számít európai fehér nőnek, tehát lehetsz gátlásmentes. ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 11:51:28

@mgdé: segíts már az epizódszámmal, te milliomos! :)

mgdé 2022.04.11. 11:54:52

@Puerto Prince:
A sikert nem adják ingyen, dolgozz meg érte te is! ;)
(Amúgy, ha már, akkor a "többszörös ..." a helyes megszólítás ... :D)

mgdé 2022.04.11. 12:00:44

@Puerto Prince:
((Sajnos az úgy hamar IRL lenne, azt meg nem szeretném. Ha netán találkozunk a metrón ;) , megadom, de a netre inkább nem teszem fel.
Amúgy alkalomadtán szívesen várom a metrón Irene-t, Szőkét, Penit, stb. is. Teljesen jó egyenként külön-külön, úgy több epizódos a kaland. Ígérem, nem lesz bajuk. :) ))

2022.04.11. 12:08:45

@szociál:
"A buzis mesekonyv darálása nem volt túl szimpi"
Csak nem e buzi vagy, azert nem volt szimpi? :)
"hiába csipogják a liberálisok"
Marmint ti. :) Remelem, a magyarorszagi ciganyok lesznek Orban csecsenyjei a Mi Hazank (magyar Azovi Brigad) elleni harcban. :)
@Szőkenőő:
"Egy kedves barátom dolgozott azon a helyen, ahol DúróDóra is."
Dolgozott ez a nyilas luvnya meg a szunyogcsodor feje eleteben?
@Puerto Prince:
"én még így sosem rettegtem semmitől"
Csak a bunos ember fel. :) (regi dakota kozmondas)

---
Vilag proletarjai egyesuljetek! God Bless Russia! :) Halal az ukran fasisztakra! :)
---
PS: az elso poszt ota olvasom a blogot, sok erdekes dolgot tudtam meg belole Azsia ciganyairol (filippinok).:) Ajkat es kornyeket eleg jol ismertem a 70-es evek vegen, 80-as evek elejen, sokat jartunk le oda Paparol. Nagyon szerettek dugni az ottani diaklanyok. :) Regi szep idok! :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 12:23:03

@mgdé: a többszörös millióidat a LÖIM-ben nyerted, vagy közbeszerzésen? :) nem mindegy! :P

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 12:33:23

@тельня́шка: hát szia köztünk, és üdvözlégy! :)

Amúgy Ázsia cigányai analógiát nem tudom... azért eléggé hasonlóak az ausztronéz népek. Az igazán durva hely amúgy Pápua, na az már nekem is erős egy kicsit. Bár van ismerősöm, aki kifejezetten kedveli, éppen a lerokkantsága és vadsága miatt.

Az ajkai diáklányokról nem tudok nyilatkozni :/ sajnos...

Viszont ha nem gond, ezt a politikai vonalat elégettük a múlt héten, most már kizárólag a csöcsökről és popókról szeretnék hallani, hűen a blog hagyományaihoz :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 12:39:46

@тельня́шка: különben Lesia Vasylenkóhoz mit szólsz? Tolnád, mint kisfiam a dömpert? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.11. 12:46:40

@тельня́шка:

Ön egy angol lord , kifogástalan a megszólítás, hozzászólása építőjellege tanítandó, végre valaki ismeri a jó modort, köszöntöm itt ő lordságát :)

Szőke, Irén meg a többiek tanulhatnának tőled jómodort :P

@Puerto Prince:
Nekem elég a Kunhalmi Ágika, azzal elbíbelődök :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 12:57:49

@szociál: én nem tudnám rendesen megrépázni... elröhögné :/

mgdé 2022.04.11. 13:08:53

@Puerto Prince:

Nos, olyan magas iq-m mint Lölőnek csak akkor lesz, ha levágják a fejem, így a közbeszek kapcsán csak a pofám nagy, az meg nem számít baráti gesztusnak arrafelé.
Így maradt a löim, a munka (abból egy manapság jobb szakma, bár én a kempeleni kezdeti időt is bírom, jó kis masina volt az, máig kedvencem az e2-e4), meg némi késői örökség. No meg az Olimposziak nagy és örök dicsősége, ami annyira csípte kedvenc Wombink szemét. ;)

mgdé 2022.04.11. 13:13:40

@тельня́шка:

Mi újság a kanadai no meg a mára szétvált amerikai vadonban? :D

Minden politika nélkül, de Isten áldása nélkül is: Akik gyerekekre lőnek, azok gazemberek. Akkor is, ha oroszként teszik ezt
.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 13:17:54

@mgdé: na kérem, ezen a blogon a lövések a cumshot kategóriában kerüljenek csak elő :)

Szúrások csupán a nő lábak közé, vérbő húspálcával, robbanások csupán az idegrendszer szinapsziasait érintve, gyerekek meg sehogy, legfeljebb szülői lamentálás szinten :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 13:19:00

@mgdé: mi az az olümposzi örökség, most már érdekel!

mgdé 2022.04.11. 13:22:18

@Peni a Valdes:
Tőled féljek, vagy nem magadra gondoltál? :)

mgdé 2022.04.11. 13:24:46

@Puerto Prince:

A félistenség. Hát mi más? :D

(Amúgy a nyaralóm van kint az Olimposz lábánál, de ezt írtam már régebben, még a görög szigeteknél hajózásod kapcsán.)

mgdé 2022.04.11. 13:27:10

@Peni a Valdes:

De hát a társad szemében szereted magad nézegetni, te írtad. Olyankor nem félsz magadtól, magadat látni?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.11. 13:30:41

@mgdé: nem, mert az Ő szemébe azt a valóm látom, amit Ő lát

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 13:31:42

@mgdé: igen arra emlékszem :)

Csak az miért csípte Wombi szemét? Neki yachtja volt, azt' mikor rákérdeztem a fajtájára, eltűnt az éterből, pedig nagyon szerettem :(

Na őt szívesen látnám a szexbuliban is, és ha jól tudom, ők benne is vannak az ilyesmiben a partnerével. Wombi, ha itt vagy, jelentkezz! :)

mgdé 2022.04.11. 14:04:35

@Puerto Prince:

Valamiért nem akarta elhinni, hogy van. Amit úgy nem nagyon értek hogy miért, mi volt ebben neki a jó, de ha ő azt mondta, hogy á, nincs is, akkor én elhiszem neki, akkor nincs, mert a szexoviban ő volt az óvónéni, s az óvónénire pedig hallgatunk, végül is a fütyinket fogva ő pisiltet meg minket ...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 14:07:30

@mgdé: neked fogták a fütyidet oviban? :(((

Most jól elcseszted a napom :'(((

Még egy rendes oviba sem tudtam járni :(((

mgdé 2022.04.11. 14:07:40

Nagyon ON: Mivel Peni kiszállt, Irene jelentkezését várom. Hányas metró, hanyadik kocsi, mikor? :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 14:12:58

@mgdé: én alapból hiszékeny vagyok amúgy, meg egy görög nyaraló nem olyan hihetetlen azért :)

mgdé 2022.04.11. 14:17:02

@Puerto Prince:
Lehet, hogy bölcsi volt, a fene se tudja már, olyan rég volt ... Amúgy meg állítólag nagyon szép kisfiú voltam, az ovi felé útba eső hentes nekem pl. ingyen adta a mindennapi fél pár virslit amit útközben az oviig elmajszolgattam s "az én kis barátom"-nak nevezett, az egyik zöldséges bácsi meg a piacon a szem almát amit kiválasztottam, szintén ott helybeni elmajszolgatásra - vagy ez mind a mamám szép szemei miatt volt ?? -, csak nagyon morcos, de lehet, ez utóbbi nem zavarta a bölcsis ill. óvónénit, s ő már akkor felismerte bennem a félistent ... . :D

mgdé 2022.04.11. 14:18:02

@Puerto Prince:
Szerintem sem az. Tudok másokról is.

mgdé 2022.04.11. 14:22:28

@Peni a Valdes:

Valóban az a legszebb, legtisztább, legkényelmesebb, de az csak egy valóban quickly véletlen-talira elegendő időt biztosít. Még retúrral is. :)
No meg, nem is biztos, hogy Irene jár azzal.
De részemről Ok.

mgdé 2022.04.11. 14:30:57

@Peni a Valdes:

Ha netán még a Hollós úton is lakik, imádni fogok vele hazáig fogaskerekűzni, az régi szép emlékeket idéz. :)

mgdé 2022.04.11. 14:45:14

@Peni a Valdes:

Ha csak miattam költözik oda, akkor én is költözök. ;)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 16:17:37

Hát ha szexpartit is szerveztek, én feldobom a pacskert, de komolyan.

Irénke rámegy a fogaskerekű kapitányára, mint különleges járműparancsnokra, és kész is a mutatvány...

MsIreneAdler 2022.04.11. 16:59:45

@mgdé: @Peni a Valdes: életemben vagy kétszer ültem a fogaskerekűn, a négyes metrón is kb annyiszor. Esetleg a kettes, hármas vonalán nagy ritkán fel lehet fedezni :)

MsIreneAdler 2022.04.11. 17:10:53

@Puerto Prince: azért némileg nagyobb erőfeszítéssel irányítható jármű legyen ne kötött pályás :D. Jóhogynem dodzsem...
Miért dobod fel a pacskert? Azt hiszed csak te szervezhetsz szexpartit? Hát nem. Mi is szervezhetünk, bezony :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 17:29:57

@MsIreneAdler: összeszokott jó pajtások között ez könnyű :)

Csak az első negyed óra cikis :P

MsIreneAdler 2022.04.11. 17:48:16

@Puerto Prince: én pl mára is szervezek egyet, meg holnapra is. Már meg is hívtam mindenkit, akivel szexelnék :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.11. 19:39:04

@MsIreneAdler: ez gyors volt :D
Hajó lesz, vagy kisvasút?

MsIreneAdler 2022.04.11. 22:13:10

@Puerto Prince: hintahajó és hullámvasút ;)
Valóban nem tartott sokáig a szervezés :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 05:08:50

@MsIreneAdler: mondanám, hogy irigy vagyok, de könnyített terepen taroltál :)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 07:53:10

@MsIreneAdler: Ősanya....max csak a gyerekei nevében (Hunóra Kincső pl. Az ötödik lehet Szütyőke Avarka lesz) De Inkább olyan lehet, aki az esti puszira hazaér a skacokhoz. Karrierista a csaj, de hát ehhez nincs is közünk, mondhatni ődóguk :)
A vizet prédikál pedig ráillik valamennyi politikusra, párttól függetlenül.

@mgdé: Napi szinten metrózom, de velem nem járnál jól, ha ott akarsz ismerkedni. Valamelyik reggel ülök magamba fordulva álmosan, erre leül velem szembe egy fazon, és azt mondta, hogy ne haragudjak hogy megszólit.....erre én rárivalltam, hogy NE SZÓLÍTS MEG!! és félhangosan kurvaanyázva felálltam, és átmentem a következő kocsiba. Szerencsétlen köpninyelni nem tudott a meglepitől. :D

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 07:53:49

@MsIreneAdler: Köszi, megkaptam a meghívót, ott leszek ;)

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 08:12:04

@Puerto Prince: Tényleg akartam kérdezni a feleséged is megy veled?
És az oké, hogy azt mondod, te nem akarod majd meghúzni a fehérnépeket a hajón, de leginkább úgy néz ki azért, mert a fehér nőktől komplexusod van. De ha mégis legyűröd a komplexust, mert az egyik annnyira rád akaszkodik a hosszú lábaival, a szopós...izéééé érzéki szájával, hogy még a legelszántabb kapitánynak is lecsúszik a gatyája, akkor mi lesz?
Te leszel a hős aki ELLENÁLLT, vagy megadod neki magad, és a feleséged vágja le a micsodádat?
Tényleg levágná a micsodádat, ha húzogatnád a csajokat a hajón? :)
Az nekem nagyon nem hihető ám, hogy te majd felmész a fedélzetre magányodba, ha megkísért a szex angyala :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 09:58:15

@Szőkenőő: pedig de :)

Srácok, tényleg... előre közlöm, hogy én nem szexelek, engem ez nem vonz. Az, hogy őket igen, az lehet. De engem nem, fehér és ázsiai csajok sem. Ugye szervezek egy backup bulit is, na ott sem fognak a múzsás tekintetű gésák elragadni.

Ez ugyanolyan, mint mikor először hajóztam nyílt óceánon; hiába volt ott a feleségem, hiába faljuk egymást mindig, azok a napok nem erről szóltak. Az álmaimban én az embereket boldoggá teszem, és minden fehér nő tisztelettel néz rám, hogy fú, az milyen két hét volt, te jó isten... az egészet ennek a titokzatos, jófej kapitánynak köszönhetem... ma sem értem, hogy ez hogyan történhetett...

Ha dugnék velük, ami ismétlem nem célom, ebből semmi sem maradna... én is csak egy lennék a sok kuki közül... na ez viszont nem célom.

Ha a fehér nőkkel kapcsolatban szorongásaim is vannak, sokkal jobban esik az, ha tisztelnek és vágyódnak rám, mintha szexelünk.

A feleségem nyilván felvetette ezt, de ő már régóta, mélységeiben ismeri ezt az álmomat, úgyhogy megértette, hogy ez miről szól, viszont a backup partit már nem támogatja, pont ezért.

Ha megdugnék valakit, amit nyilván sosem tudna meg, mert nem jön a hajóra, nagy patáliát csapna, de ugye el nem tudunk válni, a farkamra pedig szüksége van :)

mgdé 2022.04.12. 10:35:16

@Szőkenőő:

Nem akarok metrón ismerkedni, nem is szoktam, a majdnem_Prince -t is azért szólítottam meg, mert feltételeztem, hogy esetleg lehet ő. (Ezenfelül férfi volt, gyerekkel, nem hinném, hogy ez leszólitás. :) ) Ami felétek ment, az megrendezett véletlenrandi lehetne, lévén ha tőled tudom, hogy melyik metró, melyik kocsijában, pontosan mikor láthatlak, akkor az bizony nem szándékodon kívüli véletlenösszefutás ... Amúgy meg egyenruhám sincs - azaz Irene csalódott lesz -, Peni saját magával nem akar találkozni, tehát nem lesz ott, te ordítani fogsz velem, kell ennél több ösztönzés? Azaz, én biztosan ott leszek! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 10:51:09

@Szőkenőő:
Apjának mi a neve ?
Mert a Dúró Szütyőke kifejezetten cuki név, kicsit se basztatnák az osztálytársai , aztán a munkahelyén élete végéig :))

Olvastam G.Cloney instáján hogy mikor pesten metrózott és leszólított egy szőke utast az meg elküldte a kurvaanyjába, az olyan traumát okozott neki hogy azóta is pszihológushoz jár, eddig azt hitte minden nőt megkaphat, erre egy pesti nő elhajtja a vérbe :)
Miattad vonul vissza mert szorongásos kis pojáca lett :P

@Puerto Prince:
Rejtély miért éri meg neked ez a szexhajózás ha még bele se dugod egyik kislányba se a szent jogarod :)
Önzetlenül a faxom se szervezne szexhajótúrát a fülöpökön, kurva nagy kaland lesz a részeg társasággal még 4 hétig karanténba szopni mert megint kitör a járvány :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 11:08:55

@szociál: látom nem értitek, ezért újra nekiállok.

1. Engem nem az érdekel, hogy sunyiban dugjak. Ha netalántán találnék is jobb szexpartnert, mint a nejem, ami alapból nem valószínű, biztosan nem nyilvánosan hirdetném meg, hanem titokban, egy kis hajóval, kis költségvetéssel. Csak én válogatnék, nem hagynám másra a döntést. Alapból nem is mennénk nagyon sehova, csak az első szebb szigetig.

2. Ha grupira vágynék, mint ahogy nem, akkor is egy érzéki hármast tudnék elképzelni, de ebben az esetben nem én szkippelnék, hanem valószínűleg valami japán természetközeli fürdőbe mennék, esetleg egy alpesi tóhoz vagy spanyol hegyekbe.

3. Ha fehér nőre vágynék, mint ahogy nem, azt hiszem, hogy az említett hölgy nagyon rajta lett volna a dolgon, eldorongolhattam volna. Nem tagadom, nagyon vonzónak találtam mind a magatartását, mind a külalakját, de ez sem mozgatta meg bennem, amit kellett volna, mert bár kivertem párszor a képeire, nem akartam találkozni sem vele.

Szőkenőő · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 12:44:40

@mgdé: Látod igaza van a hercegnek, a fehér nőkkel csak a baj van, hisztispitsa mind :D

@szociál: Hát nem tudod ki Dórika férje? Hát hites és harcostársa Novák Előd.
Waze nem mondod hogy klúnit hajtottam el??? Hát minek húzza a fejibe a kapucnit hatalmas napszemüveggel? Így járt, lemaradt egy szőkéről :)

@Puerto Prince: oké, értem :)
Hogyhogy nem tudtok elválni? A fülöpökön nincs olyan hogy válás?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.12. 13:29:25

@Szőkenőő: Dóra afelé szuperno szerepben tetszeleg.... egyébként emlékszem hogy Huncival augusztus 20 körülre volt kiírva, és azt írta hogy milyen jó hogy lehet hogy a gyereke egy napon születik a Vona elnökkel..

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 13:51:04

@Szőkenőő: nincs. Bár most úgy hallottam, hogy tavaly augusztusban beterjesztettek valamit valahova, amiből valamikor majd lesz valami. Gondolom max a választás után :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 14:04:37

@Szőkenőő:
Csak a fejét vágtam a faszinak, a nevét annyira nem, jobbikból is inkább a Vona meg a Jakab maradt meg, de elég könyvelő feje van, nem kimondott szélsőjobbos kukluxklános, és ettől 4 gyerek baszki :)
Mire indul be Dórika, mit tud az a gyógyegérfejű ?

Azért te se jártál volna rosszul ha összejössz Cloneyval, máskor ha leül eléd egy szakadt kapucnis büdös állat, előbb nézd meg a képét hátha Bredpit :P

@Puerto Prince:
De még mindig nem értem ám :)
Mindegy, jöjjön összes a szexkaraván, és ne csak ázsiait vegyél fel az útra, hanem néhány önérzetes fehér pitsát is :)

MsIreneAdler 2022.04.12. 15:00:22

@Puerto Prince: no igen. Meg van a bejáratott társaság :D

@Szőkenőő: legyen karrierista, nem ezzel van a gond, hanem, hogy ezt nem esik nehezére összeegyeztetni a régi konzervatív értékekkel. Mutasson példát, milyen az, ha egy nő nem áldozata a modern hívságoknak, hanem a régi módon érvényesül...a konyhában:). De basszus még a férje nevét sem vette fel...
Hmmm, nem láttalak a partin, vagy csak nem figyeltem :D

@szociál: szerintem cuki ez az Előd. Olyan alamuszi nyuszi nagyot ugrik forma :). Oké, elárulom, a szemüvegre is bukok :))))

@mgdé: dehogy leszek csalódott. És kiabálni sem fogok :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 16:09:55

@szociál: @Peni a Valdes: @MsIreneAdler: nos hogy legyen politikai dolog is, én találkoztam Előddel, amikor még senki sem tudta, hogy ki az az Előd :)

És még Puerto Prince sem tudta, hogy egykor ki lesz ő :)

Na, szóval én asszem értem... a csávó nem magas, nem jóképű, de ég benne egyfajta tűz, amire a csajok nagyon mennek. Én csak egy bulin láttam, de tényleg látszott a csávón hogy ő gets shit done. Nyilvánvalóan egy nyüzüge senki a pali, mint én, de ő tényleg tökös gyerek, velem ellentétben

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.12. 16:16:44

@MsIreneAdler:
Van szemcsim vezeteshez es tevezeshez ;)

@Puerto Prince:
Ne ostorozd magad, woody allen is dugja a noket, mondjuk o a gyerekeket is :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 16:30:46

@szociál: fúj bazdmeg... a gyerekeket hagyjuk ki ebből pls... van egy undorító kép a fejemben a témáról, ami miatt okádom a témától, bocsi.

Terjünk inkább vissza Dóra asszony kifejlett dudáira, mitszósz :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.12. 16:42:03

@Puerto Prince: szerintem abban a tokosegben van vmifele kisebbségi érzés is,
A többi Novák felé.
Dóra meg eleg fiatal volt amikor összejöttek

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 17:32:04

@Peni a Valdes: tökmindegy, ha a Dóra akkora manöken mint mondod, biztos őt vette volna észre, nem engem :)

Szerintem amúgy ezeket a radikalista puncikat az izgatja fel, hogy el tudják-e terelni a megszállott pasi figyelmét a politikáról :)))

Szerintem amúgy Dúró kisasszony előképe a Laborfalvi Róza, akit Jókai és Petőfi is sunázott volna, meg úgy a férfiközönség 99%-a :)

Bár a nemeskisaaszonyokra amúgy is jellemző volt, hogy ügyesek a hóban, és szívesen lecsúsznak a Guyon Richárdokhoz hasonló angol lordok faszán :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 17:32:49

@Peni a Valdes: amúgy honnan tudod, hogy Dóra ekkora szépségkirálynő? Tán ismered?

MsIreneAdler 2022.04.12. 17:43:31

@Peni a Valdes: ha fel is vette, nem használja, szóval...

@Puerto Prince: mondom én, olyan nyolcadik pályán elsőnek felúszó fazonnak tűnik. Valahogy csak elrabolta Csodadóra szívét :).

@szociál: oh hellószia :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.12. 19:45:57

@MsIreneAdler: ezeknek az eltökélt paliknak jó kisugárzása van :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.12. 22:45:42

@Puerto Prince: személyesen nem ismerem, de figyelem a csajt 2010 ota.

mgdé 2022.04.13. 01:25:51

@MsIreneAdler:

Csodadóra?
De hát (finoman szólva) nem igazán okos ...

Vagy az értelem már nem kell a szexiséghez, az a két-három év, amikor még valamikor a XX. században még hébe-hóba kellett, már végérvényesen elmúlt, s a Kardashian csajok meg Miley Cyrus, meg Andy Warhol végérvényesen padlóra küldték Sharon Stone-t, Nicol Kidmant, Dolph Lundgrent?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.13. 07:38:08

@mgdé: okos nőből túl sok van. Asszem amikor végeztem, akkor volt az első év, hogy több csaj ment egyetemre, mint srác - ma már sokkal több. A magyar isikből eltűntek a tanítóbácsik, ellenben a jókislányok mindig mindent tudnak, a Balassi-strófától V. István haláláig. Ebből szerintem sok srácnak elege van már kiskorában, és felnőttként az olyan nőt idealizálja, aki nem beszél annyit vissza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.13. 08:43:39

@MsIreneAdler:

8)

@Puerto Prince:
A copacabanán is mindenki olyat keres akinek nagy a lexikális tudása, senki se foglalkozik a nagy seggekkel :)

MsIreneAdler 2022.04.13. 09:04:05

@mgdé: majd jön szoci és megírja, hogy biztos ezekre is buknak még a pasik...

@Puerto Prince: az okosság nem egyenlő az okoskodással. El sem hinnéd mennyire kevés az okos nő. Szerintem az is buta, aki elhiszi, hogy egy egyetemi diploma után okos lesz. Azért mert valakinek jó popója van, amire leül és bemagolja, amit kell... Hát.... Pont most van erről tapasztalatom milyen csalódottak a friss diplomások, hogy azt igérték nekik, mindent tudnak majd, aztán a való élet összefüggéseit meg nem látják sajnos.
Egyébként itt a blog szférában nem új gondolat, hogy a férfiak továbbtanulási esélyeit mi nők rontjuk. Csak ugye ez olyan, mintha egy futóversenyen én a többi versenyzőt okolnám, amiért megelőznek. Olyan szinten nem lejt (ha lejt) a pálya a nőknek amilyen arányban a férfiak kimaradnak a felsőoktatásból. Meg különben is ma már kár is ebben mérni a sikeresességet.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.13. 09:31:57

@MsIreneAdler: nők mindenhol..
Óvodai tapasztalataim jelzik hogy hol a gond

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.13. 09:57:33

@MsIreneAdler: nem a valódi okosságra gondoltam, hanem az okosság percepciójára, amit te is írsz. Csomó nő 6-tól huszonéves koráig arra van szoktatva, hogy ő nagyon okos, majd az életben kiderül, hogy nem az. De sajnos ezt az attitűdöt viszik magukkal a kapcsolataikba is. A legtöbb fehér nőismerősöm úgy van vele, hogy van egy értékelési rendszer, ahogy a dolgok jók, és annak kell megfelelni (lásd iskola), az intelligens egyet nem értésre töredék képes.

Ezzel nem azt mondom, hogy szegény férfiak mind intelligensek, csak azt, hogy most látom a harmadik, egyébként jó házasságot szétzuhanni azért, mert a túliskolázott asszony nem tudja törölni a szósölmédiát meg elfogadni, hogy a férje nem olyan, mint egy tévésorozatban, ezért minden piszlicsáré indokkal baszogatja. És amikor az asszonnyal beszélek, akkor azt mondja, hogy a palija miért nem tud "normális" lenni. Kérdezem, hogy mit csinál a Jóska, megcsal, veri a gyerrkeket, elissza a pénzt? Nem... makettozik! Meg olvas.

Amúgy a fiúgyerekek iskolai alulteljesítése nem a nők hibája, hanem az iskolarendszeré. Ha rajtam múlna, a testedzés, a versengés és kaland sokkal több szerepet kapna, és nem ilyen leszedált krumplikként ülnének ott a gyerekek, iszonyú unalommal bámulva maguk elé. Ez egy fiúgyereknek utálatos és fájdalmas dolog, persze, hogy nem jók benne

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.13. 10:01:59

@MsIreneAdler:

Azért olyankor az ember elfelejti a hiányosságokat ha a csaj olyan az ágyikóban mint az állat, nem olyan büdős, hanem mindent tud, sőt mitöbb tanít :)
Akkor nem vágjuk a fejéhez hogy nem esnek le neki a poénok, meg hogy csak romi filmeket nézne a szentem, ennyi áldozatot hozhatunk mi is :))
De azért ne legyen a legalja hogy mulatós zenét hallgat az autóba, vagy csak Döglégy zoltánt, mert volt olyan exem is aki csak a Kárteltől az eldorádót akarta hallgatni az autóban, egy idő után megutáltam, pedig fasza egy album volt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.13. 10:08:04

@Puerto Prince:
A magyar oktatással az a probléma hogy a poroszos oktatás van kiadva a tanároknak, a bebiflázás, a magolás, ellentében az USA-val ahol azt hisszük tök hülyék mert úgy vizsgáznak mint ha tippmixet töltenének ki, pedig jóval érettebben és felvilágosultabban jönnek ki a padból mint a magyarországi kölkök, ott az életre tanítják őket konkrétan.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.13. 10:14:52

@szociál: attól függ, hogy egy társadalomnak mire van szüksége. Pl Kínában is poroszos oktatás van, azt' a gyerekek PISÁ-ban agyonverik az egész világot, finnekkel, amcsikkal, magyarokkal. Kb. 3 évvel vannak a magyar kölkök előtt észben

2022.04.13. 10:51:21

Oroszpárti tüntetést szerveznek Budapesten
Az Oroszországot támogató felvonulás aprilis 30.-an 13 órakor indul a Hősök teréről, és az orosz nagykövetséghez tart majd. A szervezők azt szeretnék, hogy ne érje több szankció Oroszországot, illetve kijelentették, hogy elegük van az Európai Unió, az Egyesült Államok és az ukrán kormány folyamatos hazugságaiból, a NATO terjeszkedesebol az USA és nyugati gyarmatai világuralmi törekvéseibol.
---
God Bless Russia! Halal a khakhol fasisztakra! :)
www.youtube.com/watch?v=p-fm88TQDLA
Гимн России - Любэ

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.13. 10:58:54

@тельня́шка: örülök, ha jössz kommentelni, de ez a blog nem erre való. Nem akarok poroszos tanítóbácsi lenni, de a következő ilyen kommentedet törlöm

guma 2022.04.13. 12:57:13

sziasztok!

üditő napokat szereztetek szővegeitekkel.
elgondolkoztam azon mennyire más élmények határoztak meg engem - talán szerencsés voltam, még a borzalmas vagy nem szokványos esetek után is.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.13. 14:22:28

@szociál: hány éves vagy te, hogy már volt autód amikor a Kártel menő volt? :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.13. 16:08:19

@szociál: akkor mostanra már halottnak kéne lenned :)))

mgdé 2022.04.13. 16:22:58

Sok bájos gyermek. :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.13. 16:23:07

@szociál: ja blcs, úgy értettem, hogy hány éves voltál, amikor a Kártel menő volt... bazzeg... lassulok. Napok óta alig alszom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.13. 16:28:01

@mgdé:
:))))
Ven szarok dumapartyja :)
Csak pepeset eszunk mar, egyedul szoke nem mert o hamvas kislany :)

mgdé 2022.04.13. 17:03:28

@szociál:

Csakis! :) Reggelire pl. a régi jó bőrös virsli helyett már csak Wellinton bélszínt.
De ami még ennél is fontosabb:
Szőke engedi meghúzni a copfját? Ha már végre-végre mi újra kisgyerekek, még ha kissé ráncos arcúak is ...

mgdé 2022.04.13. 17:04:13

Wellington, na ...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.13. 17:09:38

@mgdé:
Tatarbifsztek jar nekunk, mert azt nyersen is meglehet enni, draga az olaj :)
Piritos nelkul mert az szetcseszne az inyunket.
Szokenek barmijet meghuzhatod, csak utana letepi a herenket, nekem mar letepte a ket karom, nincs mivel huzgalni :)

Adi21 2022.04.20. 10:32:07

@Puerto Prince: Sziasztok!
Viszonylag uj vagyok itt, a csp blogrol jottem at.
Lehet hogy nem vagom az elozmenyeket, de ki itt a "kinais". Wechat, weibo, tantan, Shanghai elegge kina fele orientalta az irast, de amugymeg a FUlop-szigetekrol van szo.
Szoval felvilagositotok?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.20. 10:43:17

@Adi21: szia! Én.

Az egyetem után nem sokkal kimentem a Fülöp-szigetekre, majd 12 év után visszatértem Magyarországra, hogy aztán 2 éve kiköltözzünk Kínába.

Adi21 2022.04.21. 01:59:23

@Puerto Prince: akkor udv itt honfitarsam. Shenzhen, ugye? Nejed es gyerekeid is veled egyutt?
csak azt nem ertem, hogy hogy tudsz nemzetkozi utazassal szamolni, amikor ugy nez ki meg sokaig hogy Kinabol csak egyiranyu jegyet erdemes venni...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.21. 07:34:55

@Adi21: én különleges jogállásban vagyok ilyen téren, egy laborban dolgozom, tehát ha úgy tetszik, Sanghaiba is mehetnék (persze csak munkaügyben). Ha elhagyom az országot, vissza is simán tudok jönni, mert nem akarnak balhét abból, hogy nem engedtek vissza, továbbá kell az aláírásom pár papírra. Igaz, hogy ahol éppen forró helyzet van (tüntetések, valódi QC) oda nem engednek, de én sem akarok menni. Kapok egy elfogadható fizut relatíve kevés munkáért, és hali.

Amúgy szerintem a jelenlegi helyzet nem fog örökké tartani, jövő év januárig se. Ha meg igen, a legkisebb baj lesz a trópusi szextúra szervezése

Adi21 2022.04.21. 08:12:08

@Puerto Prince: Mr. VIP, igy mar jobban ertem. Szerintem az allampart imadja a COVID-ot es megtartana a hatarzarat meg sok evig, megindolokoljak mindig hogy miert is legyen annyira halas a nep nekik.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.21. 08:33:41

@Adi21: Nem vagyok VIP :)
(Egy meglehetősen jelentéktelen senki vagyok.)

Persze attól függ, honnan nézzük, mert az egyszeri turistához képest VIP vagyok, meg azokhoz a tutorokhoz képest is, akik lényegében angolt jöttek tanítani és máshoz nem nagyon értenek. De egy vállalatigazgatóhoz, board memberhöz képest meg jelentéktelen vagyok. Az, hogy elméletben elmehetnék Sanghaiba vagy bármilyen lezárt területre, az meg csak egy elmélet, mert a valóságban megigényelhetném a papírokat, amiket aztán - persze nem elutasítva - soha nem adnának meg, vagy csak akkor, amikor már nincs mit nézni. Egyébként meg rendszeresen a kezembe nyomnak kimutatásokat, amiket nem kértem, és vannak doksik, amiket több, mint egy éve kértem, és nem kaptam meg.

Viszont tudnod kell, hogy én nem vagyok szabadságharcos vagy igazság bajnoka típus. Inkább egy ilyen taktikus felelősséghárítónak tartom magam. Tehát szeretem, ha van nyoma annak, hogy szerettem volna dolgozni, de azért nem akarok minden áron dolgozni :D

Most nem tudom, melyik utazásra gondoltál, de Manilába a szavazásra úgy megyek, hogy közben lesz egy megbeszélésem is a régi munakhelyemmel, és emiatt szakmai útként van jóváhagyva.

Amúgy alapjában véve engem a CCP és az egész kínai politika nem érdekel, sőt, nem is nagyon érint. A kovidozást hülyeségnek tartom, de biztos vannak arra szakavatott emberek, akik ezekkel a témákkal foglalkoznak :)

Adi21 2022.04.21. 09:08:51

@Puerto Prince: Na en vagyok a mashoz nem erto tutor, haha...
Jol van, jol csinalod szerintem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.21. 09:25:31

@Adi21: hú, hát ahogy hallom, nem volt könnyű az elmúlt egy évetek. Melyik suliban dolgozol? Vagy cégnél vagy?

Adi21 2022.04.21. 09:36:45

@Puerto Prince: Shanghaitol 250 km-re egy kisvarosi oviban tanitok kolkoket.
Konnyu melo konnyu penz, meglatjuk meddig tart.
Az elmult ket melovaltasom vizumszigoritas es training center bezaras miatt volt, ugyhogy probalok rugalmasan allni a dolgokhoz.
Remelem nem vajkalok az intim szferadban ha az erdekel, hogy egyedul vagy Kinaban vagy asszony/gyerekek szinten veled?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.21. 09:48:53

@Adi21: velem van a családom (feleség + 4 gyerek), igen :)

Miért érdekel amúgy? Ha azt mondod, hogy fiatal, szexi fehér nő vagy, és van-e kedvem beszélgetni privátban, az nem fog összejönni :D Nem miattad, csak úgy általában...

Adi21 2022.04.21. 09:55:18

@Puerto Prince: Valasztol fuggetlenul nem valoszinu hogy felkeresnelek es ejjel fehernemuben kopogtatnek az ajtodon. mindkettonknek van jobb dolga szerintem.

Csak azert mert nagyon mas az elet egyedul vagy csaladosan plane nagycsaladdal, iskolaztatas a gyerekeknek stb.
Voltam Shenzhen-ben meg pandemia elott turistakent. A CIvic square light show az latvanyos. Amugy meg olyan Shanghai-Hong Kong keresztezes.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.21. 10:22:21

@Adi21: nos igen, családdal nagyon más. Amíg nem volt családom, addig nagyon másképpen éltem, de mondjuk a korona sem egyszerűsít a dolgokon. Ma már szinte felfoghatatlan az a szabadság, amiben 20 éve éltek itt, én pl. Hu Jintao Kínájában jártam először, nagyon más volt. Ahogy egyébként az Arroyo vezette Fülöp-szigetek is. Na nem a politikusok vagy a politika miatt, hanem inkább a hangulat volt más. Kiszámíthatóság, stabilitás, semleges, esetleg pozitív attitűd a nyugatiak irányába.

Merrefelé laksz, és hogy kerültél oda? Magadnak nézted ki a munkát, vagy közvetítőn keresztül? Amúgy te angoltanár vagy, vagy "csak" beszélsz angolul? Imádom az ilyen sztorikat, mesélj! :)

Ja és a fehérneműs kopogtatás miatt ne aggódj. :)) Szervezek egy exkluzív trópusi szextúrát, ha érdekel, és főleg, ha férfi vagy, gyere! Jut eszembe... férfi vagy? A nicked alapján erre következtetnék, de elbizonytalanodtam.

Adi21 2022.04.21. 11:10:18

@Puerto Prince: Igen, ferfi vagyok. Lekotelez az invitalasod, de ha valamikor szabad lesz a hatarokon tulmeno utazas, elso utam haza vezetne. Egyelore az is felvillanyozna, ha tartomanyon kivulre lehetne menni. Oktatasban rank szolnak, hogy a megyet se hagyjuk el ugye, nevetseges.
ZheJiang tartomany, Jinhua varos vonzaskorzete.
2016 ota vagyok itt, netes kereses agency alapjan, Tianjin, Zhengzhou, majd itt.
Del-Kinat szeretem, mert meleg az ido, es szeretek kirandulni, kempingezni, ehhez jok a dombok-hegyek errefele.
Nem vagyok nagybetus ANGOL tanar, van egy ilyen "jatek" online kepzesem. Viszont legalis angoltanar munkavizummal vagyok kint, aminek csodajara jarnak a HR-esek is. Hogy azt 2022-ben az en utlevelemmel es kepesitesemmel hogy???
Turizmus-vendeglatos diplomam van, dolgoztam USA-ban, Londonban, utazgattam sok helyen, Fulopon is, mondjuk nem tul okosan, azt hittem hogy 2 het alatt bejarom majd a fobb szigeteket helyeket, haaaat, a kevesebb tobb lett volna, ahogy mondjak. A-bol B-be eljutni maga sokszor ket nap. Boracay tetszett, Coron es Del-Cebun a whaleshark-kal uszkalas, amugy Cebu es Manila is eleg lepukkant a plazas reszeken tul. Emlekszem amikor a legolcsobb hulladek fast food kifozdebol vettem + gyumolcs kenyer, az utcagyerekek nyulkaltak a zacskom utan hogy hadd kapjanak belole. Mas helyeken ismet a kolykok, Mr. Mr. how are you? Give me money... Nem fenyegeto, csak olyan lehangolo...
Volt egy filippino csaj, akivel anno Mo-on irtunk egymasra, a novere ide hazasodott. O Manila-i, o volt az idegenvezetom, utolso esten valszeg megdonthettem volna, de olyan "szodaval elmegy" jellegu volt, es nem fogtam elegge a jeleket.
Itt Kinaban megtanultam, hogy a lanyok lelkesek, de tenyleg ne raboljam az idejuket, mondjam mar meg az elejen (na jo, az agyjelenet utan) hogy hazassagi, csaladalapitasi terveim nincsenek, es nem en vagyok az idealis kapas erre. En elvagyok, meg par evig ellavirozgatnek, ha hagynak...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.21. 12:34:00

@Adi21: ez a kempingezés elég komoly, én tuti nem merném bevállalni, persze itt is kijön, hogy családos vagy nem családos az ember... volt idő, amikor batyuval jártam elég elhagyott helyeken, de ennek már rég vége. Pedig az az igazi, tudom jól. Most inkább az van, hogy nem annyira szeretem a tömeget, és inkább hajózom :)

Amúgy igen, DK-Ázsia egy putri, ez köztudott, de azért jó látni. A két hét felfedező úton, hát... mosolyogtam :) A közlekedés semmi ilyet nem tesz lehetővé, igazad van.

Amúgy a kínai csajokban elmerültél akkor? Mostanában sokat hallom, hogy elégedetlenek azzal, hogy szegények vagyunk nekik, meg mindenféle hülye kifogásuk van... de ezek szerint, mondjuk szerinted, könnyen kaphatóak a szexre?

Adi21 2022.04.22. 01:29:38

@Puerto Prince:
Vadkemping eleg diszkomfort es idojaras-szenzitiv, de a kalandfaktora jelentos. A kigyoktol parazok egy kicsit, meg a rend oreitol.

Kinai nokrol tudok irni, megprobalok altalanossagokat. A majdnem hat evem alatt tobbnyire volt baratnom, de koztes idokben voltak kalandjaim. Nekem a Tinder bejott, a Tantan az nekem “tul kinai”. Tinderen sok olyan no van, aki karrierista, jol beszel angolul, vilaglatott, van kulfoldi tapasztalata. Ez a szegmens mar alapjaban nem a tipikus kinai no, azok nem is feltetlen palyaznak kulfoldiekre.
Aztan en nem ugy viselkedem, mint a tipikus kinai ferfi.
En nem “fizetek” a figyelmukert, idejukert. Nem kapraztatom el oket elegans etteremmel, viragcsokorral, ajandekokkal. Tipikus nyugatikent sem, nem iszom, nem jarok barokba, night-clubokba, neten ismerkedek esetek tobbsegeben.
Nagyon keves ebben a kategoriaban az a no, aki veletlenul kerult ossze kulfoldivel, a tobbseg direkt minket vesz celba, “ismerik a fajtankat”. Volt aki panaszkodott is, hogy a covid miatt most szuk a kinalat. Erdekesseg keppen interjuvoltam oket, mi ennek az oka, alabbiakra jutottam:
nagyobb szerszam, izgalmasabb elet, elfogadobbak (a kinai szepsegideal elegge szuk, nekunk kevesbe tabu ha a no elvalt, vagy szingli anyuka), nyitottak, nemzetkoziek, fe’lve’r gyerekek cukik, majd jol megtanulnak angolul, a hirhedt anyo’s es a ferfi tolakodo, mindent jobban tudo csaladja ez esetben tavol van, vagy kulturalisan nagyon mas. Van olyan, aki menekulne az elnyomo rezsim elol, viszont olyan is, aki maradna Kinaban csak kulfoldivel egyutt elve, mert a csalad es a gyokerek fontosak.
Viszont latok olyat, hogy idosebb kulfoldi pali, kozepkoru kinai no, es mint egy anyuka gondoskodik a nyelvet nem beszelo, napi ugyekkel bajban levo kulfoldivel, ez nekem kicsit lehangolo. Aztan az a “loser back home” kategoria is, altalaban anyanyelvi angol, kocsmaban tolti a szabadidejet a tobbi kulfoldivel versenyt panaszkodnak. Nem nagyon ismerem oket, tehat lehet csak rosszmaju vagyok. Aztan nyilvan vannak ambiciozus kulfoldiek, itt tanultak, kenik vagjak a nyelvet, motivaltak.
Na de a lenyeg:
Szex: Konnyen kaphatoak -e szexre? A nagy szamok torvenye alapjan akad ilyen is olyan is, ha nincs tul magasan a lec, akkor sokan megugorjak, ha erted mire gondolok.
Punci: kb. 20% kopasz, 40% rovidre nyirt, 40% termeszetes, engem amugy nem kifejezetten zavar. Olyan novel is voltam, akinek megvolt a honajkutyaja, lehet hogy igenytelen vagyok, de csak emiatt nem rugtam ki az agyambol.
Szexben a nyugati atlaghoz kepest kevesbe bevallalosak, nyilvan itt is vannak kellemes kivetelek, mondjuk azok nyugaton “tanultak”. Itt nem meglepo ha a no mondjuk csak 25 evesen vesztette el a szuzesseget (helyes, ertelmes, eletvidam nok, nem feltetlen csunyacska szurke egerkek).
Most egy eleg gazdag tartomanyban lakom, a primer celcsoportom, 30+ leftover women, karrierista, eleg jol el vannak eresztve, jobban mint en, ok nem a penztarcamra mennek, az tuti.
Nyugat utan ide is eler a feminizmus atka, az egyetemeken tobb a no, mint a ferfi, de a nok meg igy is inkabb csak felfele hazasodnanak, a meno ferfi viszont miert a hazsartos karrierista fonoknot valasztana, ha a hazias fiatal menyecske egesz eleteben felnez ra, akkor inkabb az utobbi. Ez engem nem zavar, szerintem jo, hogyha csokken a nepesseg. Kevesebb hazassag es gyerek? Ez legyen az allampart problemaja. Tehat az utlevel miatt hazasodas itt sokkal kevesbe gyakori, mint 20 eve volt, ez nem meglepo a gazdasag erosodesevel. Mondanam, hogy itt az a jo parti, akinek “huokou”-ja meno nagyvarosbol van, inkabb mint a kulfoldi.

A kulfoldiekrol az hirlik, hogy ok olyan nyitottak es szabadosak, ami igaz, de ez nem feltetlen csak ezen mulik. Aki Kinaba megy elni, az mar nem atlagos, ha igy nezzuk. Masik oldalrol is, a nyugaton elo kinaiak is sokkal nyitottabbak es szabadosabbak mint az otthoni csaladtagjaik. Az is nagy elony nekunk, hogy nincsenek itt a rokonaink akik itelkeznenek, aztan a szomszedoknal is leszarjuk hogy mit gondolnak.
Ezek a tarsadalmi szerepek itt meg sokszor nagyon fontosak. Miert is menekul el minden ertelemesebb no a falubol a varosba?
Tehat nem panaszkodom, sokat tanulok itt, erdekes egy vilag. Azert nyilvan csak egy kis szeletere latok ra az itteni dolgoknak, nem reprezentativ felmeres. Szerintem Kina atlaga olyan 20-30 evvel van elmaradva Europatol a liberalizmus, feminizmus, nok szerepe, stb. teren.

Remelem informativ voltam.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.23. 06:56:47

@Adi21: nos nehéz lesz egyet nem értenem, mivel a tapasztalataim nagyban visszaigazolják a tiéidet :)

Én mondjuk inkább a felső-középosztályban mozgok mostanában, de annó jókedvvel és bőséggel jártam itt pinászni is... és meg kell mondjam, kellemes meglepetésként ért mindaz, ami ott van. Egyszer mondjuk jót nevettem azon a hiedelmükön, hogy ha mezítláb vagy otthon, akkor hasmenést fogsz kapni :)))

Tantanról még annyit, hogy azt a legjobban Európában lehet használni, vagyis lehetett a covid előtt (akkor próbáltam ki minden létező társkeresőt), mert nem egy és nem kettő kínai üzletasszony és bevállalósabb turistalány keresett magának fuck buddyt. Nagyon komoly volt

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.23. 18:05:38

Ádi, gyere vissza minél többször, jó hatással vagy Penikére.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.24. 09:07:32

@Peni a Valdes: Esetleg tedd fel a kérdésed Peni, tételezzük fel, hogy megengedi, hogy kérdezz a punciról :D
Csak hogy ne kelljen a válasszal is várni egy hetet :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.04.24. 09:18:12

@Puerto Prince: ok, engem az érdekel, hogy az ázsiai csajok pinabundája ugyanolyan, mint az europaiaké, mert egyszer azt olvastam, hogy nekik selymesebb, és ezért nem is zavarja a férfiakat.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.24. 17:23:03

@Peni a Valdes: európai állítólag sokféle van, lágy, vékony szálú éppúgy, mint durva dörzsike. A Fülöpökön mindenképpen kevesebb szőr van a puncin, mint Magyarországon, de láttam én már karón varjút, ettem is belőle, párszor dugtam negrito csajt, akik gdnetikailag mások, mint az ausztronézek. Na, ők nagyon szőrösek voltak. Nálam is jobban.

Amúgy általában véve a szőr nem ördögtől való, engem nem zavar :)

Adi21 2022.04.25. 01:43:33

@Peni a Valdes: Szia, kerdezz persze. Mielott nagyon tudomanyos es pontos valaszt adnek, bevallom hogy olyan europid novel nem voltam, aki termeszetesen hagyta volna arrafele a dolgokat. A bunda nem dorzsol engem kulonben, neha van az hogy ki kell kopni egy-egy szalat, ami a szamba jut, de az sem a vilag vege. Aki trimmeli, annak lehet olyan dorzsis, de kenyelmetlennek azt se mondanam. Latvanyra a csupaszt valasztanam, de tenyleg ezen nem mulik sok.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.04.26. 06:22:10

@Peni a Valdes: nincs akkora különbség. A nagy különbség a fehéreken belül van, a vöröstől a szőkén és barnán át a feketéig. Nekem látványra a szépen nyírt szőr a vénuszdombon a legszexibb (a nagyajkak környéke persze nem árt, ha csupasz vagy nagyon kis szőrű - már ha van nyalakodás. Őszintén szólva higiénés okok miatt erre ritkán került sor, leginkább Japánban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.27. 16:29:57

@Puerto Prince:
Látod ha arab lennél nem válogatnál, oda állnak a kecske mögé azt mézeshetek :)
Szerintem ezeket a déli kreténeket nem is anya szülte, hanem kecske, születendő gyermek is csak fiú lehet, bár így lenne kihalt volna a fajtájuk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2022.04.27. 16:32:21

Hányingerem van ezektől a nőgyűlölő kreténektől, csak a buzulás a gőzfürdőkben az megy, meg a táncikálás, az asszony meg tetőtől talpig rongyba tekerve főzzön rájuk, szép világ.
Ezektől mindig felbacom magam.
Ezek a saját anyjukat minek nevezik ? mert az is nő én úgy tudom.
süti beállítások módosítása